Saturday 3 December 2011

Trava klijavost sjemena

Imate donio novi dom i želite da dodate zelenila se svojoj okolini. Zamislite svoj vrt obrastao visokim palmama i uzak put sa šljunkom, čišćenje preko vrt. Sezonskog cvijeća i ukrasnog bilja cvjetanja, širenje njihov miris. Još uvijek nešto nedostaje, a njegova odsutnost čini zelenila gol. Ne mislite li da je vaš san vrt je nepotpun bez bujne zeleni travnjak? The baršunast tepih sjajan zelenom travom, raštrkani vaš travnjak izgleda egzotično. To je fino, da se ovo zelene trave tepih trebate pletu nit s pažnjom i savršenstvo. To znači, kako bi dobili raskošnom rasta, morate rasti trava sjemenke i klijati njima. Tada ih održavati s pravilnom skrbi dobiti gusta rasta. Pročitajte ovaj članak na 'travi klijavost sjemena' da biste dobili informacije klijavost sjemena trava u detaljima.
Trava klijavost sjemena - uvjeti
Trava je površine biljaka i klija od vrlo sitnih sjemenki. Trava se tako nisko na zemlju i izrazito malih dimenzija je u borbi protiv elemente prirode za svoj opstanak. One se lako može jesti, oprani ili oboren promjenama u vremenu. Stoga je potrebno vrlo pažljivo, tako da sjeme može prevladati prepreke i klijati ispravno. Temperatura, vrijeme, vodu, kisik i svjetlost su nekoliko važnih parametara koji se trebaju održavati optimalna trava klijavost sjemena. Prođite kroz slijedeće sadržaje kako bi dobili detalje. Pročitajte više na travi raste savjete.
Vlaga, vlaga Adekvatna je neophodna za sjeme klijanje i rast. Sjemenke moraju biti natopljena u početnim fazama rasta i tijekom rasta fazi. Beba mladica ne raste i klija iz sjemena vlage ako su poduzete dovoljne nije predviđeno. Kiša voda je uvijek bolje od vode iz slavine, jer je natovaren s mineralima.
Temperatura; Održavanje temperature tla je vrlo važno za potpuni klijavost sjemena trave. Trava sjeme klijanje temperatura obično mora biti iznad 60 stupnjeva za vruće sezone, a 40 stupnjeva za svjež vrsta sezona sjemena. Također je važno znati klimatskim uvjetima koji prevladavaju u tom određenom geografskom položaju maksimalno klijavost.
Kisika, kisik podržava života klice. Nakon što je došao iz sjemena kućišta, kisik je potreban za njegov rast. Pobrinite se da je tlo gazirano pravilno podupirati korijenski sustav. Voda prijavljeni i kompaktan tla nije pogodan za njen rast.
Svjetlost, a mladica ipak mora probiti podršku kako bi dobili maksimum svjetlosti. Adekvatna svjetlo je potreban za fotosintezu kako bi se omogućilo biljka make hrane. Pobrinite se da ne zakopaju sjeme previše bezdanu i klice ne doći na površinu.
Trava klijavost sjemena - točke koje treba zapamtiti
Pored ovih uvjeta, postoji nekoliko stvari koje treba zapamtiti prije nego što počnete sadnje sjemena. Pripremu zemljišta i odabir treba poduzeti njegu ubrzati proces trava klijavost sjemena. Check out točke u detaljima. Pročitajte više o vrtu ukrasnim trave.
Priprema zemljišta; možete započeti na golom travnjak ili obnoviti postojeći travnjak. Najvažnija stvar je aeracija. Napravite tlo labav za optimalnu opskrbu kisikom. Kompostiranje na vrhu i uvođenja organske tvari povećava stopu rasta. Širiti ravnomjerno i izbjeći pramen formacije. Je vrlo tanki sloj malča pomaže zadržati vlagu. Posteljina tlo sa slamom također je koristan.
Pravo sjeme; Odaberite trava vrsta koja je idealna za određenu lokaciju i klimatskim uvjetima. Some trava vrste prilagođene su temperature toplo, a drugi da se ohladi klime. Možete ih navesti kao kul i topla sezona trava sezona trave i biljke skladu s tim. Također možete odabrati vrstu, ovisno o tlu uvjeti pogodni za rast. Izbjegavajte miješanje različitih vrsta, jer to vam može dati nejednak rast, niske održivost i siromašnih klijanje stope. Pročitajte više na travi sjemena vrste.
Zaštitite Goli Seeds; Seeds kada se ne otkriva se može jesti ptice. Poduzeti maksimalne zaštitne mjere za njihovo pokriće. Također ograničite aktivnosti djece i kućnih ljubimaca za vrijeme klijanja razdoblja. Spriječiti ih iz žigosanje preko trava sjeme krevet.
Klijavost stopi; naljepnicu na sjeme paket pruža podatke o svojim klijanje stope. Klijavost stopa varira od vrste na drugu. Klijavost stopi od 90-95% obično se preferira, što znači izvan 100 semena posadi, 90 ili will 95 klijati ako su povoljni uvjeti pod uvjetom. Pročitajte više na klijavost proces.
Klijavost vremenskog razdoblja; Trava klijavost vrijeme varira za različite vrste. Primjerice, Bentgrass se 10-15 dana za klijanje while Bermuda traje 10-30 dana. Buffalo Grass traje 14-28 dana i raži Trava 5-10 dana samo. Tako biti strpljiv i promatrati proces klijanja do successful je preuzeo mjesto. Znati više o koracima klijavost.
Kemijski Free tla; Provjerite razdoblje čekanja na etiketi prije sjetve trava sjeme u tlo. Tlo mora biti poprskati pesticida, gnojiva, korova ubice, itd koji svibanj ne biti pogodna za travu sjemena. Pa samo čekati odgovarajuće duljine put spominje na pakiranju.
Nadam se da ovaj članak je pokriven svaki detalje o trava klijavost sjemena. Slijedite ove uvjete i skrb savjeta kako biste dobili zelenilo bujne trava krevet na travnjak.

No comments:

Post a Comment