Sunday 11 December 2011

Maori Tribal Tattoos

The Maori su ljudi polinezijski podrijetla koji su naseljeni na Novom Zelandu za više od tisuću godina. Njihova kultura je bogat prema mitu, legendi i umjetničkih oblika, uključujući body art ili tetovaže. Zapravo Maori plemenskih tetovaža imaju religiozno značenje i njegova je stvar tradicije svaki Maori čovjek ili žena da imaju svoj jedinstveni uzorak tetovaža. Za njih je više nego samo tijelo umjetnosti. To je bio izraz neke osobe jedinstvene ličnosti. Today Maori tetovaže umjetnost je vrlo popularna, a slavne osobe poput Robbie Williams i Ben Harper sportske Maori tetovaže nadahnute. U ovom članku ću govoriti o tradicionalnim Maori plemenske tetovaže i istraživati ​​što znači da u osnovi bogate simbolike nalazi u Maor kulture i umjetnosti.
Razlog za široku popularnost of Maori plemenskih tetovaža dizajne je da se ističu zbog jedinstvenog, isprepliću spirale i zakrivljena uzoraka. Zapravo većina Maori plemenskih tetovaža dizajne imaju krivuljnom ili spiralnu strukturu te se obogaćuje raznim oblicima koji drže značaj kao vjerski simboli među Maori.
Posebna Maor tetovaža dizajn je so sastavni član plemena da je njegov identitet. To je dao toliko važnosti da se, kopiranje jedinstveni dizajn uzorak iz Maori uzima kao osobni napad! Stoga provjerite je li Tattoo umjetnik koji idete da ne kopira svaki tradicionalnih obrazaca jer se smatra kao sveta umjetnost. Idete uzorke inspirirane tradicionalnom plemenskom Maori tetovaže su one koje bi trebao odlučiti za.
Tradicionalni Maor tetovaža dizajn Tehnika: Ta Moko
Među Maori, tradicionalni plemenski tetovaže su poznati kao "Ta Moko '. Maori tribal tetovaže za muškarce koristi da bude bold spirala uzorke koji se obično pokriva lice, noge i stražnjice. Maori plemenske tetovaže za žene su obično urezana na bradi, usnama, vrat i leđa. Za razliku od moderne tehnike tetoviranja, tradicionalni Maor tetovaža bila urezana u, pomoću dlijeta u antičko doba. These dlijeta su od Albatros kostiju i tattoo ink je primijenjena kroz rezove na koži.
Tinta je izvedena iz životinjskih izvora, a sastojao se od prerađenih ostataka zaraženih gusjenica gljiva. Tamno crne tinte koja je korištena da izgrade tetovaža dizajne na licu je izvedena iz pepela nastalih paljenjem drva. Tetoviranje je cjeloživotno procesa koji je započeo u adolescenciji i nastavio kroz život za Maori čovjeka. Uzimajući tetovaže uklesan na tradicionalan način je posebno bolno iskustvo i tetovaža simbola bili znak hrabrosti i poštovanja za njih. Bilo je specijalist tattoo umjetnika u plemena zove Tohunga Ta Moko koje su dodijeljeni posao.
Maori Tribal Tetovaže i značenjima
Kontinuirani, ciklički spiralu patterns koji su znak Maori plemenske tetovaže su inspirirani ljepotom koja the Maori promatrati u prirodi. Estetsku privlačnost ove spirale uzoraka i zapetljan dizajne, čak se nalazi u tradicionalnim Maori djela zove Whakairo. Svaki Maor tetovaža je manifestacija životna sila koja pokreće prirode. Oni su slikovni ekvivalentima ritmova koji the Maori našli u prirodi.
Svaki aspekt prirode se mogu naći u Maor tetovaža plemena u obliku prikaza životinja i neke svete Maori simbole koji imaju podrijetlo u Maori mitologije. Možete promatrati tisuće Maori plemenskih tetovaža dizajne online i improvizacije kreirati vlastite uzorke, ako ste umjetnik. Boje se koriste u modernom Maor tetovaža inspirirani su uglavnom crna, plava i crvena. Ima umjetnika koji mogu dizajnirati personalizirane Maor tetovaža plemenski za vas i možete ih kontaktirati preko njihove web-mjesta. Prvo, da vam poslati skicu tetovaža prema Vašim zahtjevima. Ako odobriti ga, oni postaviti rok za donošenje tetovaža, uz datum i mjesto.
Nadam se, ovaj kratki pregled mistika okolnih plemenskih Maori tetovaže bio koristan. Provjerite jeste li odabrali uzorak da možete poistovjetiti, jer kao što su tradicionalni Maori, ona će postati dio vašeg identiteta.

1 comment:

  1. Pozdrav
    Zanimalo bi me gdje mogu kontaktirati nekoga u vezi tetovaze, da se odobri skica i da nikoga ne uvrijedi
    Unaprijed hvala

    ReplyDelete