Thursday 26 April 2012

Ravnom krovu popravak

Ravnih krovova su dobivanjem popularnost ovih dana s dolaskom novih tehnologija i konstrukcijskih sustava. Pretpostavlja se da predstavlja čistu geometriju i odražavaju široke vodoravne linije prirodnih krajolika. Većina moderne kuće imaju flat ili vrlo nježno utabore krovovima. Međutim, ova vrsta krovnih ostavlja kuće sa zadatkom čestih popravak i održavanje ravnih krovova su vrlo skloni curenja i pukotina koja stvara sve vrste pustoš. One mogu dobiti svoj krov popraviti profesionalni, međutim, ravnog krova popravak trošak može biti malo teška na džepovima kao što mora biti učinjeno često. Štoviše, ravnim krovom popravak nije teško da i možete to učiniti sami! Pročitajte o home poboljšanja.
Kako za popravak ravnog krova, Slijedeći jednostavne i jednostavna koraka će vam pomoći u procesu ravnog krova popravak. Imati pogledati ih.
Stvari Obavezno:; Krovopokrivački cement, krovište čavala, noktiju pištolj, Utility noževi, noževi kit, Metle, Ručnici, popravak pukotina ili otvorenom prostoru
Korak 1: ravnog krova popravak treba biti učinjeno u hladnom vremenu kad je krov suh. Sweep krov koristeći metlu na prašinu daleko prljavštinu.
Korak 2: Pronađite pukotine ili pukotina na površini krova. Metal barijere između krova i dimnjaka ili vodovod stog su poznati kao uvala te su najviše skloni razviti pukotine ili malo otvore.
Korak 3: Četka od šljunka i prljavštine daleko od radnog mjesta. To bi trebalo biti učinjeno, tako da sve moguće štete je vidljivo i cementa koju će se primijeniti će se pridržavati pravilno površine krova.
Korak 4: Izrežite oko puknute ili oštećene područja i ukloniti loše odjeljak pažljivo. Pogledajte da se rezati samo kroz gornji sloj bez oštećenja osjetio ispod. Napraviti rez jedinstvenog oblika poput pravokutnika ili kruga. Pokupiti vode u pukotine, ako ih ima.
Korak 5: Sada, rezano zamjena komad šindre, koristeći izrez komada kao uzorke. Nanesite tanki sloj krovne cementa pod rubove od metalnih kliznim kit nož iznutra.
Korak 6: Čvrsto pritisnuti novi šljunak u otvor. Nail šindrama s krovnih nokte na sve strane. Sjeti se da cement samo donji sloj. Drugi gornji slojevi mogu biti prikovan dolje zajedno.
Korak 7: Seal cijeli popraviti patch šireći krovne cementne sve preko njega. Cement treba širiti na takav način da su svi noktiju glave pokrivene. Pročitajte više o šindre popravak.
Liječenje mjehurićima ili blisters
Korak 1: Odvajanje ili pukotine u gornji sloj ravnog krova može rezultirati u stvaranju velikih mjehurića ili mjehura. Potražite kao blisters kada je krov suh.
Korak 2: Nakon što se žulj nalazi, očistiti područje oko nje s metlom. Sada, koristeći britva nož, izrezati kriška dolje sredinom žulj. Izrežite samo kroz gornji sloj, a ne kroz temeljne osjetio.
Korak 3: Otvorite rez rubova i snagu krovne cementne na dnu rubova. Zatim čvrsto pritisnite rubove žulj.
Korak 4: Tack niz rubove cut s krovnih nokte. Pokrivaju cijeli patch s cementom da se pokriju svi glave noktiju i ostavite da se osuši ispravno.
Vi svibanj također željeli čitati o:; krov curenja Popravak; krova popravak Procjene, Krovni Popravak Savjeti; To je sve o ravnom krovu popravak. To je prilično jednostavan, zar ne? Dakle, postavite ljestve, penju se na vašem krovu i riješili problem slijedeći korake navedene! Nadam se da ste pronašli članak pomoći!

No comments:

Post a Comment