Monday 2 April 2012

Brzo raste trava

Danas većina ljudi su uzimajući umjetnosti u vrtu i sve stvari kao što su biljke, trava, trava, itd. ozbiljno. Dobro održavani travnjak mogu žaliti svi prolaze, a time i poboljšati svoje domove rubnik žalbu. Vi svibanj imati nadolazećih događaja za koje želite travnjak izgledati dobro ili ste svibanj želite da ispunite neke ćelav mjesta kao dio landscaping. Bez obzira na razlog, brzo raste trava se može uvijek pomoći. Imate različite opcije za izabrati iz, ali važno je imati na umu vrijeme potrebno za trava da budu spremni i iznos novca koji želite potrošiti. Pobrinite se da znate svoje mogućnosti kao što će vam pomoći da odlučite najbolja opcija. Postoji nekoliko vrsta brzo raste trava, a ovdje ćemo Vam dati popis nekih od najčešćih vrsta koje možete biljke u vašem travnjaku. Pročitajte više o vrstama trava.
Engleskog ljulja, a engleskog ljulja izbor su duboke zelene boje i fine teksture. Oni brzo rastu i pod idealnim klimatskim uvjetima može narasti u roku od tjedan ili dva. Kao što klija brzo, ovo je odličan izbor za pokrivanje staza. Raste najbolje na hladnom klime, s druge strane, ova sorta ne raste dobro u sušnim ili ekstremnoj hladnoći klimatskim uvjetima.
Godišnji ljulja; Godišnje ljulj spada u kategoriju ljulja, i ova sorta traje samo godinu dana. To je uglavnom koristi za privremeno sadnju i može se koristiti kao privremeni pašnjaci. Zbog svog opsežnog korijenski sustav, oni se koriste kao preventivnu mjeru protiv erozije tla.
Kentucky Bluegrass, ovisno o klimatskim uvjetima, Kentucky bluegrass traje oko 10 do 22 dan raste. Oni su plave zelene boje te je popularan razne trave se koristi u područjima koja su cool klime. Najpovoljnija temperatura za rast Kentucky bluegrass je 60 ° F. Ako temperatura raste na više od 70 ° C, rast i pad u potpunosti prestaje, ako je temperatura raste na više od 80 ° F. Pročitajte više o činjenicama o Bluegrass Kentucky.
Creeping Crvena vlasulja, Creeping Crvena vlasulja uglavnom, sadi za ledina trava i popularno uzgaja u sjevernim područjima dijelovima SAD-a. Raste dobro u hladnim klimatskim uvjetima i ne može tolerirati ekstremnoj hladnoći. Raste najbolje u neplodna tla, ali to bi trebalo biti dobro isušen. Međutim, to ne može izdržati vrlo plodno ili mokro tlo. Ova raznolikost trave može početi raste roku od 7 dana tijekom proljeća ili može potrajati do 21 dana.
Tall vlasulja, Tall vlasulja raste dobro na sjenovitim područjima i uglavnom su guste i clumping. Glavna prednost ove vrste trava je da oni ne zahtijevaju održavanje. Zbog svojih gustih korijenski sustav, to može podnositi sušu i ostaje zelena tokom cijele godine. Neke vrste vlasulja visoki su insekata i otporna na bolesti. To traje oko dva tjedna za ovaj izbor trava rasti u potpunosti.
Meadow vlasulja, brzo livadi raste trava vlasulja sorta slična Tall vlasulja, jedina razlika je list strukturu, s tim različitim imaju vitko i dugo lišće. To je višegodišnji trava vrsta koja raste u grozdovima, a može narasti i na hladnom klimom.
Crveni Vrh, Kao što ime sugerira, crveni vrh trava raznolikost proizvodi crveno sjeme tijekom ljeta. Oni rastu dobro u vlažnim mjestima kao što su vodene vrtove. Oni rastu najbolje u hladnijim dijelovima zemlje i mogu rasti u oba kiselim i neplodno tlo. Ovaj razne trave uspijeva gdje je druga vrsta trava ne raste. Ova vrsta trava za sijeno je učinkovit i pašnjacima te je vrlo hranjiv za stoku. Oni rastu u roku od tjedan ili dva u idealnim klimatskim uvjetima posebno, tijekom proljeća. Pročitajte na travi raste savjete i njegu travnjaka.
Bermuda Trava, trava Bermuda je najčešći izbor brzorastućih trava i može se koristiti u toplom, kao i hladnije klimatske uvjete. Nalaze se opsežno u travnjaka, obalna područja, pašnjaci, sportska igrališta i golf igrališta. Oni rastu najbolje u toploj klimi, ali danas, postoje neke hibridnih sorti dostupne koji mogu rasti najbolje u hladnjaku klimatskim uvjetima, kao dobro. Budući da je vrlo svestran, Bermuda trava suša otporan i može narasti u roku od 21 dana.
Pročitajte više na:; stonoga trava sjeme vrste; Kada Plant sjeme, neke druge uobičajene vrste brzo raste trava su Zoysia, stonoga, Carpetgrass i Bahia Grass, a neke od tih sorti mogu rasti u pjeskuša. Pa ići naprijed i postrojenja neki od tih sorti i vidjeti vaš travnjak postati zelenilo.

No comments:

Post a Comment