Saturday 10 December 2011

Zagrijavanje vašeg automobila

Ako neka vaš automobil zagrijati prije vožnje, je pitanje koje mnogi ljudi pitati. Godina prije možda nisu vidjeli tvoj tata, zagrijavanje automobila u garaži minuta prije vožnji off. Zagrijavanje vaš automobil zimi ne čini zlo je ono što bi moglo biti pitate. Neki možda misle da je to bitna stvar za učiniti svako jutro. Pa, dopustite mi da vam kažem, da je ne koristiti! Da, zagrijavanje vašeg automobila možda u stvari oštetiti vaše vozilo. Uz ubrizganog goriva motora, što većina nove generacije automobila su, zagrijavanje automobila nije više potrebna, kao što je nekad bio u slučaju karburator opremljene vozilima. The carburetors opremljena vozila moraju biti zagrijao za gorivo potrebno ulaz u motor. Evo više o istom.
Nedostaci zagrijavanje vašeg automobila
Imajući vaš automobil nezaposlen zagrijavati dovodi do velikog otpada goriva. Dok vas držati motor na, kako bi se zagrijati auto, gorivo ne sagorijeva u potpunosti i kondenzira u kapi na cilindru zidovima. To vodi u cilindar zidova nositi off. To je uzrokovano zbog goriva kondenzaciju na zidovima pere ulje za podmazivanje s cilindrom zidova. Zagrijavanje dovodi do daljnjeg pada temperature svjećice, što dovodi do oštećenja utikači što zauzvrat će izazvati porast potrošnje goriva.
Više trajanje praznog hoda, više će se količina onečišćujućih tvari proizvedeni. The modern automobiles have the catalytic converters convert which harmful zagađivača into much lesser harmful chemicals, ali u very high temperature of about 400 ° - 800 ° C (hotter than the engine). Pa, to znači da katalitički pretvarač će početi s radom nakon nekoliko minuta vožnje od motora, a ne imajući to nezaposlen! Dakle, besposlica samo znači da motor nije dovoljno vruće na katalitički pretvarač da počnu raditi. Zagrijavanje vaš automobil nije samo poznato da se poveća potrošnja goriva znatno, ali također dovodi do povećanja emisije ugljičnog dioksida. Pročitajte više na automobil grijač puše hladni zrak.
Zagrijavanje automobil u hladnom vremenu
Pa, zagrijavanje vaš automobil zimi može biti potrebna u nekim slučajevima, ali da ne stvarno značilo da bi vaš automobil miruje nekoliko minuta. Pa, koliko dugo treba da vam neka vaš automobil zagrije na hladno ujutro? Ne više od 30 sekundi. Da, to je to i možete početi vožnji off. Dopustite mi da vam kažem da vozite motor je najbolji način da ga zagrije. Važno je da zapamtite je da je u hladnim temperaturama, morate voziti sporije brzina za nekoliko milja, tako da je automobil neko vrijeme da se zagrije. Ovo je veliki savjet da se slijedi redovno poboljšati učinkovitost goriva vašeg automobila. Tijekom hladnog vremena, bateriju je počevši moć često kapi. Kako bi se osiguralo što je automobil baterija ima dovoljno snage krenuti na motor, provjerite da li isključivanje grijača, radio, svjetla, itd. prije početka automobil. Pročitajte više o rješavanju problema automobil problema.
Pa, možda zaboraviti da za zagrijavanje vašeg automobila motora praznom hodu ne pomaže upravljač, ovjes, ležajeve kotača, mjenjač i gume za zagrijavanje. Dakle, jedini način da se ugrijemo tih dijelova je voziti vozila. Rapid ubrzanje je strogo ne-ne do motora temperatura počinje rasti, to će osigurati pravilnu potrošnju goriva. Dakle, što još čekate? Pokrenite motor, odmrzavanje prozora, podešavanje retrovizora, Vežite pojas i voziti off vaš automobil. Imati sigurno voziti!

No comments:

Post a Comment