Thursday 5 April 2012

Okusom Lip Gloss

Mekana, podatna i preslatko usana uvijek se poboljšala ljepotu žena i da joj izgledaju vrlo lijepo. Trik kako bi usne izgledaju punije i pouty, a la Angelina Jolie sa ispravne primjene sjajilo za usne. Međutim, kad smo kupiti sjajilo s okusom od tržišta, mnogo puta smo završili nije ukusu okus sjajilo za usne i bacite sjajilo za usne i otpada novac. Bilo bi sjajno ako bi znati, kako napraviti sjajilo za usne s okusom i sami kod kuće. Također ćete završiti štedi novac, vi ste potrošnje na ovom kozmetičke stavku. Vi ćete biti u mogućnosti da hrana začinjena sjajilo s hranom okusa si stvarno voljeti. Let's pročitati o tome kako napraviti sjajilo za usne.
Kako napraviti okusom sjajilo kod kuće
Postoje različiti načini da okusom sjajilo za usne. Ovisno o dostupnosti sastojaka kod kuće, možete odlučiti da pojedine sjajilo za usne. Druga alternativa je da se napravi drugačiji usana gloss, svaki put prethodno dobiva više.
Domaći okusom sjajilo Recept # 1, ovo je najbolji okusom sjajilo po meni, kao što je moj omiljeni okus, naime vaniliju u njemu. Za mene ovo je ujedno i najveći osnovne okusom domaće sjajilo za usne. Kliknite za čitanje na sjajilo sastojaka.
Sastojci; vazelina 1 žlica; ekstrakta vanilije 1 žličica, metoda; U malom mikrovalnu sigurno zdjelu, rastopiti vazelina za oko 20 sekundi. ; Izvadite iz mikrovalne i promiješati sa žlicom. ; Dodajte ekstrakt vanilije na vazelina i dobro promiješati. ; Prelijte sjajilo u sjajilo kontejner i mjesto na kontejner u hladnjak do sjajilo seta. ; Domaći okusom sjajilo Recept # 2; Ako volite voćni okusi, onda bi željeli probati ovaj recept napraviti okusom sjajilo za usne. Ovaj recept spominje naranče okus u njegove sastojke. Ako niste jako sviđa od naranče, možete koristiti bilo koji drugi okus i boju, kao dobro. Vi svibanj želite pročitati više o tome kako napraviti svoj vlastiti sjajilo za usne.
Sastojci; vazelina ¼ šalice, biljnog ulja 2 žlice; okusa naranče 1 čajna žličica, narančaste boje prstohvat, vitamina ulje 3 - 4 kapi, Metoda, u mikrovalnoj sigurno zdjelu pomiješati vazelina i biljnog ulja zajedno. , Mikrovalna smjesu za oko 45 sekundi, čime se osigurava da ne raskuhati. ; Izvadite posudu iz mikrovalne i miješati aroma i boja s vazelina. ; Prelijte usana gloss sjajilo za usne u kontejnere. ; Stavite spremnike u hladnjaku najmanje 24 sata, prije nego što možete koristiti domaće okusom sjajilo za usne, sjajilo Domaći okusom Recept # 3; Med okusom sjajilo je jedan od mojih omiljenih sjajilo za usne. Komercijalno napravio meda s okusom sjajilo za usne nisu iste kao one domaće. Pročitajte više o tome kako napraviti svoj vlastiti tekuće sjajilo za usne.
Sastojci; slatko bademovo ulje 8 žlice; Pčelinji vosak (nariban) 4 žlice; meda 1 žlica, vitamin E kapsule 4; kakao maslaca ¼ čajna žličica, eterično ulje, metoda; U mikrovalnoj pećnici zdjelu, stavite vosak i topline na medij za 30 do 45 sekundi. ; Izvadite posudu iz mikrovalne i dodajte bademovo ulje, vitamin E ulje i kakao maslac na vosak i promiješati dok dobro u kombinaciji. , Dodati med i dalje promiješati smjesu. , Dodati 2 do 3 kapi eteričnih ulja za sjajilo i to sipati u posude i da je spreman za uporabu. ; Domaći okusom sjajilo Recept # 4; Ako imate malo jedna kod kuće, ona je uvijek svibanj želite maskirati se poput vas. Ona svibanj također žele sjajilo. Možete napraviti sjajilo za mala princeza, koristeći ovaj recept. Možete pitati svog mališana u prahu piti njen izbor, tako da ona voli okusom sjajilo koju ćete napraviti za nju. Pročitajte više o prirodnim sjajilo za usne.
Sastojci; prahu Drink Mix, meda 1 žličica; Čvrsta biljna skraćivanje 1 žlica; tople vode ¼ žličice, metoda; U maloj zdjeli pomiješajte med, čvrste biljne skraćivanje i držati smjesu na stranu. ; Otopiti u prahu piti pomiješati s toplom vodom. Količina pića mix će ovisiti o tome koliko tamne i flavorful želite napraviti sjajilo za usne. ; Sada dodajte otopljeni napitak kap po kap na skraćivanje smjesu i nastaviti dobro promiješati. Dodati otopljeni napitak, sve dok niste postigli boju i okus želite. ; Prelijte sjajilo u malom i čist sjajilo posudu i stavite u hladnjak na nekoliko sati. ; Čuvajte sjajilo u hladnjak. To mogu biti pohranjeni samo 3 do 4 dana. ; Pročitajte više na:; Natural Lip Gloss recept; sjajilo Recepti, kada su stvaranje okusom usana gloss kod kuće, preporučljivo je da koristite vitamin E ulje u njemu, kao i vitamin E djeluje kao krema u sjajilo. Također možete koristiti ekstrakte poput trešnje ekstrakt, ekstrakt jagode, kivi ekstrakt, i sl. kako bi se različitim okusom sjajilo za usne. Drugi eksperiment s bojama mogu biti kao dobro. Ako vam se sviđa svjetlucavim usana gloss, onda također možete dodati jestivo zablista, često se koristi da ispeku kolače. Jednom kada počnete stvaranje usana gloss kod kuće, nećete okrenuti leđima prema komercijalno napravio sjajilo za usne.

No comments:

Post a Comment