Thursday 8 December 2011

Šećer piling za lice

Piling je iznimno koristan postupak za kožu. Dok ste ljuštiti koža pomoću pročišćavati, pomaže dobili osloboditi od mrtvih stanica i daje svjež izgled na vašu kožu. To također pomaže temeljito očistiti nakupljene prašine i ulja na vašoj koži. Štoviše, to također pomaže smanjiti štavljenje. Pokušao piling kože lica? Dobro, možda će biti znajući prekrasne rezultate daje. Ali, koristeći pravo pročišćavati je bitan dio cijele vježbe kože piling. Grubo scrubs može oštetiti vašu kožu i čine ga izuzetno suho. To treba uzeti u obzir posebno dok ste se odlučili za pročišćavati vaše lice.
Lica koža je puno osjetljivija od ostalih dijelova tijela. Dakle, možda ćete čudo što je najbolji piling pročišćavati za lice koje će osigurati pravilnu njegu kože lica. Pa, domaći su scrubs bilo najbolje da se koristi umjesto skupih proizvoda koji su dostupni na tržištu koji može sadržavati neke opora kemikalija. Čuli za šećer pročišćavati? Vjerujte mi, to radi u velikoj exfoliating vašu kožu. Ovdje su neke recepte šećera Piling za lice koje možete isprobati.
Šećerni piling Recepti za lice
Let's pogledajte razne recepte pomoću kojih možete dobiti maksimalnu korist šećer pročišćavati. Možete koristiti one pogodne za vašem tipu kože jednom ili dvaput tjedno.
Šećer i Limun piling, trebat će vam 1 čaša šećera, limunovog soka od 2 limuna, ¼ cup krema od mlijeka i 2 žlice maslinovog ulja za izradu ovog šećer pročišćavati na lice. Također možete dodati eterična ulja limuna. Evo postupka. Dovoljno je pomiješati navedene sastojke u zdjelu. Provjerite da li samo to dobro miješati, ne miješajte dok se šećer otapa. Koristiti ovu za pilinga lice odmah, ne držati smjesu za dugo vremena. Nanesite na čistu suhu lice i vrat i lagano utrljati u kružnim pravcima. Učinite to za oko 10-15 minuta i zatim isprati mlakom vodom. To je savršeno šećer pročišćavati za suhu kožu, koja će ostaviti kožu iznimno mekom. Završi primjenom nježna krema.
Šećera i zeleni čaj Scrub, uzmi 1 čaša šećera, 5 žlica maslinovog ulja, 1 žlica zelenog čaja i nekoliko kapi vanilije for miris napraviti ovaj šećer pročišćavati lica. Izmiješati šećer pročišćavati these sastojke dobro i nanesite na lice. Masaža u kružnim smjeru za neko vrijeme da se zadivljujući prednostima zeleni čaj. To će vam pomoći učvrstiti vaše kože i očistiti temeljito. Ovo je klasična antioksidans šećer pročišćavati za svoje lice koje se osjetno će poboljšati teksturu vaše kože.
Brown Sugar piling i meda, uzeti šalicu smeđeg šećera i ½ šalice meda da ovaj piling pročišćavati. Izmiješati dobro i ti početi primjene ove domaće lica pročišćavati na vaše lice i vrat. Nježno trljati kružnim pravcima kao što se primjenjuju na koži lica. Nastavite to za 20 minuta potpuno ljuštiti vašu kožu. Sada koristiti toplu vodu kako bi pravilno oprati lice i vrat. Imati pogledati u ogledalo. This šećer pročišćavati za acne je siguran da će vam odlično izgledati. Što je više, također možete koristiti ovu pročišćavati šećer za osjetljivu kožu.
Brown Sugar Scrub i jojobe, ovdje je šećer pročišćavati za lice koje se može koristiti od strane onih koji imaju normalnu kožu. Za pripremu ovog pročišćavati trebat će vam 1 šalica smeđeg šećera, ¼ cup of jojobe, 8-10 kapsule vitamina E i 1 žlice ulja od naranče. Izmiješati navedene sastojke u zdjelu. Zapamtite da možete dodati više ili manje količine jojoba ulja, kako bi imali željeni dosljednost. Također obiti kapsule vitamina koristiti tekućinu unutar nje E. Izmiješati dobro i koristiti ovaj prekrasan piling pročišćavati lice. Primijeni kao što je spomenuto gore i isprati s toplom vodom da se prljavštine besplatno kože.
To su neke recepte šećera pročišćavati lica. Ovi prirodni lica scrubs su najboljih načina da bi se koža čista i zdrava. Sjetite se primijeniti antiseptik losion ili tonik nakon što oprati kožu kako bi se izbjegle bilo kakve infekcije i zatvoriti pore na koži. Slijedite primjenom nježna krema ili prirodnih ulja nakon toga kako bi se izbjeglo suhu kožu problem. Tako koristiti ovaj šećer pročišćavati jednom tjedno i pretvoriti Vaš dosadan kože lica u glatka i klasični izgleda kože.

No comments:

Post a Comment