Thursday 22 December 2011

Glitter Akril Nails

Akril čavala ili umjetnih noktiju su vrlo popularni dobiti one raskošnih nokte, pogotovo za one koji imaju male i krtom nokte. Akril nokti su zapravo lažni nokte koje su dodane ili na čavao savjeti ili cijeli nokat lamine. Akril nokti su najbolja opcija dostupna za ljude koji imaju tendenciju noktiju rezak. Također su korisni za ljude koji imaju slabije i beživotnu prirodnim noktima. Akril čavala izgledaju elegantno i posve sofisticirani. Kao rezultat, nail art i akril nokti su bitni dio manikura regimen za većinu žena. Možete jednostavno dodati akril nokte na svoj rukavicama, posjetom ljepotom salona. To je jednostavan proces i ako se odlučite na njega možete doći sami akril nokte slijedeći neke jednostavne uradi sam koraka. Ako ste umjetnost hardcore čavao zanesenjak i žele imati one atraktivan akril nokat dizajne, onda morate uvijek odlučiti za akrilne nokte, koji dolaze s velika raznolikost dizajne. Između raznih vrsta akrilnog nokti, sjaj akrilni nokti su u modi ove dane. Više o kako to učiniti akrilni nokti.
Glitter Akril Nails
Kao ime sugerira, svjetlucavo akril nokti su način povećanje vašeg akril nokte dodavanjem svjetlucavo im. Oni mogu biti izuzetno lijepa u kombinaciji s tim dugo i lijepo građen akril nokte. Ovisno o nečije izboru, jedan može odlučiti za glitter savjet akrilni čavala ili ukupno svjetlucavo akril nokte. Glitter vrh akrilni nokti su tih noktiju koje su ukrašene glitter samo na savjete ili prošireni dio noktiju. Oni vam dati elegantan i šarmantan izgledati kao odnosu na ukupno glitter akril čavala koji vam dati svečani izgled. Danas većina žena odlučiti za glitter akril francuska manikura nokte.
Postoje mnoge glitter akrilnih noktiju umjetnosti grafike koje možete koristiti za opsjeniti dohvat ruke. Osim akril glitter prah, koji je dostupan u veliki niz raznih boja, hues i teksture, možete se odlučiti za razne druge blještavilo pribor i spremni nositi svjetlucavo akril nokte. Možete ih naći s umjetnim kamenjem i biserima, 3D crtani likovi, latice cvijeća, zvijezda i dizajna u bilo koje želite. Možete pronaći tih akril čavala u bilo ljepotu shop. Cijene takvih čavala razlikuju po kompleksnosti svojih dizajna. U slučaju ste amaterski u području noktiju umjetnosti i su nadajući za neke jednostavne dizajne, onda čak možete pokušati stvoriti vlastite glitter akril noktiju kod kuće.
Kako učiniti Glitter Akril Nails?
Ako već imate običan ili bijeli akrilni nokti i žele učiniti nešto novo s njima, tada uvijek možete isprobati ove jednostavne upute kako dodati glitter to akril nokte. Ako ne, onda morate naučiti kako primijeniti akril čavala i zatim slijedite ove upute. Za ovaj članak's svrhu, imam samo koristi osnovno kristalno ruža ružičaste akril glitter prah, uz violet monomera, akril kist i mantil. Evo nekoliko jednostavnih uputa da se glitter tip acrylic nokte na vlastitu bez splurging u salonu. , Dip akrila kist u monomera i brisanje viška monomeru, u slučaju da je kaplje iz kist. ; Sada, polako dip vrh mokre akrilnog kist u ružičaste ruže glitter prah, samo da pokupi malu loptu blistati. , Mjesto da je lopta glitter na vrh akrilnog noktiju i poravnati na ravnoj horizontalnoj liniji. ; Dodaj koliko glitter koliko je potrebno da pokrije cijeli vrh nokta sa glitter prah. Provjerite da li učiniti 'duboko osmijeh' crta na nokat savjet. ; Sada kaput cijeli nokat sa jasno akril i to završiti buffing je glatkom. Kada ste gotovi, možete primijeniti omiljene mantil. ; Ne pokušavajte datoteke noktiju kao filing može iznositi na blještavilo i smanjiti sjaj previše. Možete napraviti brojne kreativne obrazaca blistati akril nokte, jednom kad znate kako dodati sjaj bazi akrilnih noktiju. Kada dodate kamenje ili neke teške 3D materijala, morate naučiti više o akril noktiju kako bi ih održali.
Pročitajte više na:; Akril Nails at Home, akril nokat Savjeti, akril nokat njegu; Kako skinuti Akril Nails at Home, dobro, to je sve o svjetlucavo akril nokte. Nadam se da je bio obrazovan za sve vas. Dakle, ako želite sjati na vaše ruke, ići dobiti glitter prah u svoje omiljene boje i svjetlucave početi!

No comments:

Post a Comment