Tuesday 17 April 2012

Najbolji prirodni šampon

Šamponiranje je glavni dio za njegu kose. Čak i healthiest hair dobiva oštećena zbog zagađenja, prljavštine, pretjerana uporaba styling proizvoda, toplina itd. običnom vodom ne mogu pomoći da biste dobili osloboditi od svih tih štetnih sastojaka. To je šampon koji pomaže da biste dobili osloboditi od njih, bez nanošenja bilo kakve štete za kosu. Međutim, pravo ili najbolji šampon je različit za različite vrste kose. Kao na primjer, ako vam je kosa masna, nježan i razjasnili šampon je najbolji izbor za vas, šamponi koji sadrže esencijalne ili bilo koje druge vrste ulja samo će učiniti kosa više masnu. Za suhu kosu, međutim, šamponi imaju uljne baze, najbolji su oni smanjuju suhoću kose. Ukratko, veliku količinu njege treba poduzeti, dok branje šampon.
Postoje stotine šampona za svaku tipu kose, tako što je najbolje? Većina šampona koji ste dobili na tržištu sadrže kemikalije koje koristi dlaka, ali i oštetiti kosu ako se redovito koristi. Tako da je najbolje da se odluče za prirodni šamponi koji ne uzrokuju nikakvu štetu na kosi. Umjesto da kupujete neke tzv najboljih prirodnih šampona, možete to učiniti kod kuće sama. Ne samo da vam uštedjeti novac, ali kao što su stvaranje šampon sebe, ne postoji pitanje prevarena zbog bilo kakve skrivene kemijske sastojke u šampon. S obzirom na nastavku su neke jednostavne recepte za neke od najčešćih problema hair, možete napraviti ove šamponi i spremište za dugo vremena.
Najbolji prirodni šampon za gubitak kose
Ovaj šampon za gubitak kose sadrži kadulja, kadulja sadrži antioksidans koji sprečava oštećenja kose i ima antibakterijska svojstva. Šampon sadrži ružmarin, kopriva, MSM i lavande. Rosemary jača kosu folikula sprječava proćelav u ranoj dobi. Koprive potiče krvi, a također pročišćava, pod uvjetom da hranjive tvari za rast kose. MSM daje sumpora koje poboljšava čvrstoću kose i lavande smanjuje flaky skalp uvjetima.
Sastojci; 2000 mg MSM; 2 šalice destilirane vode, 4 oz Castile sapun; ½ oz kopriva; ½ oz ružmarina, kadulje ½ oz; ½ oz lavande, procesa, prvo dodati sve bilje na staklenku koja ima poklopac, odvojeno . Prokuhajte vodu u posudu i kao voda zakipi dodajte 3 žlice bilje da ga i ukloniti iz topline. Neka se smjesa ohladi za oko 30-40 minuta. Kada se smjesa ohladi, dodajte MSM na biljke smjesu, kad MSM potpuno istopi, procijediti u smjesu u veliku zdjelu. Ulijte u posudu u 8 oz plastičnu bocu. Dodaj Kastilja sapun da ga i dobro protresti dok se sastojci dobro izmješani. Pročitajte više o prirodnim lijekovima gubitak kose.
Najbolji prirodni šampon protiv peruti
Ovaj perut šampon sadrži ekstrakt ruma, sok od jabuke, klinčića i jabučni ocat. Klinčić i sok od jabuka koriste se od stoljeća za kosu probleme. Apple jabukovača ocat ima antibakterijska svojstva i pomaže uravnotežiti razine alkalne.
Sastojci; ½ žličice ekstrakta ruma, 3 žlice juice jabuka, 6 mljevenih klinčića, ¼ šalice Castile sapun; 1 žlica jabučni ocat, proces, Pomiješajte sve sastojke u za oko 30 sekundi na laganoj brzini. Nanesite na mokru kosu, umasirajte u kosu u kružnim pokretima, a zatim isprati hladnom vodom. Koristite ovaj šampon u roku od 3 dana samo.
Najbolji šampon za Color-tretirane kose
Sastojci: 1 šalice destilirane vode, ½ žličice ekstrakta vanilije, ¼ šalice Kastilje tekući sapun, 2 žličice ulja čajevca, 1 žlica limunova trava, 3 žlice ružmarina, procesa, Uzmi lonac i kuhati vodu u njoj. U međuvremenu, dodajte limun trava i ružmarina u cjedilo i bilje u kontejner heatproof. Prelijte toplu vodu preko bilja i pomiješati ga s ružmarinom i limun trave. Sada dodajte bilja u lonac i ostavite smjesu za curenje u za oko 20-30 minuta. Nakon potrebnog vremena, izvadite bilja i soja. Dodajte ulje stablo čaj uz vanilije u smjesu biljka. Sada dodajte u sapun, i miješati dok sapun otapa u potpunosti. Neka šampon potpuno ohladi prije korištenja.
Pročitajte više na:; Najbolji perut šampon, perut šampon Prirodne; Šampon za boju tretirane kose, šampon za stanjivanje kose, sprječavanje gubitka kose šampon: "Ovo su najbolji prirodni šampon recepte za neke od najčešćih problema hair. Sada kada znate kako napraviti šampon kod kuće sama, možete to učiniti kad god je potrebno!

No comments:

Post a Comment