Monday 19 December 2011

Antifriz propuštanja

Vozeći automobil bez potrebnih količina rashladnog sredstva u njemu je poput poziva na propast. To je svakako imati za posljedicu oštećenja motora u automobilu, i stoga je najbolje izbjegavati. U trenutku vidite bilo kakve znakove upozorenja antifriza curenja, te bi trebao zaustaviti auto i riješiti problem. Ovi znakovi upozorenja svibanj uključuju uzvinuće temperatura ispod napa, (koja očito će odražavati o temperaturi kolosijek), parom dolaze iz hauba, i naravno svjetala upozorenja pokazivanje nevolje. Pa što je ovo curenje antifriza sve o?
Što je Antifriz?, Da bi ga staviti na najjednostavniji mogući riječima, definicija antifriza će biti 'tekućina dodati vode u rashladni sustav u vozilu, kako bi sniziti ledište'. Također poznat kao rezno ulje, antifriza je u osnovi cryoprotectant koristi u rasponu prijenosa topline aplikacija, osigurati da enclosures nisu podvrgnuti bilo kakve fizičkog stresa kao rezultat ekspanzije koji se odvija kada voda okreće led. Zanimljivo, antifriza ima niži točke smrzavanja i veći vrelišta, kad usporedbi vode. Pročitajte više na antifriz trovanja.
Što je Antifriz Koristi se za?; U našem dana u dan života, koristimo antifriza kao aditiv u radijator vozila, uglavnom pobrinite da motor ne dobiti oštećena zbog preko grijanja. U vozilima sa unutarnjim izgaranjem, antifriz privlači viška topline iz sustava, kako bi osigurala da se motor ne overheat dok je vozilo u pokretu. Korištenje antifriz s vodom osigurava da tekuće smjese ne zamrznuti i teče kroz unutarnjim izgaranjem glatko. jedan od najboljih primjer antifriza koriste u automobila je glikola, debeli, bezbojna tekućina, proizvedena umjetno od određenih etilen spojeva.
Što je Antifriz od?; Antifreezes su u osnovi ništa drugo nego kemijski spojevi, trebali su osigurati da tekućina smjesa ne zamrzne čak i kada je izložen vrlo niskim temperaturama. Some antifreezes su na snazi ​​čak iu temperature kao niska kao i -87 ° C. To se može pripisati različitim svojstva komponente koje se koriste u ovom smjesom. Antifreezes su najčešće izrađene od neke smjese etilen. Također kao inhibitora korozije u njoj, posebno kako bi se osiguralo da su razni dijelovi motora nisu izloženi koroziji.
Kako to dijagnosticirati curenja Antifriz?; Antifriza propuštanja može biti i unutarnje, kao i vanjski. U slučaju interne antifriz curiti, postoje značajne šanse da se problem moglo biti nešto većih, kao što je koljenast blok motora, a vi svibanj zahtijevaju do pete automobil na mehaničar popraviti. S druge strane, vanjski antifriza curenja je mnogo više lako dijagnosticirati i prisustvuju na. Utvrđivanje mjesto odakle antifriz curi mogu biti od velike pomoći u dijagnostici problema. U slučaju antifriza curi iz leđa motora, problem je više nego vjerojatno da će biti sa zamrzavanjem utikač, a zamijeniti s novim će riješiti tog curenja plina. S druge pak strane, antifriz curi pod automobil, može biti znak oštećenja donjeg crijeva, a time ćete morati pokušati popraviti oštećenja.
Kako to Škripac curenja Antifriz?; Najjednostavniji mogući problem da možete lice u pogledu vanjskih curi je loše radijator kapu, koja je izgubila sposobnost obuzdavanja toka tekućine. U takvom slučaju, zamjenjujući ga s novim jedna je dovoljno da riješi problem. Ali, ako ste dovoljno sretan, problem može biti s radijator crijeva, i radijator u sebi. Postoje značajne šanse da vaš antifriz curiti se može pratiti na ispucati ili Splita u radijator crijeva ili lose Stezaljka crijeva. U slučaju napuknuća ili Split, primijetit ćete izvor tekućine oozing iz licu mjesta. Se u takvom slučaju, od vas će zahtijevati zamijeniti oštećeno crijevo, bilo gornji crijevo ili niže crijevo, s novim. Vi svibanj također zahtijevati zamijeniti Stezaljke crijeva, koja teže dobiti oslabljena s vremenom, i licemjerje rukovati pritisak pare.
Ako se problem nastavi sa radijatorom sama, možete pribjeći nekim dostupne aditiva, koje treba da se izlije u radijator popraviti pinhole radijator curi. Trebate držati na umu ipak, da je to samo privremeno rješenje. These pinhole propuštanja su zapravo dokaz da prekomjerno habanja ima napustili vašu radijator neprikladne, i ona mora biti promijenjen u najranijoj. Konačno, ispucati u prelijevanja ležištu također može uzrokovati antifriz curiti. Ako je to problem imate kako bi riješili ovaj ispucati, idealno s nekim ljepilom ili ga zamijeniti novim.
Također trebao ići kroz:; Car Pregrijavanje Problemi; Radijatorski Leak Popravak; Car Problemi; U smislu novca i naporima, popravljajući antifriza Leaks iniciranjem pravovremene popravak je mnogo više praktičniji nego popravljanje svaku štetu nanesenu motor. U slučaju interne istjecanja, što može zahtijevati profesionalne smetnje, vi svibanj morati shell out oko $ 1000 ili tako. Međutim, vanjski curi bi se relativno jeftin da prisustvuju, i još važnije, možete to učiniti na svoju vlastitu.

No comments:

Post a Comment