Thursday 12 April 2012

Koristi jojobe

Prije smo početak obličje at ono što je jojoba ulje koristi za? Neka nam raspraviti, svojstva jojobe. Dakle, ono što je velika stvar o jojobe, što ga čini različitim od ostalih ulja? Prvi većina izvrsne kakvoće ovog ulja je da nije mastan kao i druge nosilac ulja. Iako ulja kao što su bademovo ulje, maslinovo ulje ili kokosovo ulje se također koristi za vlaži kožu, oni daju masni učinak na koži. Jojoba ulja s druge strane je odličan ovlaživač, koji brzo se apsorbira u kožu, bez masni efekt. Drugo važno svojstvo jojobe je da ga podsjeća na ljudski sebum, a to svojstvo se može koristiti za mnoge svrhe. To su dva važna razloga zbog kojih razlikovati jojobe od drugih ulja. Ostala svojstva jojobe su da je bez mirisa i bezbojan nafte, što je gotovo da i nema nuspojava. To su razna svojstva ovog ulja koje prikazuju mnoge jojobe pogodnosti. Sada, neka nas pogledajte na različite jojobe koristi ...
Koristi od jojobe
Ovlaživač: Postoje mnoge jojobe koristi za kožu. Možete ga koristiti kao puni tijelo ili lice hidratantnu kremu u bilo koje doba dana. Najbolje ga je koristiti nakon kupanja. Nakon što ste uzeli tuš u jutro, primijeniti ovo ulje na cijelo tijelo kako bi koža hidratizirana tijekom cijeloga dana.; Savjet: Dodajte nekoliko kapi ulja lavande s jojobe (02:10 omjer), a vi ćete imati velik mirisna krema.
Njega kose: Postoje dvije jojoba ulje koristi za kosu. Možete koristiti jojoba ulje kao ulje za masažu prije deterdzentom, ovaj način može djelovati kao regenerator. Također možete preuzeti nekoliko kapi jojoba ulja na dlan, koji se proširio i zatim se primjenjuju na neposlušnu suhu kosu, i ona će djelovati kao serum.; Savjet: Dodajte nekoliko kapi ružmarina ulje s jojobe (02:10 omjer), a vi ćete imati ulje sperma gubitak kose suhu kosu regenerator.
Anti-Aging: Zbog anti-oxidants prisutan u njemu, to uvelike može pomoći da spriječite bore i druge učinke starenja na koži. Koristite ga svakodnevno da bi se koža mladih.
Briga za kožicu: Nanesite nekoliko kapi jojoba ulje na noktima, za održavanje mekih kožicu ili liječiti suho čupav nokte.
Vraćanje Natural Skin Oil Balance: Osobe koje pate od slučajan ili suhu kožu, trebali biste koristiti jojoba ulje svakodnevno velikodušan iznos. As jojobe slična ljudskom sebum, to može trik tijelo da mislim da je to tijelo je prirodna ulja i na taj način, pomoći vratiti razinu vlage u koži.
Make-Up Remover: Možete koristiti jojoba ulje kao ulje za čišćenje da biste dobili osloboditi od make-up, da li je oko make up, zaklade ili rumenilo.
Balzam za usne: Nanesite nekoliko kapi jojobe bilo koje doba dana, kada osjetite usne postaju suha.; Savjet: Izmiješajte nekoliko kapi s vašim balzam za usne, ili mix jojoba ulje s nekoliko kapi eteričnog ulja ruže za napraviti svoj vlastiti cvjetni miris usne krema.
Acne Liječenje i sprečavanje: To može pomoći za liječenje i sprječavanje acne simptoma pimples, blackheads i whiteheads. Ovo ulje pomaže da raspusti proizvodnje nafte prištića ili blackheads i također pomaže razbiti akne, dakle, možete imati glatke acne besplatno ten.; Savjet: Dodajte nekoliko kapi čaj stablo ulje s jojoba uljem (omjer 2:10), a vi ćete imati snažan anti-bakterijske acne ulja.
Masaža: Iako, to ne imati sklizak masni učinak kao ulja za masažu, još uvijek možete ga koristiti za masažu, također jojobe će lako se apsorbira u kožu, tako da ne morate istuširati nakon masaža!; Savjet: Izmiješajte jojoba ulja s nekoliko kapi eteričnog ulja umirujući kao tamjan ili ulje lavande, kako bi izvrstan ulje za masažu.
Da biste saznali više o jojoba ulja, i glasi:; Koristi jojobe: jojoba ulje koristi; jojobe za kosu, ulje jojobe za kosu i njegu kože, To su razne namjene, jojobe. Dakle, kupiti bocu organskih raznih jojobe i isprobati gore navedene koristi jojobe, možete koristiti gore navedene savjete kako bi jojobe više aromatičnih. Nema nuspojava jojobe, međutim, ako ste alergični na orasima, a zatim napraviti mali test kože patch prije nego što počnete koristiti ovo ulje.

No comments:

Post a Comment