Tuesday 24 April 2012

Okusom čačkalice

Svi smo upoznati s čačkalicama, koje su koristi za uklanjanje hrane podnesena između zuba ili za ubadanje hrane stavke služio na zabavama. Danas postoje razne vrste čačkalica s različitim koristi. Ovo uključuje, osnovne drvene tipova (oba ravna i okrugla), obojeni drveni čačkalice, nabran čačkalice s jednom ukazao kraj, a drugi kraj prekriven višebojnim celofan, obojene plastike čačkalice, s okusom čačkalice, itd.
Konvencionalna uporaba čačkalicama ostaje ista, odnosno za piercing komadići hrane i za čišćenje između zuba nakon jela. No, čačkalice, a posebno u boji i ravnu drvenu one također koriste i za plovila projekte. Jedan od najnovijih i inovativnih koristi od čačkalica je kao osvježivač usta. U tu svrhu, s okusom čačkalice su uvedene na tržište. Kao po proizvođačima, te čačkalice također može vam pomoći u uzimajući osloboditi od navike, kao što su, noktiju rezak i pušenje. Uzmimo jedan pogled na ono što su začinjena čačkalice i kako napraviti okusom čačkalicama.
Što su okusom čačkalice
Okusom čačkalice su dodavanjem okusa na drvenim čačkalicama. Postoje razne vrste okusom čačkalica, izrađenih od različitih okusa, kao što su trešnja okusom čačkalicama. Drugi su cimet, metvica, javor, slanina, wintergreen, itd. To je, rekao je da bude koristan za one koji pokušavaju da se iz bilo kojeg oblika oralne fiksacije, kao što su, noktiju rezak, pušenje, grickanje, itd. Možete koristiti ove okusom čačkalica, umjesto da pušenje cigareta ili grize nokte ili prigristi. On je rekao da biti bolji od bombona ili žvakaćih guma, kao što su oni bez šećera i kalorija. Neke vrste, kao što su, metvice okusom čačkalice i one s okusom cimeta, naranče, limuna, itd., mogu odbiti loš dah previše. Oni koji imaju naviku jesti nešto ili ostali mogu dobiti osloboditi od njihove cravings pomoću okusom čačkalicama. Dakle, to posredno može pomoći u mršavljenja previše. Ukratko, s okusom čačkalice mogu poslužiti razne svrhe. Također možete napraviti s okusom čačkalica kod kuće. Pročitajte o, da zna više o tome okusom čačkalica kod kuće.
Izrada okusom čačkalice kod kuće
To je vrlo lako napraviti okusom čačkalica kod kuće. Sljedeće metode mogu voditi u izradi cimeta čačkalicama. Kako bi cimet čačkalica, trebate cimet ulje (treba dobiti iz trgovinama zdrave hrane) i drvenim čačkalicama. Vi svibanj također koristiti okusom jestivog ulja kao što su, naranče, limuna ili mente za izradu čačkalica u tim okusima. Uzmite posudu i dodati jednu ili dvije unce okusom ulje u nju. Stavite čačkalica i osigurajte poklopac. Neka čačkalicama potopiti u ulje preko noći. Sljedećeg jutra, izvadite čačkalice i širiti ih na ne-upijajuće površine, kao što su, plastične folije, voštani papir ili cookie sheet. Neka ih dobro osušite, prije spremanja u torbu zip vrećica ili drugih tight kontejner. Također možete koristiti mikrovalnu pećnicu da se osuši čačkalicama. Sve što trebate učiniti je da stavite kolačić list s čačkalicama u pećnici, koji je zagrijanoj na 250 ° F. Potrebno je oko pet do deset minuta za čačkalice da se osuši.
Sada možete imati osnovno razumijevanje o okusom čačkalice i njegove koristi. Možete napraviti neke uz pomoć navedenu metodu. Pobrinite se da koristite kvalitetne proizvode za izradu okusom čačkalica, kao jeftinog materijala može utjecati na vaše zdravlje. No, ne dajte djeci da koriste ove proizvode.

No comments:

Post a Comment