Wednesday 18 April 2012

Tepih Boje

Odabir pravo tepih boje je vrlo subjektivna stvar. Ono što vidim kao dobar tepih boje, može biti ne-ne za nekog drugog. Tepisi i prostirke sada donositi važne žarišne točke u kući uređenja, i odabrati pravu boju da ide s ostatkom vašeg interijera je od primarne važnosti. Međutim, palac pravilo za projektiranje interijera je da ide s onim što vam se sviđa i ono što se najviše sviđa. Podlijeganja trendovi vam se ne sviđa je ne koristiti. Čak i najbolja boja tepih će izgledati sivilo u tom slučaju. Postoje i drugi faktori, kao i da se smatra da, pri odabiru tepiha različitih boja i stilova. Bacite pogled na kako odabrati tepih boje, a zatim neke zanimljive boje tepiha za izabrati iz.
Kako odabrati boju tepiha
Neke važne razmatranja treba imati na umu kada ste odabrali tepih boje. Dok se boja može biti vizualno atraktivan, također imate na računu za njegovo održavanje. ; Razmotrite svoje obitelji. Ako imate malu djecu, trebali ostati daleko od svjetlijih boja. To nisu ide na zadnji dugo u prisustvu male djece. Kućni ljubimci su još jedan razlog koji treba imati na umu pri odabiru tepiha boje. U takvim slučajevima, preporučljivo je odabrati tamnije boje, jer oni ne pokazuju mrlje previše lako, i da će definitivno duže trajati. , Imajte na umu dekor i bojama vašeg namještaja i presvlaka pri odabiru tepiha boje. Odaberite komplementarnih boja, kao što je čokolada boji tepih s kremom ili tan boje zidova, ili ako imate žute naranče presvlake. Sorti izbor su beskrajne. Još jedna stvar koju treba imati na umu je da svaka soba može izgledati drugačije od ostalih. Nije bitno da samo jedna boja tepiha izvoditi u cijeloj kući. ; Izbor tepih boje za spavaće sobe varira ovisno o putnika u sobi. Na primjer, djevojčice soba će izgledati savršeno uz bebe roza tepih, a dječak je soba će biti savršen sa tamnomodar, ili zeleni tepih (da daju iluziju sportskih prostora). S druge strane, jedan tinejdžerski djevojka može imati hot pink tepih, a tinejdžer može ići za sivi ili crni tepih, s ostatkom namještaja u bjelji, svjetlije tonove. Za master spavaća soba, opet, to ovisi o boji temu prikazivati ​​u cijeloj sobi. Međutim, to je uvijek dobra ideja koristiti zrele i tamne boje u glavnu spavaću sobu, kako bi ga bogat izgled. ; Također je moguće stvoriti različite podnice obrasce s tepih boje i teksture. Na primjer, ako vaš tepih je linija, onda bi se moglo smanjiti na trgovima i položi na način da je jedan crijep je horizontalna, a druga je okomita. To stvara zanimljiv uzorak tepiha. Osim toga, možete stvoriti checkered uzorak, pomoću čokolada smeđa i preplanuo, ili crno-bijeli tepih boje. U stvari, umjesto odabira jedne tepih boje za podrumima, možete primijeniti ovaj uzorak rešetke tamo, kako bi se izbjeglo podrum iz tražite sivilo. Naravno, tepih boje se koriste u ovom slučaju treba biti tamno i tamnije. Svjetlo nijanse tepiha u podrumima je poziv na mnogo dana čišćenja. , Izbor boja tepiha ovisi o vrsti raspoloženje se pokušava dočarati s njom. Na primjer, ako želite funky, Vesela atmosfera, te bi trebao ići za svjetlije boje, poput crvene, narančaste, itd. S druge strane, za miran, opušten, ili romantičnu atmosferu, možete odabrati nijanse ljubičaste, svijetlo ružičasto i svjetlo plava. Čak i pastelne nijanse, kao što su breskve ili žuta su velika za tu svrhu. , Uzeti u obzir iznos od prirodnog i umjetnog svjetla dostupna u sobi. For vedro lit sobe, tamne nijanse pogodne su, ali ako je soba već mrak, da je mudrije da ide za svjetliju nijansu dati sjaj i prostrani osjećam u sobi. ; Bacite pogled na ovaj tepih vodic za kupnju za neke daljnje pomoći u izradi Vaše izbor o tepiha i tepih boje.
Izbor boja tepiha
Su navedene u nastavku su nekoliko ideja o korištenju tepih boje na različite načine. Ove boje su podijeljeni u toplim bojama i hladnih boja. Kao imena sugeriraju, tople boje evociraju se njiše, topao efekt, dok hladne boje imaju više opuštajući i umirujući efekt. Ovisno o području, kao i raspoloženje želite stvoriti, odabrati bilo koji od ovih boja tepiha.
Tople boje, tepiha ColorsDescription, OrangeOne od boljih izbora za topli tepih boje, nijanse narančaste boje u rasponu od breskve tonove za jače nijanse terakote. it Par s žutim, plavo, ili zeleno, to daje cijelom postavljanjem toplije osjećaju, po underplaying sve hladnije nijanse., Pink i RedThese tople boje su super za zabave zone poput kućnog kina, ili igru ​​sobi. Pink, kao što je spomenuto prije je savršen za djevojke, i crvena čak može se koristiti za ukrasiti dječaka sobi. Nijanse crvene početi od osnovnih roza, i otići dublje u bogate, duboke ružičasta (ružičasta šokantne), dalje u krv crvena. To prelazi na duboke crvene, smeđa, a zatim Burgundija.; YellowYellow može biti oboje, cool boja i toplih boja, ovisno o nijansi koju odaberete. Na primjer, ako ide za svjetliju žuti, koji ide na zlatnom ili senf nijansu, to čini savršeno toplih boja. To čak može biti u rasponu prema bakra ili bronce nijansu, koja čini bogati master spavaća soba boji. S druge strane, na lakši strani možete se odlučiti za limun žuta, a hladnjak, svjetlije nijanse., Hladnih boja, tepiha ColorsDescription, BlueBlue (sve nijanse) je oduvijek bila popularna i najviše željena izbor tepiha boje, čak i za komercijalne svrhe. it Par s žuta, narančasta, zelena, ili terakota, i doživite prekrasan efekt ove boje proizvodi na vaša osjetila.; PurpleFrom ljubičaste to lavande, kako bi jorgovan to ružičasto ljubičast, na Deep Purple, odabrati bilo koji od ovih nijansi dočarati cool efekt. Par će se žuta, pa čak i zlato za stvaranje markantnim efekt. Dublji ljubičaste može se koristiti u master spavaća soba, bilo sa zlatom ili siva (čak i srebro), ovisno o Vašem izboru.; GreenThe nijanse zelene rasponu od mora zelene do maslinasto zelenu, a može biti uparen sa svijetlim nijansama yellows. Također možete birati između smeđa, siva ili naranče ići s zeleni tepih.
Ako ste u potrazi za više neutralne boje, odlučiti za siva. Ona omogućava sve druge boje isticati, te je dobar pratilac za gotovo bilo koje boje. it Uparivanje s narančaste, crvene, plave ili crne boje. To nikada neće potkopati efekt svjetlije boje, ali će umjesto toga označite ga i dalje.
Ako sada sam finaliziran svoju odluku, možete pogledati kako instalirati tepih, biti u mogućnosti to učiniti sami. Održavanje tepiha nije vrsta plesa, tako bi se osiguralo da ste spremni da preuzmu odgovornost za čišćenje tepiha, kad se odlučite ići u za tepih i odabrati bilo koji od ovih boja tepiha. Za neke pomoći, ti svibanj uzeti pogledati na ove savjete za čišćenje tepiha. Tepih boje zaista raditi za pojačanje druge aspekte svoje sobe dalje. Što god nijansu odaberete, uvijek imajte na umu da to treba biti u skladu s ostatkom dekor, tako da ćete imati savršenu sobu!

No comments:

Post a Comment