Thursday 1 December 2011

Acne Liječenje Savjeti

Jedan od najviše smeta i uznemiruje problema za žene i muškarce je acne. A kada primijetite malu pop na lice samo prije važan datum ili stranke, to je dovoljno tijeka zraka da prigušite vaše duhove. Ste u potrazi za mnoge načine da liječe prištiće i akne kontrolu. Ovdje su neke korisne savjete acne tretman, koji će vam pomoći kontrolirati i smanjiti pojavu prištića.
Acne acne vulgaris ili je čest poremećaj kože koji većina ljudi pate od. To se obično događa kada je koža ima maksimalni broj lojnih folikula, kao i lice, leđa i prsa. Acne je također spominju kao pimples, zits ili unakaziti. Pimples obično uzrokovane zaražene ili začepljene pore. Različite vrste acne trebate različite metode liječenja, ovisno o težini izbijanja. Da bi se spriječilo acne, izbjegavati stres, kao što je poznato da se aktiviraju određene hormone koji pogoršati prištićima. Još jedna važna stvar je da se smanji upotreba određenih tijelo proizvodi koji sadrže štetne kemikalije koje mogu strip kožu od svojih prirodnih ulja, ostavljajući ga na suhom i više skloni acne. Let's vidjeti više o acne tretman savjete.
Prirodne Acne Treatment Savjeti
Iako postoje razne metode za liječenje akni, liječenje varira od osobe do osobe i težini od acne. S obzirom na nastavku su neke savjete koji acne tretman svibanj vam pomoći u prevenciji acne, acne može biti tretirana smanjenjem unosa i alkoholna pića koja sadrže kofein. , Jedan od glavnih kuće lijekova za liječenje acne je da se primjenjuju med na pogođena područja. Masaža med na lice u kružnim pokretima i isprati s toplom vodom. Za brzo olakšanje od pimples, ostavite ga preko noći i oprati ujutro. , Ocat također je učinkovit lijek za liječenje pimples. Primjena bijela ili destilirana octa i ostavljajući ga za oko 10 minuta se pokazalo učinkovit način za dobivanje osloboditi od bakterija i liječenje breakouts. Prije primjene octa, pa razrijediti s malo količinu vode. ; Sandalwood tijesto pomiješana s ružina vodica odličan je lijek za liječenje acne problema. To ne samo da tretira prištiće, već i čuva vašu kožu hladnom i inhibira rast bakterija. , Ako imate osjetljivu kožu, zatim bi se izbjeglo ispiranje vašu kožu previše teško jer će pogoršati stanje i ostaviti ožiljke na licu. Umjesto koristiti proizvode koji su najprikladniji za vaš tip kože. Znati više, pročitajte acne tretman za osjetljivu kožu. , Nanesite tijesto od piskavica ostavlja na licu preko noći za liječenje acne. Piskavica je rekao da se vrlo učinkovit za prevenciju acne. ; Pojedinci imaju masnu kožu može primijeniti maskom napravljen od sušene u prahu narančine kore pomiješana s mlijekom. Koru naranče će ukloniti višak ulja i prljavštine iz kože. Za više informacija, pročitajte acne tretman za masnu kožu. , Jedan od najboljih home tretman za acne je aloe vere. Nanesite nekoliko kapi aloe vera gel na zahvaćena područja. Aloe Vera je također koristan za uklanjanje acne ožiljak. , Tu su i mnogi acne skin care products koje su dostupne na tržištu. Neki od tih proizvoda sadrže prirodne sastojke. Odaberite odgovarajući proizvod za vaš tip kože koja će vam pomoći u uzimajući osloboditi od pimples. ; Pročitajte više na:; Acne Liječenje u kući; Kako liječiti Acne Naravno, Kako da biste dobili osloboditi od Acne ožiljaka Naravno: "Ovo su neke jednostavne i učinkovit acne tretman savjete. Najbolji način da se spriječi zaraza pimples je oprati lice i držati ga redovito prljavštine besplatno. Također, uklonite šminka prije odlaska u krevet kao koža previše treba disati.

No comments:

Post a Comment