Tuesday 10 April 2012

Silly Izreke

Kada razmišljam o izreke, citati i fraze, ne možete uvijek dobiti ozbiljne i teške sliku? Ljudi govore o životu citati, citati sreće i mnogo više vrsta koje su uistinu filozofski. Ali, kada ste dolje sa životom i sreće pitanja, želite duriti nad njima ili se smijati daleko! Ja sam sasvim siguran, te će ići za potonje. Budući da je velik ideja da se blesav ponekad i olakšaj raspoloženje oko sebe s giggles i osmjesima, imamo samo prava stvar za vas. These glup riječi su verzije nekoliko izreka often značilo da se ozbiljno misli o tome. Dakle, pogledajte na najbolji kompilaciju glup izreke i citati koji će vam derati na smijeh (ili može biti jednostavno staviti osmijeh!) Više o smiješne citate i izreke.
Glup izreke i izrazi
Davanje primjer situaciju u kojoj ste imati ozbiljan razgovor o životu i znanju, a netko pokuša citirati nešto! Govoreći da je osoba dolazi sa svojom vlastitom verzijom fraze i čini apsolutno nema smisla. Ne bi vas sve sjedi tamo izbiti barem maleni osmjeh? To je kako se ti glup riječi u sljedećim stavcima se, pa pogledajte. Više o nedotupavan pitanja.
Blesav izreke o životu, a kada sve dolazi svoj put, ti si u krivu traku. ; Šutnja je zlatna patka, ali traka je srebro. ; Život je samo faza idete kroz ... ćete dobiti preko nje. , Bez obzira koliko loše stvari dobiti, moraš ići na život, čak i ako vas ubija. ~ Sholom Aleichem, I'm gonna vječno živjeti, ili umrijeti pokušavajući. ~ Joseph Heller, mogu jasno vidjeti sada, mozak je otišao. ; Uzgoj stara je obavezan, odrastanje je opcionalno. , Naglasio je pir unatrag deserte. Slučajnost? Mislim da ne! ; Dospijeće zadnje rate je znao kada i gdje će biti nezreli. ; Oni koji žive od mača dobiti metak od strane onih koji to ne čine. ; Nikada savjetovati nikome da ide u rat ili da se uda. , Krotki će baštiniti Zemlju nakon da smo učinili s njim. ; Što ako ne postoje hipotetske situacije? ; Život je velik, razmislite o alternativnim! Ti samo ide okolo jednom u životu. Iskoristite to. I biti sigurni da ste spremni za kraj. Hee, hee, ti prestrašeni, zar ne? ; Više o smiješne duhoviti kratki riječi.
Funny Silly Izreke, make it idiot-dokaz, a netko će napraviti bolji idiot. ; Umjetna inteligencija obično pobjeđuje pravi gluposti. ; Mirne savjesti obično je znak loše pamćenje. ; Espresso: Ultra-efikasan kofein sustav za isporuku. ; Svatko izgleda hrabar drži mitraljez. , Strah je mračna komora gdje negative razvijati. , Borbu protiv kriminala, pucati natrag. ; Fire po volji! Oh, to si ti, Bob! Požara u Bob! ; Bruto Neznanje: 144 puta gore nego Standard neznanja. ; Bog želim strpljenje, a ja ga želim u aukciji! ; Ste shizofreničar? Jao, koja čini nas četvero. , Ako ne pripremiti, pripremite na propast. ; Apatija je svjetski najbrže rastućih bolesti. Ali who cares. ; Tko želi živjeti vječno (Nije mi, uzimajući u obzir, naravno). ; Više o smiješne proljeće citati.
Glup izreke za djecu, povrće se mora na dijetu. Predlažem mrkva torta, tikvice kruh, i pita od bundeve. ~ Jim Davis (Garfield), nikad pogodio momak s naočalama. Uvijek koristiti svoje šake. ; Jedini put kad sam otvoriti usta je za promjenu noge. , To nije optička varka, to samo izgleda kao jedan. ; Pogreška. Tipkovnica nije pronađen. Pritisnite bilo koju tipku za nastavak ... , Zašto je riječ 'Kratica' tako dugo? ; Možda ste vidjeli kućna muva, možda čak i superfly, ali ja kladiti se ne nikad nije vidio magarac letjeti! Ha, ha! ~ Eddie Murphy (Shrek); računalo bez Windows je kao čokoladni kolač bez senfa. ; Crne rupe nastale kada je Bog dijeli s nulom. ; Zaključak je mjesto gdje ćete se umorio od razmišljanja. ; Iznad svega: Sky. , Bugs Bunny je lakouman critter. ; Pubertet je kad roditelji teško, akcija je ono što ne poduzeti kada je drugi tip je veći od tebe. , Cannibal: Onaj tko dobiva hranjen gore sa ljudima. , Da li psi imaju četiri lakta ili koljena unatrag? ; Svako dijete treba dati priliku za učenje. ; MIA: Daj, nemojmo se brkati s činjenicama. ; Više o smiješne izreke o djeci.
Ja sam glup li ove riječi moraju imati je donio osmijeh na lice, ako ste očekivali nešto ozbiljno. Nadam se da vam se svidjela ih i slobodno dodajte još malo glup izreka ako se osjećate kao i ostavite mi komentare!

No comments:

Post a Comment