Monday 30 April 2012

Folije za kosu

Kosa folije koriste se za isticanje kosu, pogotovo kada je više od jedne boje formula se primjenjuju. Mnogo puta, mi radije boja naše kose s više nijansi, što je teško ostvariti bez particioniranja kosu na dijelove. Ovo je mjesto gdje, kosa im pobrkali već skoro Ispada da se jedan od najpopularnijih bojanje kose i isticanje ideje. Kako se kosa dijelove odvojeno, boje ne dobijete miješati jedno s drugim. Što više, sušilo za folije daje bolji rezultat dopuštajući čak pokrivenost istaknuti preko vlasišta.
Kako Označite kose s kose folije?
Osvjetljavanje kosa s više boja, također poznat kao dimenzionalni boje, obično je skupo. Osim osnova naknade za bojanje, svibanj vam biti naplaćen dodatni iznos, ovisno o broju kose folije koje su primijenjene. Neki saloni čak dvostruko naplatiti cijenu redovnih bojanje usluge. Dakle, alternativa ušteda je, primjenom hair folija na svoju vlastitu. I vjerujte mi, to nije tako teško. Slijedeći su jednostavna koraka za highlighting kose, koristeći hair folije kod kuće:
Hair Folije i pribor, punokrvnost kose folija različitih marki su prodane na tržištu. To može biti prilično zbunjujuće zadatak za vas da odaberete jedan od mnogih proizvoda. Temeljem o tome koliko guste kose je, kupiti pakete s dovoljnim brojem komada. Inače, možete iskoristiti za domaćinstvo limenki nakon što ih je rezanje na 8 cm dužine i 3-inčni široki pravokutne trake. Ostali zahtjevi za kosu su pobrkali već skoro kljunar obujmice, rep češalj, četke, zdjele i rukavice.
Hair pobrkali već skoro Tehnike, odlučiti onako kako vi želite da boje vaše kose, možete odabrati označavanje, koji je vjerojatno najčešći hair pobrkali već skoro metoda. Ostale tehnike su Lowlights (dodavanjem tamnije nijanse dopuna istaknuto kosu), twilighting (suptilne promjene u istaknute kose) i zastiranje (sijeva stan boju kose). Za drugačiji izgled, zrnasto hair ističe komadanje ili će biti najbolji izbor, u kojem nasumce veliki dijelovi kose su obojeni.
Hair pobrkali već skoro Pripremne korak; Bilo koji tip kose folija ideja ili kose označite ideje zahtijeva čistu i suhu kosu za početak sa. Trebat će vam pomaže ruke za nanošenje folije kosu kod kuće. Češalj i dio kosu kao i obično učiniti, tako da je vaša kosa prirodno pada. Možete isječak daleko kosu i pokazati dijelove želite istaknuti. Hair pobrkali već skoro upute razlikuju se ovisno o tome da li ste naglašavajući samo ponovni rast dijela ili cijelog žal.
Primjena Hair Folije, kao i po kosi pobrkali već skoro obrazac ste se odlučili, razdijelite kosu na dijelove (veliki ili mali) pomoću češlja rep. Uvjerite se da su dionice gotovo iste ili simetrične. Odvojite jedan mali dio na vrijeme i držite kose u jednoj ruci. Položite foliju ispod kose da se boje i kist boja formula od korijena do vrha. U skladu s tim možete primijeniti formulu za bojanje regrowth dio. Znati više o njezi kose.
Nakon što im pobrkali već skoro Korak; Presavijte foliju na pola ili na različite udaljenosti ovisno o vašim dužine kose. Ponovite isti postupak za pobrkali već skoro i naglašavajući dijelove kose s istim ili različitim nijansama. Slično kao i ostale boje za kosu postupaka, primjenom hair folija je najbolji odvijao se od nazad prema naprijed ili od zatiljka na čelo. Ostavite boju ostati propisano vrijeme i uklonite folije lagano.
Za više informacija na kosu isticanje i bojanje, pročitajte na:; Kako Istakni svoju kosu, boja kose ideje, kao što ste vidjeli, možete se prijaviti više boja u jednom postupku pomoću hair folije. Ako ne želite da se rizik s nakon rezultata, dobiti uslugu učinio frizer. Možete zatražiti prijedloge u vezi hair folije stilova koji će nadopuniti vaše kože ton i osobnost. Budući da je on / ona profesionalno je trenirao, rezultati kose pobrkali već skoro će biti impresivan.

No comments:

Post a Comment