Saturday 7 April 2012

Skalp acne

Ne samo fenomen među tinejdžerima, većina odraslih osoba pate od neželjenih acne na različitim dijelovima tijela - lice, prsa i leđa. Postoje razne lijekove dostupne na vašem lokalnom apoteka koje obećavaju u liječenju različitih vrsta acne. Ali što učiniti kada taj problem akni na vlasište? Iako, skalp acne svibanj zvuk jedinstven, mnogi od nas ih ne moraju s vremena na vrijeme. As naša kosa ima tendenciju da pokrije bilo koji povremeno zit, koji se inače mogu biti vidljive na licu ili prsima, učimo o njima, dok četkom ili shampooing naše kose. To ne potrajati dugo vremena za skalp acne množite i postati iritantno bolno, neugodno dok puhati sušenja ili pranje kose, i dobiti okužen. Slično kao zits nalazi na licu i drugim dijelovima našeg tijela, skalp acne može biti upravljiva, ako je postupio skladu s tim. U članku će se objasniti kako je skalp acne tretman je uslijedila nakon što ste shvatili njegove uzroke i simptome.
Skalp acne uzrokuje
Iako je skalp acne je sličan redovito lice ili leđa acne, to nije vrlo uobičajena. Ako je netko pati od toga, njihova koža prirodno teži proizvesti sloj nafte koja se zove sebum. Taj zaštitni sloj priprema svoj put prema površini kože kroz pore, mrtve stanice kože i višak ulja formacije. U ovom području zarobljeni sebum, bakterija dobiti priliku da se množe brzo i oblika pre-bubuljica, simptomi skalp acne. Kao što je pre-bubuljica počinje rasti veći, to postaje whiteheads ili blackheads. Jedan od koji je tada dobiva oteknute i pocrveni, i na kraju ćete dobiti vaš vlastiti vrlo zit u glavu.
Jedan od najvećih problema s skalp acne je gubitak kose. Skalp acne i gubitak kose idu ruku pod ruku kao gljivične infekcije vlasišta pomagala potonje. Međutim, potpuna ćelavost je van pitanje. Osim gubitka kose, vlasište simptomi uključuju acne blokada u pore. Kada Vaše pore su blokirani, imaju tendenciju da se naći da je vaša kosa postaje masna vrlo brzo, čak i nakon redovite shampooing. Kao što svibanj imati primjećen, slično kože acne, masnu kožu općenito podržava acne uzrokuje. Više skalp acne uzroci su:; loših higijenskih uvjeta, nedostatak pravilne prehrane, povećanje razine stresa, nasljednost, neravnoteža u hormoni, promjene vremena, izlaganja toplini i opora suncu; Kofein pića; Pročitajte više na:; skalp Acne uzroka; pimples na skalp, Skalp acne lijek
Idemo kroz tona kose proizvoda, styling gelovi, šamponi i uređaja koji sadrže sastojke da začepljuje pore. Ali to ne znači da treba odbaciti one kose proizvoda uopce. Dakle, što možete učiniti kako bi se spriječilo acne vlasište bez prolazi kroz bilo kakve drastične promjene? Ako ste već pokušali i testirani over-the-counter lijekovi acne vlasište i nisu pronašli bilo koji reljef, pogledajte neke home lijekova za acne vlasište.
Lijek 1: Izmiješati u uzemljeni muškatni oraščić, u sirovom (nekuhan) mlijeko. Primijenite ovaj mix gdje zits su za oko 2 sata. Operite kosu sa mlakom vodom.
Lijek 2: Napraviti smjesu od meda i cimetovog praha. Primijenite zalijepiti na bubuljice prije nego što odete u krevet tijekom noći. Operite tijesto u jutro s toplom vodom. Slijedite ovaj korak za dva tjedna ravno i vidjeti ako su prištići nestali.
Lijek 3: Uzmite sirovi Papaya i dobiti svoj sok. Ne zaboravite uključiti svoju kožu i sjemenke kao dobro. Primijeni ovo sokom swollen acne.
Lijek 4: Mix kurkuma prah i odlicno sok zajedno. Primijeniti ovu masu na zahvaćena područja i oprati mlakom vodom nakon 20-25 minuta.
Lijek 5: Pripremite tijesto od tla sezam i vodu. Nanesite na upaljene akne da se smanji crvenilo i bol.
Više o skalp acne tretman:, eterična ulja za acne, acne home lijekova; Slijedite lijekova acne vlasište koje se spominju u članku, vidjeti ako se ništa ne otegotna uzroke. Pobrinite se da posjetite dermatologa prije nego počnete koristiti bilo koji over-the-counter lijekovi skalp acne.

No comments:

Post a Comment