Friday 6 April 2012

Domaći Sugar Scrub

Ako želite dati osvježavajući dodir na vašu kožu, to ljuštiti! Da, piling kože redovito je siguran da će učiniti vašu kožu bez problema. Bilo da je acne, blemishes ili štavljenje koje su samo mogućnosti da biste dobili osloboditi od, kože piling je siguran vatra način da se to kick off. Što je više? Možete koristiti domaći šećer pročišćavati, koji će raditi samo kao komercijalni proizvod. Korištenje šećer pročišćavati je među najboljih načina da se ljuštiti i očistiti vašu kožu. Prednost domaćeg šećera pročišćavati tijelo je da neće oštetiti vašu kožu kao proizvoda dostupnih na tržištu može učiniti. Dakle, možda se pitate kako napraviti šećer pročišćavati kod kuće. Evo kako.
Načine kako bi šećerni piling kod kuće
Sugar Scrub Recept # 1; sastojke, šećer, 1 šalica, med, 1 žlica, maslinovo ulje ½ šalice, Limun eterično ulje, 10 kapi; Ground kave, ¼ šalice, postupku, Uzmi šećera i ulja u zdjelu. Dodaj kave i med i dobro promiješati. Pobrinite se da ne miješajte dok se šećer potpuno otopi. Ona mora ostati u malo kristal obrazac za savršen piling. Nanesite na suhu kožu i utrljajte u kružnom smjeru. Nakon što ste završili to po cijelom tijelu, pričekajte 20 minuta i zatim isprati mlakom vodom. Pročitajte više na šećer pročišćavati za lice.
Sugar Scrub Recept # 2; sastojke, šećer, 1 šalica, maslinovo ulje, 2 žlice, sok od limuna, 2 limuna, Limun eterično ulje, 5 kapi, mlijeka, ¼ šalice, postupak; Izmiješati sve sastojke šećer pročišćavati navedene u plastičnu zdjelu. Nakon što napravite domaći šećer pročišćavati, početak primjene na suhu kožu i ići na trljanje kružnim pokretima kao što ste ga primijeniti. Kada završite, ostaviti ga za 10 minuta i zatim isprati s toplom vodom. Izbjegavajte korištenje sapuna ili tijelo opere na exfoliated koži. Ovo je jedan od najboljih domaćih šećer pročišćavati lice za akne sklone kože. Evo više o piling za acne sklone kože.
Sugar Scrub Recept # 3; Sastojci; Smeđi šećer, 1 šalica, bademovo ulje, ¼ šalice, Rosewood eteričnih ulja, 5 kapi, eteričnog ulja lavande, 5 kapi
Ulje s vitaminom E, ½ žličica, postupku, poduzeti sve ove sastojke šećer u zdjelu i miješati nekoliko minuta ribati ih mješavinom dobro. Primjenjuju na vašu kožu u circular directions. Držite trljanje za neko vrijeme. To je prekrasan domaći šećer pročišćavati za ekstremno suhu kožu. To će ljuštiti kožu i hrani u isto vrijeme. to trljanje na vašoj koži će pomoći ulja apsorbirati u kožu. Vjerujte mi, ovaj smeđi šećer pilinga radi čuda na vašoj koži. To će ostaviti kožu mekom i blistava.
Sugar Scrub Recept # 4; Sastojci; šećera, 2 žlice, Banana, 1 (zrele); Čisti ekstrakt vanilije, 3 kapi, eterično ulje, 3 kapi, postupku, poduzeti sve sastojke pročišćavati šećer u široku zdjelu. Kaša banana i prije nego uzimajući ih u zdjelu. Sada miješati sve ove sastojke dobro. Sada koristiti ovaj piling za pročišćavati vaše tijelo temeljito. Isprati mlakom vodom. Banana daje Awesome hrana za vašu kožu i pomaže tvrtka kože.
Sugar Scrub Recept # 5; Sastojci; Smeđi šećer, 1 šalica, bademovo ulje, ½ šalice, bundeve pita začin, 2 žličice (powered); Pure ekstrakta vanilije, 2 kapi, Powered đumbira, 1 žličica, u prahu cimet, 2 TSP, Powered muškatni oraščić, 2 žličice, postupku, Kombinirajte sve sastojke u zdjelu. Pomiješajte dobro i razbiti bilo lumps smeđeg šećera i začina. Dodajte ulje i ekstrakt na kraju. Nanesite na isti način kao što je spomenuto gore na prethodno navlaženu kožu-. Isperite hladnom vodom. Ne koristite sapune nakon koristeći ovaj domaći šećer pročišćavati. Završiti hidratantni. Saznajte više informacija o smeđi šećer pročišćavati recept.
Uvjerite se da ste piling kože dva puta tjedno s jednom od tih domaći šećer scrubs. Za one koji imaju opaljen kože ili neujednačena boju kože, možete ljuštiti svoje tijelo na alternativni dana. Poštujte piling uz dobru hidratantnu kremu kako bi se izbjeglo suhu kožu problem. Primjena krema je odmah nakon kupanja će se zaključati vlage i čuvati vašu kožu mekom i podatnom. Dodajte šećer pročišćavati na svoju prirodnu njegu kože rutinu i vidjeti razliku u vašoj koži.

No comments:

Post a Comment