Sunday 25 December 2011

Fix slomljena Zipper

Ovaj članak je kratak fitilj o tome kako popraviti slomljena zatvarač. Nakon što je slomljena zatvarač može dovesti do vrlo neugodna situacija i ako znate kako to popraviti brzo, možete biti u mjesto smetaju! Ponekad, jednostavno povucite zatvarač dolazi off, pomiče s jedne strane ili jednostavno zaglavi. Mnogi ljudi jednostavno prestati koristiti ili baciti svoje haljine koje su izrađene unwearable zbog slomljena zatvarač. Sve što trebate znati je neke osnovne tehnike popraviti slomljena zatvarač i spasiti svoju odjeću od zastarijevanja.
Slomljena zatvarač je 'ormar kvar' koji je jednostavan za brinuti. Treba razumjeti osnovne rad od zatvarač kako to popraviti. Kao što znamo, a zatvarač se sastoji od dva reda paralelnih metalnih zuba na svakoj strani. Klizač koji prometuje nad tim ima metalnih utora unutar koje uključuju zuba na obje strane zajedno zip zatvarač! Sasvim je genijalan komad inženjerstvo, ako doista mislite o tome. Pročitajte više na izum zatvarač.
Kao što znamo, može doći do raznih razloga za zatvarač pada u zapuštenost. Pusti me nositi razne slučajeve kako to škripac zatvarač, jednu po jednu. Ovisno o vrsti problema, vi svibanj trebate neke alate i biti upućen u osnovne tehnike šivanja. Osnovni alati koji ćete morati popraviti slomljena zatvarač su škarastim, kliješta, debeli konac (koristi se za šivanje gumba), šivaći stroj i igle.
Kako to škripac Stuck Zipper?; Može postojati dva razloga za zatvarač uzimajući zaglavi. Glavni razlog je poremećaj klizač zube poravnanje, a drugi razlog može biti nedostatak podmazivanja. Nekadašnji je više čest slučaj, a vi jednostavno možete voditi brigu o tome. Poremećaj klizač zuba aranžman dovodi do nepravilne zaključavanje zuba i naknadno klizača dobiva zaglavi.
Prvo, neki sprej za podmazivanje na zatvarač kao lak za kosu i pokušati pomaknuti klizač prema dolje. Jednom kada dođete do dna i poravnajte obje strane paralelno zatvarač, pomaknite klizač gore polako pazeći da se zubi zaključavanje. Ako to ne riješi problem, a zatim uklonite čep na kraju zatvarač pomoću kliješta, a zatim povucite zatvarač klizač do dna, bez u potpunosti ukloniti. Poravnajte obje strane ciferšlus ispravno i popraviti bilo misaligned zubi pomoću kliješta. Zatim probati i vidjeti ako se zatvarač zaključava zubi. Ako to radi, a zatim pomoću guste nit, šivati ​​na dno zatvarač natrag, bez stavljanja u mjestu stopera. To bi trebao obaviti posao.
Kako to Škripac Broken Zipper Pull?, Često slomljena povući zatvarač zna biti problema jer čini se teško patentni zatvarač. U tom slučaju, morate zamijeniti zatvarač povuci. Klizač ima rupu kao aranžman na vrhu. Zamijenite povući s otvorenim metalnim prstenom koji obično dolazi s privjesci. Siguran sam da morate imati nekih starih ležanje okolo. Privremena zamjena može biti pin sigurnost.
Kako to Škripac slomljena Slider Zipper?, Ako je slomljena zatvarač klizač je savijena, to može biti fiksna koristeći kliješta obnavljanjem svoj oblik. Međutim, ako je cijela klizač je slomljen i izvan spašavanje svoje najbolje kako bi ga zamijeniti. Kupi novi klizač zatvarač. Uklonite čep na kraju zatvarač i ukloniti staru klizač. Angažirajte zubi zatvarač sa jedne strane prvi u raspor novi klizač i učiniti isto s druge strane. Nakon oba zuba lineups od zatvarač su sudjelovali u novom klizač, to pomicanje gore i dolje kako bi se osigurala njegova zaključavanje zubi pravilno. Tada jednostavno šivati ​​dnu zatvarač za zaključavanje klizač na mjestu.
Kako zamijeniti slomljena Zipper? ; Ako je zatvarač zubi imaju iskrivljen poravnanje koje je iznad popraviti, nema izlaza, ali zamijeniti cijeli rajsferšlus skupštine. Kupi novi zatvarač zbor iste duljine kao stare. Izvadite stari zatvarač tako da odlomite šavova iznutra. Uklonite čep a zatim uklonite stari patent zatvarač. Korištenje šivaći stroj, zašiti novi patentni zatvarač na mjestu, dok brigu da njegova zubi poravnati i utakmicu ispravno na obje strane. Slide u klizač i bod dnu. S tom zatvarač zamjenu se ostvaruje!
To je jednostavna tehnika, koje ćete dobiti bolje s praksom. Jedna stvar za zapamtiti, ako koristite ispravno zatvarač i povucite klizač gore i dolje polako, onda postoji vjerojatnost da je manje će pasti u zapuštenost. Još jedna stvar za zapamtiti, mazati klizač povremeno tako da se ne zapne. If stiska klizač preko zatvarač je raskliman, morate stisnuti klizač pomoću kliješta vraćanje čvrsto prianjanje. These su neke mjere predostrožnosti kako bi se spriječilo zatvarač na temelju ormar kvar! Hope, u ovom članku je ostavila nikakve sumnje u svom umu o tome kako popraviti slomljena zatvarač.

No comments:

Post a Comment