Friday 2 December 2011

Zavjesa Ideje

Zavjese su bitne za uređenje doma stavke koje ima sposobnost napraviti soba izgleda udobno i elegantno. Iako postoje mnoge dostupne opcije liječenja prozor kao žaluzine i bambus rolete, zavjese su najpopularnije prozor tretman opciju. Zavjese ne samo da pružaju privatnost i pomoći kako bi se na suncu, ali je također poboljšava dekor sobe.
Postoje brojni zavjese zamisli da odaberete iz i vaše zavjese trebao bi se poklapati ukupnu dekor u sobi. Prije izbora pojedinog zavjese ideja za vaš dom, to je potrebno najprije imati na umu što sobi zavjese izabran i za iznos od sunčevog svjetla koje dobije. Ovdje ćemo vam dati uvid u različite zavjese ideja za vaš dom. Više o prozor liječenje i zavjese i zastori.
Spavaća soba zavjese Ideje
Spavaća soba je najvažniji sobu kuće i zavjese u ovoj sobi ne samo da treba osigurati privatnost ali također treba estetski privlačan. Najbolji spavaća soba zavjese ideje su one koje daju mirnoj atmosferi u sobu i također vam omogućuje kontrolu iznosu od sunca ulaze kroz prozore. You strogo treba izbjegavati tamne ili neon boje u spavaćoj sobi zavjese kao ovaj mogao imati pogled neskladna. Kao spavaća soba je mjesto za odmor i opuštanje nakon dugog napornog dana, držati zavjese u prigušen pastelnim tonovima i plivajući tkanine za romantičnu privlačnost. If privatnosti nije pitanje, tada možete odlučiti za čiste tkanine ili poluprozirni tkanine u šifon, Organza, ili lagani muslin. Postoji mnogo uzoraka i boja koje možete birati. Ako ne želite da se vrlo transparentno zavjese onda tvoj sljedeći najbolji zavjesa Ideja je da se sloj dva obična zavjese. Uzmi običan obična zavjesa, bez ikakve uzorak na njega i sloj s uzorkom zavjese u boji pozdravni privatnosti.
Living Room Ideje zavjese
Vaš dnevni boravak ili den je mjesto gdje ćete provesti većinu svog vremena i zavjese ovoj sobi mora odgovarati paleta boja zidova i namještaja. Za dnevni boravak možete eksperimentirati s različitim bojama, tkaninama i textures za zavjese. If zidove dnevnog boravka su u svijetle boje onda je to dobra ideja da se odlučite za zavjese koje su u više bolder boje. Još jedna odlična ideja je da se jeka boje koje se koriste u svojoj dnevnoj sobi namještaj poput šarene bacanja, jastuci i rugs. Ako imate bijele ili bež boje kauču s plavim i zelenim jastucima boje stavljen preko njega, zatim koristiti plavu ili zelene boje zavjese kat dužine. Još jedna dobra ideja da se suvremena zavjesa je vrlo u pravo vrijeme je da koristite dragulj napregnut zavjese tkanina za dramatičan učinak. Također možda željeli znati o zavjese ideja za velike prozore.
Zavjese Ideje za Blagovaonica
Ako imate velike formalne blagovaona sa vrlo velikim prozorima a zatim možete odgovarati dekor za sobu po vješanje teških brokata ili baršuna zavjese. A brokata zavjesa s zapetljan uzorak i svila resicama se koriste za održavanje zastora leđa je jedan od najboljih zavjese ideje za blagovaonicu. Ako imate više prozora u blagovaonici, ne morate da se ograniči s identičnim zavjese. Možete miješati i sparivati ​​različite tkanine sa sličnim uzorkom, ali različite pozdravni boja za upečatljiv učinak. Još jedna dobra ideja je da se odluče za zavjese koje imaju sličan uzorak ili boju Ti one stolice u blagovaonici presvlake. To daje osjećaj kohezije u sobi.
Ideje za zavjese Kuhinja
Zavjese za kuhinju trebalo napraviti kuhinju izgledaju toplo i prostrano. Kuhinja zavjese treba po mogućnosti u debele tkanine i oni mogu biti obješen ili iz vrha šipke ili u sredini prozora. Odlučite se za pamuk, kreton ili točkasta Švicarske tkanina i pokušati uskladiti zavjese boje od boje vaše kuhinje podova, tapete ili zid boje. Također možete isprobati i neke klasične patterns kao kockasta tkan, velike pruge ili uzorke s voćem, povrćem na cvijeće u njima. Samo pazite da se ne sukobljavaju s ostatkom kuhinje dekora. Pročitajte više o; zavjesa za prozor Ideje, zavjese Ideje za spavaće sobe, prozor tretman stilova; Tako da su neke zavjese ideje za različite prostorije u vašem domu. Promjena zavjese u sobi je najviše jeftin način transformirati izgled vaše sobe.

No comments:

Post a Comment