Wednesday 7 December 2011

Bazen Žbuka za popravak

Bazen gips popravka ili bazen popravak betona ne trebaju biti posao koji ste da outsource na neki majstor, ako je skala oštećenja je mala. Male pukotine i zakrpe mogu lako popraviti bilo tko s strpljenje koje je potrebno da poduzme takve poslove. Evo, ja obris generički postupak za bazen gips popravak.
Bazen žbuka popravak je sastavni dio bazena održavanja. Stari bazeni su posebno skloni pukotina i oštećenja. To je zato što voda ima načina trošenja svaku površinu koja dolazi u kontakt za dugo vremena. Post ožbukana bazen površine su skloni štete zbog ovog neumornog trošenje uzrokovano vodom izloženosti.
Kada se bazen dobiva oštećen kao što je ovaj, krhotine mogu dobiti otopljen u vodi tijekom vremena i stvoriti zdravstvene probleme. S vremenom se može proširiti Mali komad if not fiksno vrijeme i zahtijevaju potpuni re-plastering na bazen utroba. Dakle, to je dobra praksa da se ide za bazen gips popravak u najkraćem mogućem roku.
Bazen Žbuka za popravak Upute
Bazen žbuke problemi mogu biti zbrinuta, nekim dobrim starim zidane rad. Ovaj posao je prilično dugotrajan i može potrajati cijeli dan. Dakle, planiramo popravak posao na vikend.
Stvari koje će trebati
Prije nego što počnemo neka me se popis alata ćete trebati da biste dobili posao ispunjavanja. Popis je prilično dugo, a vi svibanj morati dućan okolo puno u hardware trgovini prije nego što počnete. Ovdje su stvari koje trebate:; Nehrđajući čelik lopaticu; bazenom gips miješati; Power mikser zajedno s lopaticama, nazubljenu lopaticu, Akril Bonder, čekić, Dlijeto, kutna brusilica, brusno kolo, Pumpa prskalica, soda ash, kiselina oprati; kiselina četka, Big kantu, Proširive ljestve, crijeva, nožem za mješanje, da je prilično iscrpan popis, ali onda ćete morati kupiti sve samo jedanput. Bazen žbuka popravak setove i bazen betona popravak setove su također dostupni, koje Vam pružiti veći dio materijala potreban za posao, osim alata.
Popravak Patch Prijeboj i pripremu
Prije nego počnete, morate odvoditi van cijeli bazen. To će učiniti popravak lakše i spriječiti bilo kakve opasnosti uzrokovane električne alate. Glavni izazov je da se krpa oštećene žbuke i učiniti ga pomiješati sa starim jednom.
Prvi dio je čišćenje popravak patch i pripremu za popravak. Korištenje doba starih zidanih alate, koje su čekić i dlijeto, rasprodati sve labave žbuka materijal koji visi oko i unutar oštećene žbuke krpa. Ostrugati dio bilo da teško je zaglavi koristeći kit nož.
Prvi zakositi u području okružuje popravak krpa, koristeći disk i kutna brusilica i pobrinite se da idete o ¼ inčni duboko. Ti bi mogao učiniti isto pomoću čekić i dlijeto oko popravak patch i stvoriti depresije ¼ inčni duboko. Također provjerite da li rasprodati žbuke.
Zatim morate subject cijeli patch popravak temeljita kiseline opere pomoću pumpe prskalica. očistite sa četkom kiseline. Zatim širiti soda pepeo na području kako bi neutralizirala kiselina ostataka oprati. Pobrinite se da svi kiselina je očišćeno od strane soda ash i operite sve sa vodom.
Krpež with Žbuka
Nakon što ste pripremili bazen gips oštećeno područje za krpanje, možete početi miješanje žbuke u bazenu veliki kantu. Pazite da boja bazena žbuke podudara s okolnim stare žbuke.
Započnite punjenje u pripremljeni krpa s gotovih žbuka mix. Korištenje nazubljenom lopaticom, ravnomjerno širiti žbuka iznutra i, a oko rubova patch. Koristite inox lopatice to fino završiti poravnati posao. Ostavite krpa osuši za nekoliko sati. Zatim upotrijebite brusno kolo ponovno čak i iz cijelog područja i njegova završetka utakmice s gips oko. Također može alternativno koristiti jastučić poliranje dijamant obaviti posao. Uz to, vaš posao je završen. Nakon što je cijeli patch ima dovoljno sušena out, možete rasprodati sve krhotine i napunite vodu natrag.
Pročitajte više na:; Bazen problema; Bazen Održavanje Savjeti; bazenom Liner za popravak, popravak curenja bazen, tako, to su jednostavan i jasan bazen gips popravak upute koje možete pratiti kako popraviti oštećene zidove bazena. Uostalom, svoje ljetne i ti si idući u morati svoj bazen više nego ikad.

1 comment:

  1. Prije početka žbukanja, opeke na zidovima moraju biti čiste, a fuge udubljene, kako bi žbuka bolje prionula za zid. Posebnu pažnju treba obratiti betonskim površinama - one prethodno moraju biti dobro očišćene i poprskane rijetkim cementnim mlijekom.
    Žbuke

    ReplyDelete