Tuesday 3 April 2012

Spojka Kabelska Zamjena

Pronalaženje slomljena kvačilo kabel može biti jedan od najatraktivnijih dosadnih problema s kojima se suočavaju motociklista, posebno kada su u žurbi do negdje. Međutim, to je čest problem s automobilima i motociklima, a može se dobiti u ozbiljnim problemima s vremena na vrijeme. Zamislite da ste u sredini ceste i nitko od zupčanika rade! Siguran sam da ti ne bi želite doživjeti! Spojka kabeli su dužni nositi off tijekom vremena. Oni mogu čak i odvaliti bez ikakvih upozorenja. Međutim, možete izbjeći takve scene redovite check up vaših vozila i svih njegovih dijelova. Provjerite je li kabel kvačilo je usidren dobro kvačila mjenjača. Ako je pružio previše, to je na veći rizik od raskidanje. Spojka kabel zamjena može biti obeshrabljujući zadatak, međutim, ako imate odgovarajuće alate i osnovna tehnička znanja, siguran sam da možete to učiniti sami! Pročitajte o kvačilo prilagođavanja.
Kako zamijeniti Spojka kabel
Stvari Obavezno:; odvijač set, utični ključ, kombinacija ključa set, Socket set; Smjerovi:
Uklanjanje post Spojka kabel
Korak 1: Pronađite podešavanje kvačilo kabel orah. Otpustite ga uz pomoć odvijača. Uklonite vijke koji drže kabel na mjestu.
Korak 2: Vi ćete morati popustiti zaključavanje orah koji se nalazi na polugu spojke kabel regulator previše. Zategnite to tako da je sjedi protiv kvačila mjenjača smuđa.
Korak 3: Poravnajte utore kabela u regulator s utore kvačilo kabela.
Korak 4: Sada, pažljivo izvadite kraj cijev kabel iz kvačila mjenjača. Pokušajte izvucite kabel kroz utore na smuđa i regulator.
Korak 5: Vi svibanj morati ukloniti poklopac ili ploča koja obuhvaća spojka za jednostavan pristup do regulator motora kraja. Zatim po uvijanje regulator smjeru kazaljke na satu, u potpunosti ga odvrnuti iz kvačila izdanje.
Korak 6: Izvucite kabel kroz okvir i pažljivo rukovati barova. Morat ćete ukloniti sve vijke ili zagrade koje se koriste za osiguravanje kvačilo kabela u mjestu.
Instaliranje Novi Spojka kabel
Korak 1: Prije instaliranja novog spojka kabel, potrebno je da ga dobro podmazati.
Korak 2: Sada, pritegnuti regulator sredinom kabel u potpunosti. Pažljivo umetnite cijev kraj kabela kroz nju i pričvrstite regulator.
Korak 3: Instalacija nove kvačilo kabel upravo je obrnuto od uklanjanja. it rute kroz kvačilo poluga grgeč, bez nedostaje bilo orah ili držač koji je odvije prilikom uklanjanja starog kabela. Zategnite sve matice ili pričvrsni vijci kako bi bili sigurni da je kabel osiguran u svoje mjesto.
Korak 4: Gurnite kabel kroz kvačilo regulator kanali i zategnite regulator kabel. Morat ćete napustiti zaključavanje matice labav.
Korak 5: Sada, popustiti regulator sredinom kabel i prilagodite kabel zatišje. Okrenite ga u suprotnom to učiniti. Nakon što je postavljen, zategnite maticu zaključavanje dobro.
Korak 6: Ako ste uklonili spojka tanjur ili poklopac, ona ponovo vratiti, a vaš posao spojka kabel zamjena gotovo je! Ono što je ostalo je da provjerite je li to radi dobro!
Pročitajte više na:; Spojka Rješavanje problema; Dvaput clutching tehnika; To je sve o kvačilo kabel zamjena. Nije to jednostavno! Međutim, ako niste vrlo udobna s metodom zamjene spojke kabel, uvijek možete dobiti taj posao učinio kvalificirani tehničar. Nadam ste pronašli ovaj članak korisno!

No comments:

Post a Comment