Friday 9 December 2011

Feng Shui za spavanje

Kako je spavaća soba je mjesto gdje ćemo napuniti naše energije, a provode najviše vremena kad smo kod kuće, važno je da krevet prostor i druge elemente u sobi su dobro uravnotežena, jer utječu na sve aspekte vašeg života. Prikazani ovdje, su dakle, savjete o spavaća soba Feng Shui za, koje će vam pomoći poboljšati kvalitetu vašeg života, na vrste koje ste oduvijek željeli.
Feng Shui za vašu spavaću sobu
U cilju imati dobar Feng Shui spavaću sobu, imajte na umu ove čimbenike koji će vam pomoći postići toliko potreban balans trebate, u svom osobnom, kao i profesionalni život.
Vrsta i položaj Bed
Postoje neke važne krevet plasman savjeta koji određuju utjecaj različitih energiju na vas, ako vam Feng Shui vaše spavaće sobe. To su navedeni niže. , Pokušajte izbjeći krevet da ima spremište ispod. Krevet koja je otvorena ispod omogućuje bolji protok energije. Kao takav, također izbjegavati čuvanje kutije i ostale takve stvari ispod kreveta. To također znači da je vaš krevet treba biti dobre visine, i ne previše blizu poda, kako bi se omogućilo ovih spavaća soba savjeta za rad. ; Pobrinite se da možete vidjeti vrata spavaće sobe iz kreveta. Međutim, u krevet ne bi trebao biti smješten direktno preko vrata, ali dijagonalno preko. ; Vaš krevet treba biti pristupačan s obje strane, i treba biti uravnotežena po plasman noći stoji na obje strane. To je uspostaviti ravnotežu u svom spavanje zoni, te također pomaže sa svojim odnos ako ga dijeliti s partnerom. , Dok je spavanje ne bi trebalo biti ništa iznad vaše glave. To uključuje klepave zraku, iznad prostora ili neki drugi elementi visi nad glavom. ; Vaš krevet ne smije, ni pod kojim okolnostima, biti okrenut ogledalo. Umjesto toga, ne treba se odraziti u ogledalu kada spavati na krevetu. Ako ne lice takav problem, uvijek pokriti svoje ogledala sa starim krevetu plahta, ili voli, prije spavanja. ; Svi ti čimbenici, ako ne poštuje, doprinijeti niske razine energije, a vi svibanj pronaći sebe buđenje svako jutro, osjećaj izuzetno umoran. Također, mnogo puta, te pridonijeti emocionalnim neravnoteže previše, što može ugroziti vaš svakodnevni život.
Feng Shui za Spavaća soba: Ostale Savjeti
Krevet prostor je dobila najveće važnosti dok Feng Shui spavaću sobu, ali postoje i drugi čimbenici koje treba uzeti u obzir, a prilagodite Feng Shui spavaća soba izgleda. ; Ne stavljajte nikakve vode značajke u vašoj spavaćoj sobi. To uključuje fontane, pa čak i slike vode pada. ; Ako želite zaposliti Feng Shui za ljubav, izbjegavajte stavljanje slika usamljenog žena, pa čak i životinje, u vašoj spavaćoj sobi. Svaka slika treba prikazati sretan i simbolički odnos. ; Izbjegavajte postavljanje potpourri, ili bilo koji drugi oblik suhog cvijeća u Vašoj spavaćoj sobi. These simboliziraju mrtve energije i može dovesti do stagnacije u vašem životu. S druge pak strane, svježi cvjetovi su veliki izbor, pa čak i tkanina i svile cvijeće dobro raditi ako želite da ih koristiti za uljepšati vaše spavaće sobe. ; Boje koje se koriste u spavaćoj sobi je također utvrditi vrstu energije i vibracije koju privlače. Stoga, važno odabrati odgovarajuću boje i postići točno ono što vam je potrebna od korištenja ovog umjetnosti pod nazivom Feng Shui. Da biste saznali što boje možete birati, pogledajte u Feng Shui boje spavaća soba. ; Držite vrata kupaonice zatvorena u svako doba, i osigurati da je čist iznutra. , Izbjeći nered u vašoj spavaćoj sobi, i držati ga čistim. Zbirka prašine opet, simboliziraju stagnaciju, što treba izbjegavati kako bi se spriječilo koje utječu na vaš život. , Da bi Feng Shui za spavaće sobe na posao, i dalje ima pozitivan učinak na vaš život, svaki sada i onda, probati i premjestiti svoje namještaj okolo, da bi energijama teći. Nemojte dopustiti za stagnaciju, a najviše od svega, imati vjeru u ovoj umjetnosti. To je samo vaše uvjerenje da će učiniti kao učinkovit kao što bi to željeli.

No comments:

Post a Comment