Saturday 14 April 2012

Negativni peer pressure

Suočavanje s vršnjacima pritisak u tinejdžerskim godinama nikada nije lagan zadatak. Svi smo dobili swayed i pod utjecajem najnovije mode, glazbe, televizije i filmova. A uzimajući pod utjecajem naše grupe vršnjaka je savršeno normalno. Međutim, način na koji je sve pod utjecajem vršnjačkih grupa treba uzeti u obzir kao što može dovesti do raznih pozitivnih i negativnih posljedica. Tijekom adolescent godina, djeca mogu biti pozitivno ili negativno utjecati svojim prijateljima.
Budući da je tinejdžerski fazi u razvoju, djeca su nezreli i tako nisu u stanju razlikovati između prijatelja i istinski prijatelji. To je bila uloga roditelja i učitelja dolazi u sliku. Dijete može biti pada u zamku negativni pritisak vršnjaka, zbog nekih obiteljskih problema, ili je on možda neće biti uzimajući željenu ljubav i skrb od njegove kuće. Postoje bezbrojne pridonoseći čimbenici kao i zašto odrasle osobe i tinejdžeri dobiti utjecale su negativne peer pressure.
Negativni peer pressure Primjeri
Ako ste tinejdžer, možete se razumjeti različite trenutke kada su negativno utjecali svojim prijateljima. On svibanj biti prvi put da je dašak cigareta koji je ponuđen vam vaš prijatelj ili kada po prvi put imali gutljaj alkohola. Razumijevanje negativni pritisak vršnjaka je važan za tinejdžere. Na primjer, sjetite se prvi put kad si bio ponuđen cigareta u skupinu prijatelja i rekao si nedvosmislen NO na zahtjev. Međutim, čak i nakon što je rekao ne, svoje prijatelje zadržao inzistiranje da se dim. U konačnici, te kraj gore puši cigaretu za prvi put.
Postupno, oni bi se osiguralo da ne ćete uživati ​​s njima svaki put kada se družiti s njima, i na kraju ćete završiti u razvoju nezdravu naviku pušenja. Tinejdžeri moraju naučiti vježbe samokontrole i odjednom, ako su napravili čvrstu odluku da ne učiniti ništa što nije dozvoljeno je njihova logika, etika, vrijednosti i srce, oni moraju držati svoje odluke. Sposobnost reći NE je potrebno kako bi se izbjegle negativne peer pressure. Pročitajte više o učincima peer pressure.
Negativni peer pressure Činjenice: Uloga roditelja
Negativna peer pressure statistike alarmantne te oni pokazuju da većina tinejdžera koji su ovisni o negativnim navike su utjecale peer grupe koji ih motivirani raditi takve stvari. Djeca i djeca trebaju bezuvjetnu ljubav i povjerenje od svojih roditelja da biste dobili vanjska strana negativnih vršnjačkih skupina. Roditelji mogu naučiti djecu nekim pozitivnim vrijednostima kao što su upornost, samostalnost i individualnost. Oni moraju napraviti djeci da razumiju moć govoreći: "Ne u pravo vrijeme.
Djeca moraju biti osposobljeni za ustati za ono u što vjeruju u tako da nema vanjski utjecaji mogu ih učinak u velikoj mjeri. Roditelji moraju pronaći uzrok pritisak vršnjaka u svoju djecu kao što su nedostatak samopouzdanja, emocionalni problemi ili akademski pritiscima koji su primamljiv njihova djeca pronaći rješenja takvih problema u negativne stvari kao što su alkohol, teen pušenje, nasilje, droga i u najgorem slučajevima, sudjelovanje u nesigurnim seksualne aktivnosti.
Roditelji moraju biti svjesni potencijala svog djeteta i moraju mu pomoći da se bave poslovima koji njeguje svoje kreativne talente. Biti uključeni u poslovima kao što su glazba, crtanje, slikanje, čitanje, pisanje i sportskih i drugih aktivnosti pomaže tinejdžerima za ublažavanje akademske i emocionalni stres. Pravo komunikacija je ključ za pomoć djeci nositi s negativnim grupe peer pressure.
Pročitajte više na:; Roditeljstvo Tinejdžeri, negativne i pozitivne učinke pritisak vršnjaka, dok ljubav je bitan kako bi vaš dijete shvatiti da ste stvarno briga za njih, ne možete biti zadovoljan dopustiti da ih se potpuno besplatno. Izricanje potrebno ograničenja od djetinjstva i da ih obuku za pratiti što je vrlo dobra disciplina da roditelji moraju razviti u svoju djecu. Najsigurniji i najadekvatniji način da se izbjegne djece od negativnih peer pressure je vrlo simpatičan i potporu obitelji. Ako je dijete uzimajući sve ljubav, brigu, pažnju i njegove potrebe su zadovoljeni odgovarajući u obitelji, on će sigurno biti u mogućnosti odrasti u odgovorne odrasle osobe i da će shvatiti vrijednost žive uravnotežen život i izbjegavanje negativnih peer pressure.

No comments:

Post a Comment