Sunday 18 December 2011

Piling za acne sklone kože

An piling je bitan dio kože lica brine o acne sklone kože. To je zbog toga acne sklone kože nije u mogućnosti da bacaju mrtve stanice kože na vlastitu i zahtijeva izvan sredstvo za tu svrhu. To uklanja mrtve stanice koje začepljuje pore na koži i smanjuje se višak ulja prisutna na površini kože. Dakle, dva glavna problema koje uzrokuju infekcije i rezultat u izbijanju pimples, blackheads i whiteheads, su eliminirani.
Postoje dvije različite vrste exfoliators: fizikalne i kemijske. Fizička exfoliators se sastoji od žitarica koji kada gumiran u odnosu na površinu kože uklanja mrtve stanice kože. Međutim, to nije pogodan za acne sklone kože koja je vrlo osjetljiva. Idealna piling za acne sklone kože je onaj koji koristi kemikalije koje popustiti obveznica koje drži mrtve stanice kože na površini kože.
Različite vrste exfoliators za acne sklone kože
Većina kemijskih temelji exfoliators koje su dostupni na tržištu se sastoje od kiselina i enzima koji pomaže da biste dobili osloboditi od mrtvih stanica kože i otkriti svježu i glatku kožu ispod. Oni se nalaze u obliku losiona, gelova, itd. Ti piling proizvoda koji sadrži 2% beta-hidroksi kiselina ili salicilne kiseline se smatra kao najbolji piling za acne sklone kože. Kao što je beta-hidroksi kiseline su topive u ulje, to je više učinkovit u liječenju mrlja i ožiljaka ostavljeni po acne. Zatim tu su exfoliators s alfa hidroksi kiseline koje su također vrlo koristan za acne sklone kože. Retinol se temelji piling agenti također može koristiti na ovu vrstu kože. Retinol je zapravo oblik vitamina A koji će vam pomoći poboljšati cjelokupno stanje kože. Pročitajte više članaka o acne ožiljak uklanjanje.
Zatim postoje različite kemijske peels koji se može sigurno koristiti za uklanjanje mrtvih stanica kože. Pilinga koji sadrže glycolic kiseline i hydroquinone kao komponente djeluju nježno na kožu i može se koristiti redovito kod kuće. Trikloroctene kiselina (tca) peels su naširoko koristi dermatologa for pilinga na kožu što zauzvrat također ubija bakterije izležavanje na površini kože. Dakle, uzrok acne je eliminiran.
Ako tražite prirodne exfoliators za osjetljivu kožu. Tada možete pripremiti voće maske koristeći jednu šalicu ribane jabuke i 5 žlicu meda. Primijenite ga na sve one područjima gdje se akne imaju tendenciju da se izbacivati ​​sve više i pričekajte oko 10-15 minuta. Zatim se nježno oprati hladnom vodom, bez trljanja kože puno. Postoje i druge piling agenti, uključujući razne esencijalnog ulja lavande i ruže drvo ulje. Znati više o piling za osjetljivu kožu.
Savjeti za exfoliating acne sklone kože
Kada ste piling kože kod kuće, morate držati neke stvari na umu. Evo nekoliko korisnih savjeta koje morate slijediti:
Operite lice temeljito sa svojim redovitim čišćenje lica prije nanesite piling na koži. , Ne trljati kožu previše, dok primjenom piling kao što će uzrokovati puno iritacije kože kasnije. : "Za sušenje kože nakon pranja s piling, ne trljati ručnikom na licu. Samo ga nježno mazite upiti vodu. , Nakon pilinga, koža teži postati suha i pahuljast. Dakle, ne zaboravite primijeniti kvalitetan ovlaživač ubrzo nakon pilinga. ; Najbolje vrijeme za ljuštiti koža je u noći prije odlaska u krevet. To je će dati koži dovoljno vremena za odmor i prije. , Nadam se da ćete naći ovaj članak na piling za acne sklone kože informativan. To je izvrstan tretman za acne prevencije. Međutim, pretjerivanja kože pilingom treba biti strogo izbjegavati. U idealnom slučaju, to bi trebalo biti učinjeno jednom tjedno samo. Previše piling može pogoršati acne uvjet dalje.

No comments:

Post a Comment