Sunday 15 April 2012

Polu Formalna odjeća za muškarce

Nošenje pravo haljine i uparivanje s pravom obuća i pribor dodaje na svoju osobnost. Bilo da je formalni ili povremeni događaj, preljev na pravi način je bitna. Dressing pogrešno može značiti veliki gaf. Jeste li prisustvovati događaj koji poziva na 'polu formalne odjeće "? Pa, neki od vas možda biti u potrazi vašem ormaru za pravo komad, pravedan izvjedljiv što točno ići! Dakle, ako ste među onima koji ne znaju točno što je polu formalne odjeće znači, evo nekoliko savjeta za vas. Saznajte više informacija o dress code.
Pravo Polu Formalna odjeća za muškarce
Odjeća; osnovi polu formalne odjeće za muškarce znači nosio punu odijelo. Prsluk ostaje opcija. Polu formalne odjeće za mlade ljude može uključivati ​​sakoi i sportski kaputi. To su stilski alternativa odijelo kaput. Polu formalne odjeće za vjenčanja može sadržavati dvostruko grudi prsluk. Tamne boje poslovnih odijela su najbolje one to go. Možete imati tamno plavi, tamno siva ili ugljen hladu u kaputi. Za večernju nositi, možete don suptilne svjetlije obojena sloja. For ljeta možete uzeti u obzir nose bijele haljine. Button-down shirt je potrebno da se nosi za savršen polu formalni trošenje.
Ako ste nosio odijelo, vi ćete biti ga uparivanje s podudaranja hlače. Ako svoj stilski jakna ili kaput sportski koje ste izabrali za nositi, onda možete mijenjati dahtanje's tkanina i boja s tim ovog jaknu. Crna ili siva prugasta hlače će vam dati strašan izgled. Crne hlače sa satena šav na vanjskoj strani noge jedan je od popularan izbor za polu formalne odjeće za muškarce. Također možete razmotriti nosio tamne boje haljina hlače s sako i kravatu koja je popularna muške mode. Dopustite mi da vam kažem da denims ili uske tailor-made hlače su strogi no-no.
Materijal koji se koristi, zaboravite držati daleko od lana i seersucker odijela za poluprikolice formalne odjeće. Savršen izbor tkanina su vuna, kašmir ili gabarden. A vuna spoj je svakako pametan mogućnost ići.Morate bitno odlučiti za visoku kvalitetu tkanine za svaki komad muške odjeće za ovu ruhu.
Ostali Essentials; Nošenje kravata s odijelo nije obavezno, dok preljev u polu formalne odjeće za muškarce. Ako se odlučite nositi jedan, pobrinite se da pozdravi svoje odijelo i košulja. Luk kravata ili zabodena Ascot su dobra alternativa za kravate. Opet, najbolje je staviti na sivim tonovima. Dodatna oprema može uključivati ​​biser manžete. Također možete ići za povratak ili zlatne manžete. Nošenje studs je ok when dressing up za polu formalni događaj. Cipele trebaju biti suptilan. Oxford cipele su fave mnogih i savršen za ovu ruhu. Možete ići na tamne boje kože cipele koje će izgledati savršeno. Casual cipele su strogi no-no. Klađenje na čarape s bojom svoje hlače.
Pobrinite se da vaš cijeli clothing uredno pritisne, bora i miris-free. Pravilno dotjerivanje ne treba spomenuti. Dopustite mi da vas podsjetiti da ne treba zaboraviti 'formalnog' u polufinalu formalne odjeće. To je uobičajena pogreška koju mnogi čine. Navedeni savjeti o polu formalne odjeće za muškarce, pomoći će vam odabrati pravu komada iz svog ormara. Pa, ako nemate pravo odjeću tamo, to je dobra ideja da investira u tim. Tako don pravo odjeću, par sa savršenim pribor, dodajte uredno presavijeni trg džep i spremni ste za događaj.

No comments:

Post a Comment