Friday 27 April 2012

Zdrave Skin Savjeti

Zdravi i mladi looking skin je ono što svatko sanja o, ne smeta što je vaš spol je. Međutim, u današnjem brzom životu, negdje dolje na liniji, naša koža ne pokazuje našu stvarnu dob. On igra na okrutan trik dodavanjem dodatnih neželjenih godina na naše ukupni izgled. Ali ako su među nekoliko koji su blagoslovljeni s čvrstim, mek kožu, svakako možete ležati oduzimanjem nekoliko godina.
Proizvodi za njegu kože, protiv starenja kreme, acne tretmani koje salona i dermatologa, stvorili su više milijardi dolara industrije koja je privukla muškarce i žene diljem svijeta. Mnogi od nas potrošiti znatnu količinu vremena i novca pokušavajući okrenuti leđa rukama vremena. I postići da, mi pasti za industriju kože skrb je prazna obećanja i dobiti upletena u njihove web. No, što ako nije bilo drugih metoda i jasan zdrave kože savjeta možete slijediti kod kuće desno, bez trošenja sve što je novac u salonima i posjeta dermatologu? Biste li biti zainteresirani dovoljno dati novi zdrave kože savjete probati? Postoje zdravstvene režima koji se mogu prilagoditi u svom svakodnevnom životu koji vam pomaže da manipulirati svog zauzet raspored i lijepog izgleda kože.
Pročitajte više na:; Kako da biste dobili Perfect Skin, How to Get Healthy Skin, Prirodne Savjeti za zdravu kožu
Kao što smo dobili stariji, za muškarce i žene, hormona, vrijeme, zagađenje i stres od posla može uzeti danak na vašoj koži. Osim dobi, ovi elementi pokazuju nezdravi izgled kože i dosadan izgled. Fine linije i bore su ono što svi zabrinuti kao što smo u neposrednoj blizini naše 30s. Ipak, postoje njegu kože rutine i zdrave kože savjeta koji će vam pomoći upravljati (možda uzeti natrag nekoliko godina, kao i) bilo koja pitanja. Pročitajte više o njegu kože rutinu.
Prije nego što se razbiti i dati vam posebne savjete kože za muškarce i žene, neka ¡ť s pogled na korake koje treba poduzeti da se brine o vašoj koži.
Dos:; nositi zaštitnu odjeću kada ste vani. ; Nanesite losion za sunčanje s visokim zaštitnim faktorom najmanje pola sata prije odlaska na suncu. , Sjeći na višak čaj i kava. ; Pijte puno vode tijekom dana. , Jede dobro uravnotežena ishrana koja uključuje puno svježeg voća i povrća. , Brijanje pažljivo, koristite čiste i oštre britve. , Slijedite redoviti režim vježbanja. ; Uvijek moisturize čudan, suhu kožu. , Don'ts:; Idi na suncu 10:00-16:00; Idi na zatvoreni štavljenje u salonima. ; Jesti u fast food restoranima. , Iscijediti blackheads i zits, to će samo dobiti okužen i ostaviti ožiljke. ; Koristite oštre i jake sapune za masnu kožu. ; Uzmi dugo tuša ili kade. , Pušenje je glavni uzrok preranog starenja. ; Zdrave Skin Savjeti za žene
Nakon što smo hit pubertet, to postaje vrlo važno da se dobro pobrinuti za našu kožu za održavanje mladosti. Pokretanjem rano u životu i brizi za minutu detalje da je naša koža zahtijeva, svakako se može odlagati na znakove starenja i postignu mekana, užaren kože. Prvi i glavni navika koje bi trebalo slijediti čišćenje vaše kože redovito. Perite lice barem dva puta dnevno s hladnom vodom da otklonimo prljavštine, ulja, i onečišćenja izvan nje. To će pomoći koži disati prirodno i smanjenje zamjetljiv unakaziti. Odabir čišćenje može biti teško kada ne znate što će odgovarati vašem tipu kože. Kako bismo vam pomogli kupiti prave proizvode za njegu kože, ako imate masnu kožu, a zatim ići za bilo koje ulje-free proizvodima. S druge strane, ako imate osjetljivu kožu, kupnju čišćenje koje je hypoallergenic. Pročitajte više o prirodnim njegu kože.
Pročitajte više o čišćenje:; osjetljivu kožu čišćenje, Sredstvo za čišćenje lica za masnu kožu, zdravu kožu Savjeti za muškarce
Većina ljudi slijede tipičan režim za njegu kože - sapun i ručnik. Jedini put kada se bilo kakav proizvod za njegu kože koristi će biti u tuš. Međutim, bez obzira da li ste muškarac ili žena, dobi hvata korak s oba spola podjednako. Muškarci također pate od bolesti kože i skloni su fine linije i bore. Dakle, odgovor na to bi se početi rano u životu što je više moguće i staviti na rutinu. Postoje mnogi proizvodi na tržištu koji su posebno dizajnirani za muškarce, kao što su čišćenje lica, exfoliators, maske za lice, acne proizvode, i još mnogo toga.
Pokušajte izbjegavati slijedeći ove savjete zdrave kože spominje u članku. Kako bi osigurali vaše kože ostaje lijepa i mlada izgleda, zdrave kože savjeti su mora.

No comments:

Post a Comment