Sunday 1 April 2012

Kava Razlozi za biljke

Široka uporaba čaja i kave kao pića je poznat po sve nas. U stvari, mnogi od nas kick-start naših dana uz šalicu čaja ili kave u jutro. S takvim popularnost, razumljivo je da su čaj i kava pivo u gotovo svim kućanstvima svakodnevice. I ne mnogi od nas misle dvaput dok bacanje wet ostaje kao talog kave i vrećice čaja u kantu za smeće. Ako se upuštati u taj isti običaj, prestati od danas i kao ostataka može se koristiti za razne aplikacije.
Govoreći o osnovama reciklaže kavu, možete ga koristiti za izradu eko-friendly boja, odbija insekte, formuliranje proizvoda za čišćenje, buha tretman u pasa i još važnije, u kompost. Korištenje kave za biljke vrlo je cijenjen u vrtu hobisti i biljnih entuzijasta. Kada se dodaju ispravno, oni imaju koristi vrtne biljke na nekoliko načina. Zašto su kave dobre za biljke? Kako možete primijeniti kave u vrtu? Pokušajmo saznati o primjeni proveo kave kao gnojiva.
Savjeti za Korištenje kave za biljke
Kave su najbolje sastojke za izradu komposta kod kuće. Osim otpalo lišće, grančice biljke, grane, izrezati trava travnjak, možete dodati kave i vrećice čaja u kompost bin. These mokre komponente oborio brzo i pomoć u balansiranje dušika konačnog komposta. Impresivni rezultati promatraju se nakon korištenja kave za kiselo voli biljke, kao što su hortenzije, gardenije, ruže, itd. Oni obogaćuju tlo s hranjivim tvarima i reguliraju kiselost tla medija. Evo nekoliko savjeta o tome kako možete koristiti kave za biljke:; kave napraviti bogat izvor dušika za sve vrste biljaka. Možete jednostavno dodati osnovi kave ostatak, zajedno s ostalim sastojcima dok priprema potting medija za uzgoj novih biljaka. Za nasada u vrtu, da ih miješaju s vrtnom tlu. ; Neposredno prije zalijevanje ili dolaska kiše, dopuniti sadnje medij koristi s kave. Kao voda potopiti these kave, oni će poslužiti kao produženim otpuštanjem dušika gnojivo za vaš vrt biljke. , Još jedna korist od kave tla kompost je u repelling insekata i štetočina koje akumuliraju u podnožju biljke. Pospite mokro kave oko baze biljke. To će ne samo vožnje štetočina, ali i mačići i mačke koji vole igrati u blizini biljke. ; Također možete napraviti blagim tekućim gnojivom s proveo soc. Što trebate učiniti je mix ½ kilograma kave i 5 galon vode u veliku plastičnu kantu. Ostavite smjesu da se smiri i primjenjuju se na saksiji biljke i vrt cvijeća. , Ako ste trenutno u vermicomposting, možete dodati male doze kave za hranjenje crva u redovitim razmacima. Nemojte dodati u velikim količinama, jer oni mogu utjecati na ravnotežu vlage i kiselosti medija komposta. ; Neki hobisti smatraju da višak kave utječe na biljke, kao što su oblik grude pod vlažne uvjete. To pak može lišiti korijenski sustav kisika. Dakle, dok koristite kave za biljke, provjerite da li dodati u odgovarajuće koncentracije. , Kao što vidite, koristeći kave za biljke je zdrav način da se reciklira otpad, dok je korist vrtne biljke s eteričnim biljaka hranjivim tvarima. Možete koristiti kave za paradajz biljke i vidjeti rezultate za sebe. Oni pomažu potaknuti formiranje ploda s dušikom obogaćenje te u isto vrijeme, sprječava pojava kasnih medljika bolesti. Ukratko, proveo kave poslužiti kao toksični besplatno, organski bazi, dušika dodatak za vrtne biljke.

No comments:

Post a Comment