Thursday 1 December 2011

Pravilno Etiquette Tablica

Pravilno stol etiketa su pravila i propisi koji treba slijediti tijekom formalnih ručak i večera. Je to prirodno za jednu da se zastrašivao s mislima tijekom prvog puta, međutim, sigurno kako bi pozitivno dojam ako se netko ne sjeti i slijedi sljedeće etiketa. Neka nas imaju pogled na njima u detaljima.
Pravilno Tablica Postavljanje etiketa, je pravilan stol postavku je potrebno za formalnu ili poslovnu večeru. Sljedeće su jednostavna pravila stavljanje pribor za jelo i Kine na stolu za svečanu večeru ili ručak. To također treba imati na umu je Diners kako bi se izbjegla zbrka o pravilnom korištenju pribora za jelo i Kine na stolu. , Počevši od neposredne lijeve strane tanjur, stavite salatu tanjura, a zatim večera tanjura, a zatim desert kolač ili tanjura do krajnje lijevo. ; Večera nož je stavljen na neposrednu pravo tanjur. Uz to, mjesto žličicu, a zatim velika žlica za ekstremne desnice ploče. ; Na vrh desne strane tanjur, počevši s lijeva, mjesto čaša za vodu, vino stakla i liker staklo respektivno. , Kruh i maslac ploča s maslacem nož se nalazi u gornjem lijevom stranom tanjur. , A juhu bi trebao biti stavljen na tanjur. Marama mora biti presavijeni i može se postaviti na tanjur ili na vrhu ploče. ; Pročitajte više na:; Pravilno Tablica postavka za svečana večera, kako postaviti stol, Pravilno Etiquette tablica usluga, tablica usluga etiketa može se razlikovati od mjesta do mjesta ili kulture do kulture. Međutim, sljedeće su neke služe pravila koja su promatrana dok blagovaona. ; U manjoj skupini, ljudi bi trebali početi jesti kada je gost čini tako, dok u većim grupama, može se početi jesti kad su ljudi 05/04 poslužuju hranu. , U većini mjesta, hrane i pića su služili s lijeve strane i očišćena od desne. Međutim, mogu postojati iznimke if konobar ovo pronađe nezgodno. ; Treba uvijek zapamtiti da hrana (kruh i maslac) jedan je prema lijevo i pića prema jednom pravo su njihove i izbjegavati jesti ili piti iz tuđe čaše ili tanjura. ; Na pitanje da prođe sol, uvijek treba proći i sol i papar, čak i kada je samo sol je pitao za. , Kada se kruh ili peciva su prenijeti s jedne osobe na drugu, to je loše načina da se neki za sebe iz košarom u Midway. , Ponekad, ploče su izbrisani immediately kada osoba prestane jesti. Dok je u drugim mjestima, je konobar može čekati do svatko završi njegov obrok. ; Pravilno Etiquette Tablica na Formalni obroka; Na kraju, jednom postavljanje i usluga provodi se, započinje najvažniji dio, stvarni obrok. Međutim, sljedeće savjete o pravilnom stol etiketa na svečanoj poslovni ručak ili večeru cipela da je jednostavnije nego misli. , Nikada ne postavljajte nečijeg mobitela ili torba na stolu. To je također smatra nepriličnim staviti laktove na stol. ; Marama bi trebao biti mjesto na krilu je cijelo vrijeme tijekom obroka. Ukoliko želite ostaviti tablice privremeno, stavite salvetu na stolicu i nikad na stolu. , S priborom za jelo, uvijek počinju od jedne krajnje i raditi svoj put u. To se može mastered by praksom. Međutim, ako ste u nedoumici, slijedite domaćin. , U Europskom stil za jelo je hrana je rezati sa nožem u desnoj ruci, i jede s vilicom u lijevoj. Budući da, u američkom stilu, hrana je rezati sa nožem u desnoj ruci, a zatim pojeo prebacivanje tanjura s desne strane. , Nemojte nikada puhati juhu da se ohladi. , Kruh i meso treba izrezati na manje dijelove i jede sa vilicom. Ne maslac cijeli kriška hljeba odjednom. ; Matične čaše bi se trebao održati od matičnih for chilled, kao i ne-chilled pića. ; Preporučljivo je koristiti ubrusom prije korištenja čaše ili šalice čaja. , To je loš načina za mjesto koristi vilica, noževa ili žlica natrag na stol. Treba ih staviti u tanjur ili zdjelu. , Nakon što je obrok je više, dijelom preklopite ubrus i stavite ga na stol. Nemojte ga ostaviti zgužvane. Također nije poželjno gužvanja papira ulošci nakon upotrebe. ; Pročitajte više na:; poslovnu večeru Etiquette, Fine Dining Etiquette: "Ovo su savjeti i tehnike o tome kako koristiti odgovarajuće tablice etiketa u poslovnom i formalni obrok stranke. Kao zaključnom napomena, može se jednostavno treba zapamtiti da praksu čini čovjeka savršena, a također pomaže u poticanjem povjerenja. Srecno.

No comments:

Post a Comment