Friday 27 April 2012

Kozja bradica Stilovi

Ne znam kada i gdje je počeo, ali kozja bradica je postao apsolutni bijes najmanje od 80-ih godina. No, previše teško shvatiti je kozja bradica, kao što ime sugerira je bradu koje sliči onomu od koza. Klasični kozja bradica bitno sportovi kosa na rubu brade. Ali, ako ste umorni da iste stare kozja bradica i tražite novi izgled kozja bradica, sljedeći članak će vas kroz neke zanimljive i različite stilove kozja bradica. Čitajte na za više raste bradu.
Najbolji kozja bradica Stilovi
Kad kažem kozja bradica, to naravno slijedi osnovna pretpostavka da je bradu stilu s lica dlake na bradi. No, postoji pregršt stvari koje možete učiniti ako želite. Ovdje su neke od najboljih kozja bradica stilova.
Classic kozja bradica, a mi svi znamo što je to, ali članak bi izgledati prilično nepotpun bez spominjanja ovaj neki, ne bi to? Klasični kozja bradica ima dlake na licu rastu na rubu brade. Kosa obično je trebao biti malo duži, oko inča u duljinu. Ovo kozja bradica stil je jedan od najpopularnijih beard stilova za muškarce, jer je, omogućava da lice, čini nas izgledati dobro i daje puno neravnina na naše brade, koje inače nikad ne bi dobili. Osim toga, kozja bradica Također možete učinkovito skrivanje podbradak! Dakle, nema čuda tamo da je kozja bradica je takav popularan tip brade. Klasični kozja bradica je vrlo lako za održavanje - jedina stvar koju trebate učiniti je trim jednom u neko vrijeme. Ovaj stil brade super izgleda kad se strana obrubljen dobro s fedingom lica kose na čelu i centra je dulje. The kozja bradica ide dobro s brkovima, kao i daje osobi stvarno zreo i odrastao izgledati!
The Balbo, a Balbo je prilično visoka za održavanje kozja bradica, koja povezuje dušu krpa dlake na licu na kosi na bradi. Ona također treba dobro podrezuje brkove da ide s njom. Za razliku od klasičnih kozja bradica, brkovi i brada nisu povezani u ovom stilu kozja bradica i brada općenito se podrezuje kratko. Ovaj brade zahtijeva česta podrezivanje kako bi za to da izgleda dobro i kao što je već spomenuto, ona također zahtijeva dobro trimmed brkovima.
Širok kozja bradica, a širok kozja bradica je jedan od kozja bradica stilova koji se mogu malo previše vremena za održavanje. Širok kozja bradica sport i urediše dlake na licu širi od uobičajenog kozja bradica položaj desno do kuta donje čeljusti. Dobro obrubljen brkove također ide dobro s njim. Također bi htjeli obrijati mali dio ispod donje usne. Nažalost, to je jedan od stilova koji odgovara kozja bradica jako malo ljudi.
Brada remen kozja bradica, a brada remen je jedan od najpopularnijih stilova kozja bradica za afro-američkih muškaraca. The kozja bradica brada remen kombinira brada remen, koja je tanka i urediše linija koja teče duž jawline i na kraju zadovoljava kozja bradica. Chin općenito trake dati vrlo dobre izgledati brade i stoga dobro obrubljen kozja bradica jako dobro ide uz brada remen. To je prilično niska održavanje bradu.
The Long kozja bradica; Postoji nekoliko dugih kozja bradica stilova koji omogućavaju vam puno kreativnosti. Dugo kozja bradica može biti bilo gdje do stopala duge. Dugo kozja bradica kao što ste vjerojatno shvatio zahtijeva malo održavanja bilo i vjerojatno možete napraviti neke funky siječe da bi izgledao dobro. Jedini uhvatiti je, izgleda bolje sa dugom kosom!
Čitajte na za više na bradi koja vam najbolje odgovara! ; Beard stilovi za oblik lica, Beard stilova za muškarce, Beard Grooming Savjeti, tako da je ovo sve o kozja bradica stilova. Tako saznati pravu kozja bradica stil za sebe i rasti!

No comments:

Post a Comment