Wednesday 18 April 2012

Dugo Haircuts s bangs

Ako imate dugu kosu, vi sigurno možete učiniti puno varijacija s styling uzoraka i metode. Najbolji obrasci u styling duge kose je da koristite šiške i slojeva kose za stvaranje teksture. Postoje mnoge poznate osobe koji su poznati u sportu duge frizure s bangs, kao što su Reese Witherspoon, Anastazije, i Jessica Alba. Možete nositi različite frizure na duge kose s bangs, kao što je konjski rep, pola gore i pol dolje, dugim vitičasta hairstyles, i mnogi drugi. Pročitajte više o različitim frizura za šiške.
Duge kose, Bangs, a Slojevi - Izgled lica Oblici
Pretpostavimo da imate duguljasto lice, a želite da izgleda manje duguljast, možete koristiti dugu kosu dodati do strane svog lica, tako da je lice će izgledati malo krug umjesto dugo. Slično tome, za duguljasto lice, šiške mogu se koristiti za izradu lice izgledati manje duguljast. Osim toga, uz kombinaciju duge frizure i šiške, možete promijeniti cjelokupni izgled vaše lice kako želite.
Možete se odlučiti za ravne ili strani brišući rese i naslage na frizuru stvoriti izgled koji želite nositi. Ako razmišljate o dugo frizure s bangs za okrugle lica, ovalnog lica, duguljasto lice, ili bilo koju drugu vrstu oblik lica, možete koristiti slojeva i kovrče za izradu oblik lica, pogledajte kako god želite. Šiške također može koristiti za skrivanje veliki čelo. Pročitajte više na strani swept bangs na duge kose.
Dugo Haircuts s bangs
Općenito, šiške izgledati dobro na ravnim i fine duge frizure. Postoji nekoliko tipova Bang koje možete nositi na dugim hairstyles. Ravne i duge šiške uglavnom su nosili na svilenkasta, fine duge frizure. Dužina ove ravne šiške produžiti do obrva, što je razlog zašto su dobre styling mogućnosti za žene s lica duguljast. Asimetrične šiške su one koje su ukrašene malo kraći na jednoj strani, s povećanjem duljine do druge strane.
Duge frizure sa strane bangs brišući se može nositi u ured, kao što stvara dobar korporativni izgled. Bočni brišući resice se odnose na one brišući s jedne strane glave na drugu stranu, prelazeći samo preko oka druge strane. Oni su također koriste za nošenje scene ili emo frizura. Baby šiške su oni koji su nosili ravno na čelo, ali dužina tih šiške je vrlo kratko. These šiške su dobar izbor za nošenje duge frizure on pravokutna lica. Kako su te šiške su kratki, oni pokazuju malo čelo, što je korisno za izradu lica pojavljuju duže.
Rastali šiške su druge vrste šiške koje se protežu od samog centra na stranu. Ove šiške se obično ne nose na medij ili kratke frizure. Naletima šiške su dobar izbor, ako želite dugu šišanje s funky izgled. These resice su rezati na nejednake dužine, koji uokviruju lice značajno. Zaobljeni šiške su druge dobre stilova šiške se nose na duge frizure. Oni se odnose na šiške se rez uz granicu oka linije, s onima sa strane lagano dodiruje trepavica.
Pročitajte više na:; Valovita frizure s Bangs; Slojevita frizura s bangs, frizura s bangs za duge i srednje kose; njih bio je i neke podatke o dugu frizure s bangs. Međutim, ako želite nositi šiške, morate odabrati svoj stil i dužine prema obliku vašeg lica.

No comments:

Post a Comment