Thursday 26 April 2012

Brzorastućih Sjemenke

Za mnoge to je frustrirajuće čekati da vidite biljke svom vrtu raste. Danas, većina kuće su nestrpljivi i oni žele da se biljke u vrtu da raste što je prije moguće. Ovo dugo čekati je postavljen da se kraće s brojem brzorastućih sjemena se dostupnih na tržištu. Ako biljka tih sjemena, postoji nekoliko stvari koje morate imati na umu kao što je, klimatski uvjeti, doba godine, i sl. Ovdje ćemo vam dati popis brzo raste sjeme biljaka, bilo da se radi cvijeća, drveća, trave ili povrća, koje možete koristiti i učiniti vaš presretan izgled.
Brzo raste cvijet sjemena
Cvijeće može dati svoj vrt slatki miris i čine ga gledati ugodan za oči. No, neki cvijeće može potrajati dugo vremena da rastu i mogu biti zbunjujuće. Ovdje je popis nekih uobičajenih cvijeće koje rastu brzo.
Calendula; Također se zove lonac marigolds, nevena cvijeća duboko su na vidjelo narančasto žute boje. Oni početak cvatnje tijekom ranog ljeta i cvjeta do vremena mraz stigne. Ove biljke su niske, kompaktan, self-sjetve i oko 20 inča visok. Nakon posadi, to traje oko 5 dana da se oko 15 dana za sjeme za klijanje. Kao to je cool sezone biljka, može se saditi u zatvorenom prostoru započeti s oko 7 tjedana prije posljednjeg ledenog nakon čega možete biljka na otvorenom. Dok sadnja nevena uvjerite se da biljka dobije dovoljno sunca.
Kalifornija Poppy; Ovaj varijetet brzo raste sjeme biljaka, koja proizvodi cvijeće, prvi je otkrio dr. Johann Friedrich Eschscholtz na obali Pacifika. Kalifornija makove prikazuje živim bojama i dugotrajan. Oni su samo sjetve biljaka i može narasti do oko 12 do 16 inča u duljinu. Oni rastu dobro u punoj sunca i može tolerirati siromašnih zemljišne uvjete. Poželjno je da se izravno sjeme njima, kao i uznemiravanje korijenski sustav može oštetiti biljke. Rano proljeće je najbolje vrijeme da ih sijati kao tlo i dalje ostaje hladan. Nakon sijao je sjeme klijati obično u roku od narednih 10 do 15 dana.
Snapdragon, a zijevalica cvijet varira od naranče i jarke crvene do svijetlo pastele u boji i jedan od najpopularnijih cvijeće za miris i reznicama. Domišljato mediteranskom i južnoj Europi, biljke rastu na oko 1 do 3 stopa u dužinu, a samo sijanje jednogodišnjih biljaka. Te cvijeće cvjetati u hladnom klime u drugoj polovici proljeća i rasti najbolje u dobro isušen tlu. Ako su temperature visoke za duže vrijeme, ove biljke neće napredovati. Ove biljke mogu rasti iz sjemena ili reznica. Ako ih biljke iz sjemena, prvo biste trebali biljka ih u kući oko 8 tjedana prije kraja mraz, a vi bi vidjeti sjeme klijati u narednih 10 do 20 dana.
Morning Glory, Cvijet Morning Glory je poznat po svojim svijetle boje, poput ljubičaste, crvene, ružičaste i plave. To je vino biljka i najčešće se nalazi oko stare ograde. Ako se pravilno podršku pruža, oni rastu na oko 15 stopa u dužinu, a samo viđenje jednogodišnjih biljaka. Trebali biste odabrati mjesto gdje ima dovoljno sunca uz vlažno tlo. Sjeme ove biljke proklijaju roku od 5 do 21 dana, ali oni bi trebao biti namočen u toplu vodu za dobivanje najboljih rezultata. Pročitajte više na travi klijavost i kada biljka trava sjeme.
Brzorastućih Tree sjemenje
Drveće uzeti puno vremena da rastu. Ali postoje neke brzo rastuće stabala od kojih su neke navedene u nastavku:
Žalosna vrba, sjeme žalosna vrba stabla su jedan od najbrže rastućih sjemena. Ako ste dobili s idealnim klimatskim uvjetima, sjeme može proklijati u roku od 10 do 15 dana i raste za čak 8 do 10 stopa svake godine. Grane su vitki i uske, a lišće postaje bogat zlatne boje tijekom jeseni. Debele kore ovog stabla čini ugodan za oči posebno tijekom zimskih mjeseci, kada je ostavlja više nema. Stablo uspijeva na suhom, kao i vlažne lokacije i uglavnom raste duž obale rijeke. Pročitajte više o brzo rastu zimzelenog drveća.
Silver Maple, sjeme srebrnog javora - jedno od najbrže rastućih stabala - mogu se pojaviti bilo gdje između 15 dana do dva mjeseca da klijati, ovisno o klimatskim uvjetima. Ako ste dobili s idealnim klimatskim uvjetima, može narasti i do 3 metara svake godine. Srebrni javor dobiva svoje ime od svoje lišće koja je srebrno dno, i pretvara ga narančasto-crveno ili zlatno žute u jesen.
Eukaliptus, Eucalypts je jedan od onih sorti stabala koja ako se ostavi da raste na vlastitu bi narasti na više od 50 metara u visinu. Međutim, oni mogu odgovoriti na različite ekološke uvjete i imaju sposobnost da raste u svakom tlu. U prosjeku, to obično traje oko 2 tjedna za sjeme za klijanje, ali to ovisi o okolnim temperaturama. Neki svibanj uzeti više vremena klijati dok su drugi svibanj uzeti manje. Pročitajte više o brzo rastu hladu stabala.
Brzorastućih trava sjeme
Ako želite povećati privlačnost vaš travnjak i želite da brzo, možete birati između raznih brzorastućih trava sjeme. Neke od najčešćih brzorastućih trava sorte su engleskog ljulja, Kentucky bluegrass, visoki vlasulja i Bermuda trave. Let's pogledajte na svakom od njih.
Engleskog ljulja, a to raznih trava fino teksturom i duboke zelene boje. Oni mogu rasti jednako brzo kao u roku od tjedan ili dva, ako su idealne klimatske uvjete pod uvjetom. Raste i na hladnom podneblja, ali ne rastu dobro u ekstremnim hladnom ili toplom klimatskim uvjetima.
Kentucky Bluegrass; Uzgoj dobro u hladnoj klimi, Kentucky bluegrass is plavicasti zelene boje i to traje oko 10 do 22 dan za klijanje. Idealna temperatura za Kentucky bluegrass je oko 60 ° C.
Tall vlasuljom; Zahtjev za vrlo malo održavanja, sjenovitim mjestima su najbolje površine za uzgoj visok fescues. Obično se to razne trave rastu u roku od dva tjedna i može tolerirati suše. Pročitajte više o brzorastućih privatnosti živice i brzo rastuća živica.
Bermuda Trava, Bermuda trave, jedan od najčešćih brzorastućih trava sjeme, može rasti u bilo kojem klimatskim uvjetima, je li toplo ili hladno. Obično se uzgajaju u toplim klimatskim uvjetima, ova sorta raste u roku od 21 dana i opsežno koriste u golf igrališta, sportski tereni, pašnjaci, obalnim područjima i travnjacima danas. Više o brzo raste trava i trava sjeme vrsta.
Brzi Uzgoj sjemena povrća
Ako želite rasti neke povrće i njih imaju brze, ovdje je popis nekih od najčešćih sjemena povrća koja može rasti brzo.
Jestivo Amaranth, jedan od najčešćih povrće, jestiva amarant raste tako brzo, ako s obzirom na potreban okruženju (naročito toplim uvjetima), da to može biti dobivenih u roku od mjesec dana. Sjemenke su male i idealno, temperatura bi trebala biti viša od 20 ° C. Mladi listovi i stabljike su jestivi, a mogu biti kuhani špinat slično. Zbog svoje ponude lišće i mekih tekstura možete ga koristiti u juhama i promiješati-frys.
Grand Duke, sjeme Grand Duke su visoko-popustljiv i to je hibrid bijele koraba. Oni dospijevaju oko 50 dana nakon što je transplantirati. Oni mogu biti nariban, rezano ili ljušteno i kuhani poput repe. Vi svibanj se sjeme u vrtu na otvorenom kad je vani temperatura je još uvijek hladno. U narednih 5 do 7 dana sjeme će početi klijanja.
Mino rano, omiljeno povrće većine ljudi, Mino rano obično naziva Japanski daikon rotkvica najčešće se sadi u ljetnim mjesecima i potrajati oko 40 dana nakon sjetve do zrele. Čisto bijelo u boji, korijenu sužava i oko 18 do 24 inča dugo.
Brzo raste Sjeme za znanost projekta
Za studente iz botanike, znanstvenim projektima gdje se biljke koriste se za pružanje neke vrijedne iskustva su uobičajena pojava. Za takve projekte, dva važne stvari koje treba razmotriti su izbor sjemena i iznos novca koji bi trebala provesti. Neke od najčešćih sjemena koje se koriste u vrtu koji možete odlučiti za korištenje uključuju lucerne, brokula i suncokreta. Ove sjemenke se mogu koristiti za primjerom učinci sunčevog svjetla i vode na klijanje. Oni nabujati brzo i može se promatrati ih stavite na komad vlažnom papirnatim ručnikom, tako da možete dobiti ideju o dijelovima pupljenje biljaka.
Pročitajte više na:; Različite vrste sjemena, sjemena povrća, Koraci klijavost sjemena; Uzgoj Sjeme Indoors, kako rastu stabla iz sjemena; Tako je u današnjem brzom svijetu u kojem svatko želi brze rezultate, brzo rastuća sjemenke su postali popularni, tako da dobiti instant rezultate. Tako biljka bilo koji od ovih brzorastućih sjeme biljaka i začiniti svoj vrt.

No comments:

Post a Comment