Friday 16 December 2011

Feng Shui za bogatstvo

Feng shui, kao i većina od nas znaju, je znanost i sistem estetike, koja očito koristi principe astronomije, kao i zemljopisa za poboljšanje nečijeg života privlačenje i primanje pozitivne energije toka. Feng shui, no dobro, mora biti povezano s naporima kako bi se postigla ono što želite. Primjerice, ako govorimo o feng shui za bogatstvom, stručnjaci kažu da ako težimo za njim, stvar koju želju da ne će doći k vama. Feng shui vam daje potporu tražiti željenog bogatstva i sreće. To je u obliku stvaranja okolinu koja će ojačati snagama oko vas privući pozitivnu energiju. Želite li grablje u 'moolah "(novac)? Provjerite kako!
Feng Shui za bogatstvo i prosperitet
Feng Shui bogatstvo Savjeti # 1, Prije svega, dobivanje vaš dom ili poslovni prostor bez nereda je izuzetno važno. Ako ne jasno se stare stvari, da bi bilo mjesta za nove koje dolaze u. To je više sa jugoistočnom kutu vašeg doma ili ureda područje. To će pomoći negativne energije ići van, čineći način za Feng Shui lijekove za bogatstva rade svoj posao.
Feng Shui savjeti Bogatstvo # 2; novac stablo u bogatstvu zoni će biti dobra ideja da se daljnje dodati zube Feng Shui lijekove bogatstvo. Novac stablo prikaz financijskog rasta i razvoja. Uzimajući dobru njegu postrojenja bitno je za to da rastu dobro i privući bogatstvo i prosperitet. Ako stvarni stablo nije moguće, figura stabla ima zlatni kovani novac, nego lišće će učiniti. Pročitajte više o feng shui uređenje savjete.
Feng Shui savjeta Bogatstvo # 3; Još jedna stvar koju možete učiniti je da imaju akvarij s zlatnim ribama, koji je jedan od feng shui simboli bogatstva. U slučaju da nemate žive ribe, to bi mogao biti u obliku umjetničko djelo. Čak i punopravni akvarij nije potrebna. Ako imate zdjelu, samo staviti u zlatne ribe u njemu i držati ga u jugoistočnom dijelu prostorije. Ima bi trebao biti najmanje 3 ribe i maksimalno 9 riba idealno. Čišćenje vodom svaki sada i onda i uzimajući pravilnu njegu riba će osigurati da vaše financijske poslove promijeniti na bolje. To je potrebno sjetiti kada je riječ o feng shui za bogatstvo. Samo teče voda je također dobar za privlačenje bogatstva, kao voda odražava bogatstvo. Pročitajte više o feng shui simbola.
Feng Shui savjeti Bogatstvo # 4; vaš novčanik je mikro-prikaz financijskog stanja u kojem se nalazite tako srodan vaš dom i ured, plaćati pozornost na vaš novčanik ili novčanik je važno. Novac ne treba zanemariti, ikada. Ako ne poštovanje i brigu za novac imate, vi ne bi bili u mogućnosti da biste dobili više. Dakle, ovo je jedan od vrlo bitan feng shui savjeta za bogatstvo.
Feng Shui savjeti Bogatstvo # 5.; Za korištenje Feng Shui za bogatstvo je privući pozitivne snage vezane za prosperitet i dobro financijsko stanje. Dakle, dodati na ranije savjete ovdje je još jedna. Napravite vlastiti feng shui bogatstvo vaza i stavite ga u pravom smjeru i poziciji. Pročitajte više o feng shui za spavaće sobe.
Feng Shui savjeti Bogatstvo # 6; Eterična ulja pridonose u velikoj mjeri Kada je riječ o feng shui za bogatstvo i prosperitet. Eterična ulja jasan i energiju u okoliš. Oni su to učinili povećanje i jačanje protok vitalne energije. Više vitalne energije ima u svom energetskom polju, više bogatstva će doći u vaš život.
Sve ove stvari sigurno će podržati vaše 'bogati' želje, pod uvjetom da vjerujemo u znanost i koncept pozitivne i negativne energije. Feng shui za bogatstvo uključuje imaju prirodno svjetlo u vašem stanu prostorima uz prilično dobar razine kisika. Pročitajte više o feng shui savjeta.
Konačno, mislite pozitivno i ostaviti ostatak za feng shui! Srecno.

No comments:

Post a Comment