Friday 23 December 2011

Brown Sugar piling Recipe

Redovni posjetitelji salon mora biti dobro svjesni prednosti scrubs. A pročišćavati osnovi exfoliates kožu, ostavljajući je zdrav i čist. Postoje različite vrste pročišćavati, neki biljni druge kemikalije, pročišćavati mi smo idući u pričati o tome u ovom članku je smeđi šećer pročišćavati. Jedan od njih je uglavnom svjestan smeđi šećer kao sastojak u hranu, kada tražimo smeđi šećer zamjene! No, kao i iznenađujuće kao što možda zvuči, smeđi šećer se koristi kao pročišćavati zbog mnogih svojih prednosti naveden u nastavku, a zatim smeđi šećer pročišćavati receptima, koje će vam pomoći da riješite pitanje, kako napraviti smeđi šećer pročišćavati!
Brown Sugar piling koristi
Brown šećer pročišćavati exfoliates kožu bez ostatka, koji can mane kožu. ; Zbog redovite exfoliation, kožu dobitke čak ton. ; Smeđi šećer pročišćavati ne samo exfoliates na koži, ali također vlaži, čineći kožu mekom i glatkom. ; Smeđi šećer sadrži alfa-hidroksi kiselina koji je jedan od najvažnijih čimbenika kada je u pitanju čuvanje kožu zdravom. , Alfa-hidroksi štiti kožu od toksina. ; Brown šećer više nježna nego bijeli šećer, čineći ga savršen izbor za osjetljivu kožu. ; Brown Sugar Pročistite Recipe # 1
Sastojci; ½ šalice smeđeg šećera, upakiran, 1 žličica ekstrakta vanilije, ½ šalice zobi tlo; ¼ šalice bademovog ulja; ½ šalice zemlju bademi, mali kontejneri s poklopcima, procesa, ovaj recept bi trebao biti korišten napraviti piling tijela. To je također jedan od najvažnijih najjednostavnijih recepata. Sve što trebate učiniti je uzeti veliku posudu i pomiješati sve sastojke u njoj, uz pomoć lopatice, dok tijesto-like tekstura je formirana. Ako je smjesa previše suha osjeća, dodati još malo kapi ulja, a ako previše masnu, dodajte pola čajne žlice zobene pahuljice ili badem tijesto. The pročišćavati je sada spreman za prijavu. Nanesite pročišćavati na mokro kože, masažu u kružnim pokretima, ne primjenjuju se na lice. Operite off s toplom vodom. Pročitajte više o njegu kože.
Brown Sugar Scrub Recept # 2
Sastojci; Nekoliko kapsule Vitamin E; 1 žlica narančinim uljem; 1 šalica smeđeg šećera; ½ šalice jojobe; Proces; Uzmite zdjelu staklo, dodajte ulje i šećer ga, dobro miješati. Umiješajte jojobe ulju dok željene konzistencije je stečena. Sada dodajte u kapsulama vitamina E zajedno s narančinim uljem, miješati dok dobro izmiješan i žlicu u staklenoj posudi. Nanesite ga na mokru kožu, ostavite stajati par minuta prije nego što je ispiranje off. Pročitajte više na šećer pročišćavati pogodnosti.
Brown Sugar Scrub Recept # 3
Sastojci; ¼ žličice eteričnih ulja ili miris izbora; ¾ na 1 šalicu (ili ukupno zasićenost) grapeseed ulja, ¼ šalice čistog meda, ½ šalice zobi tlo (ne instant), ¾ šalice smeđeg šećera, procesa, Uzmite zdjelu srednje veličine i dodati med uz šećer za njega. Promiješati dobro kombinirati. Sada dodajte u slanoj, u malim količinama, miješanje nakon svakog Osim toga dok ne dobijete željenu dosljednost. Dodajte ulja kada su svi sastojci su mješovite dobro. To nije smeđi šećer pročišćavati lica, koristite samo za ostatak tijela. Pročitajte više na koži exfoliation.
Brown Sugar piling recept za kosu
Sastojci; 4 TBS smeđeg šećera; 2 TBS uređaj; Proces; Uzmite zdjelu, dodajte sastojke u njoj i miješati dobro. Šampon kosu s redovnim šamponom, ako ste koristeći bilo koji dizajn proizvoda, a zatim primijeniti ovu pročišćavati na mokro kosu. Masaža kružnim pokretima u za par minuta i zatim isprati s redovitim šampon. To je jedan od najjednostavnijih, ali učinkovit domaći smeđi šećer pročišćavati recepti za kosu.
Pročitaj više na:; šećerni piling za lice, piling Scrub za lice, To su neki od jednostavne recepte za mrki šećer pročišćavati. Možete pohraniti Vaše završio smeđi šećer recept u stakleni spremnik pročišćavati i koristiti ga redovito zdrava i užaren kože.

No comments:

Post a Comment