Wednesday 4 April 2012

Pumice stone stopala

Problem grube, napukao noge je prilično čest. Hodate bosi ili u sandale na, ne možete pobjeći od grube i ljuštenje kože na stopalima. Suho vrijeme jednostavno pogoršava simptome. Nakon što je stopa u takvom lošem stanju je ne samo estetski unpleasing, ali i povjerenje nešto veliko. Srećom, postoje neke home lijekova za grube i ispucale noge.
Najučinkovitiji jedna je korištenje plavac. To je prekrasan alat za izradu noge mekom i glatkom. To funkcionira tako peeling off mrtve stanice se nalaze na vanjskoj strani stopala. Možete pronaći plavac u željezarija, čišćenje odjeljak trgovina, ili u kozmetičkoj trgovini. Pumice kamenje su dostupni u širokom rasponu boja i oblika. Osnovni i bez ukrasa blokove pumice su dostupni za nekoliko dolara ili eura na tržištu. Oba jednostavna i ukrašen komadima kamenja plavac proizvesti gotovo jednako dobre rezultate na nogama. Stoga, možete odabrati bilo u skladu s vašim željama i sklonostima. Kada dobijete jedan za sebe, slijediti zadane metode o tome kako koristiti plavac na nogama. Evo više informacija o njegu stopala.
Kako koristiti plavac na nogama
Upute za korištenje plavac za noge su vrlo jednostavna. Vi svibanj ga koristiti i na suhim i mokrim nogama. Međutim, mnogi kozmetičara preporučuje njegovo korištenje na nogama mokrim s toplom vodom. To je vjerojatno zato što se prljavštine, prašine i mrtvih stanica raskliman na koži pa natopljenom u mlakoj vodi. To čini 'sloughing off mrtve stanice' zadatak lakše. Uzmite kantu i ispunite ga s toplom vodom. Uvjerite se da je temperatura vode nije previsok ili drugo vam svibanj kraj gore sa opekotina i oštećenja. Trebali biste biti u mogućnosti da lako podnosi toplinu iz vode. Dodaj malu količinu kosu šampon i jednu žličicu ruža vode u vodu. Izmiješati sve sastojke dobro. Šampon će oblik sapunica.
Sada, natapanje noge u nju za oko 15 minuta. U slučaju, imate suhu kožu, upiti samo za 10 minuta. Navlažite plavac za minutu. Izvadite svoje desne noge i protrljati kamen na nju u leđa i naprijed gibanje. Započnite ribanje jedini na prvom mjestu. Raditi vrlo nježno na koži. Pretjerano trljanje može proizvesti suza i ogrebotina na vašoj koži. To također može uzrokovati krvarenje. Morate biti vrlo oprezni. Da svi pokreti i nježno u kontrolirani način. Provedite ne više od dvije minute jedne noge. Kada je desnom nogom je učinio, izvaditi lijevo jedan. Obavljati sve korake na lijevom nogom s istom pažnjom i mekoću. Operite oba stopala sa običnom vodom. Pazite da noge ne osjećaju skliske na dodir. Ako oni obaviti, oprati ih opet temeljito isprati vodom. Pat suha stopala s čistom pamučnom krpom.
Primjena dobre kvalitete duboko hidratantni losion kada je koža još mokra. Ovaj korak je vrlo važno jer namakanje stopala u toploj vodi pomiješana s šampon i njima trljanje s plavac ekstrakti prirodnih ulja i vlage iz dubljih slojeva kože prisutni. Primjena sloj hidratantne kreme će puno pomoći u ponovnom uspostavljanju prirodne ulja i sadržaj vlage vratiti u normalu. Vi svibanj osjećati noge suhe, nakon par sati. Kada se to dogodi, ponovno primjenjuju moisturizer. Rezultat će biti definitivno vrijedan truda. Ako je moguće za vas, nosite čarape te ih držati na za sljedeće 8-9 sati. To će spriječiti bijeg vlage iz stopala u atmosferu. Rezultat svih ovih koraka će biti ništa manje nego glatko, mekše i zdravije izgleda noge. Koristite plavac za stopala barem jednom u 15 dana. Previše upotreba može dovesti do suhoće na nogama.
Pročitajte više na:; Pedikura kod kuće, napukao noge Početna lijekovi; plavac Koristi; korištenje plavac za noge smatra se sigurnom i uglavnom bez većih nuspojava. Međutim, ako lako krvare, ili patite od neke vrste kožnih bolesti ili dijabetesa, morate konzultirati svog liječnika. Raspravljajte o vašem zdravstvenom stanju s obzirom na plavac korištenje detaljno s njim. Ako vam on daje "ići naprijed" signal, tek onda razmislite o korištenju plavac za noge. U slučaju da ste zdrave osobe, plavac je blizu-to-savršen alat za svoj tjedni njegu stopala režim. Nadam se, ovaj članak o plavac briga kamen stopala čini čuda za svoje noge.

No comments:

Post a Comment