Friday 13 April 2012

Sjenilo Tehnike

Oči su najizraženija od svih mogućnosti u ljudima. Od dobi, žene imaju implementiran načina za uljepšavanje očiju. Šminke oko očiju ne samo da poboljšava ljepotu očiju, ali ona također pruža vam glamurozni i polirani izgled. Možete igrati sa bojom sjenilo kako bi dobili izgled ići s prigodom. Sjenilo također vam omogućuje da eksperimentirati s oblikom vaših očiju. Možete napraviti manje oči izgledaju veće, a možete smanjiti učinak velikih očiju izbočen. Međutim, kako bi dobili željeni izgled potrebno je znati točan tehnika za primjenu sjenilo. S obzirom na nastavku su neke sjenilo tehnike i savjete koji će vam pomoći. Više o tome kako primijeniti šminka za oči.
Sjenilo Savjeti
Priprema oči šminke oko očiju, prije nego što su postavljeni na primijeniti sjenilo ili bilo kojeg oka šminka za tu stvar, važno je pripremiti vaše oči. Očistite vaše oči s pamuk loptu namočenom u hladnoj vodi. Nanesite malo hidratantne kreme, ako vaše oči pojavljuju previše suha. Dab malo tekuću podlogu na kapke i područje oko očiju. Ako imate tamne krugove pod očima, koristiti korektor kako bi se smanjila njihov izgled. Koristeći puder temelj i velika četka spoj temelj i korektor jako dobro. Nježno, prašine off extra temelj. Više o sjenilo ideje.
Odlučite oblik sjenilo, postoje dva osnovna oblika sjenilo primjene, krilati i okrugle. In krilati oblik, sjenilo prema gore okreće prema obrva napraviti oblik krila. U krugu sjenilo oblik, sjenilo završava na pregib blizini kutu oka. Ako ste stariji i imaju progib kože oko očiju, to je najbolje da ide za zaobljen oblik. Mlade žene s čvrstim kože može ići na bilo koju od dva oblika. Ako niste sigurni koji oblik izgleda najbolje na vas, pokušajte s primjenom krilatog oblika na jedno oko i krug drugog oka. Provjerite u ogledalu odlučiti koji od njih vam najbolje odgovara. Međutim, to eksperiment nekoliko sati prije nego što zapravo početi šminke oko očiju. Također pročitajte na smokey sjenila za oči.
Odaberite boju za sjenilo, postoje doslovno stotine nijansi sjenilo odabrati iz. Trebali bi imati barem 4 različite boje u svoj šminka kit, steći različita izgleda. Neutralne boje su najprikladniji za svakodnevnu uporabu i formalne prigode. Možete primijeniti cool, funky boja za noćne provode. Također možete mješavina 2 do 3 nijanse sjenilo dobiti jedinstveni izgled. Također, uzmite u obzir oblik oči prije nego što odaberete boju. Da bi mali oči pojaviti veća, primjenjuju svjetlije nijanse sjenilo jer otvaraju oči i stvoriti privid velikih očiju. Tamnije nijanse se mogu koristiti na velike oči za dramatičan efekt. Ako imate vrlo svjetlo ton kože, izbjegavajte korištenje tamne nijanse kao i oni svibanj izgledaju umjetno i vrlo podebljano. Starije žene bi također trebali izbjegavati korištenje tamno sjenilo boje. Boja očiju također treba uzeti u obzir pri odabiru boja sjenila za oči. S obzirom na nastavku su neke kombinacije sjenilo boje da ide sa svakom boju očiju.
Sjenilo Tehnike
Tehnike za sjenilo smeđe oči, smeđe oči mogu nositi gotovo bilo koji hladu sjenilo. Općenito, cool blues, zelje i toplo bronce izgledaju osobito velik s smeđe oči. Više o sjenilo za smeđe oči.
Sjenilo Tehnike za Blue Eyes, Bakar, breskve, koralja, bronca boje sjenilo koje se uistinu donijeti ljepota duboko plave oči. Plave oči ne bi trebao biti usklađen s nijanse plave boje sjenilo. Više o sjenilo za Blue oči.
Tehnike za sjenilo zelene oči; Čokolada nijanse izgledaju posebno lijepa na zelenim očima. Soft mauves i ljiljane također izgledaju zapanjujuće na zelenim očima. Više o sjenilo za zelene oči.
Sjenilo Tehnike za Hazel Eyes, Hazel oči uistinu može dati pravde podebljano boje poput zlatne, ljubičaste, narančaste, itd. Osim tih nijansi Oni također mogu nositi nijanse smeđe, zelene i ružičaste. Više o sjenilo for lješnjak oči.
Obično, ti bi trebao ići za tri boje sjenilo, dok je primjenom. Svjetliju nijansu se koristi kao baza boje. Što je tamnije hladu se koristi preko baze boje i daje pravu boju sjenilo. Olovka za oči i tamnu nijansu može se koristiti za isticanje kontura očiju. Baza i glavni sjenilo boje bi trebao biti pomiješan jako dobro. Više o sjenilo savjete.
Ako su neodlučan o pravu sjenilo tehnike, uvijek možete igrati na sigurno, odlaskom za neutralne boje poput bež, roza, breskva, itd. Pravilna tehnika sjenilo zaista može vam pomoći da izgledaju glamurozno i ​​privlačan.

No comments:

Post a Comment