Friday 30 December 2011

Kuhinja Ideje s White Ormari

White kuhinja ormarića biće bijele učinit će kuhinju izgledati svijetao i otvorio prostor. Međutim, također mnogo bijele boje u vašoj kuhinji može učiniti da izgleda sterilni i bolnice, kao što je. Iako je, ide sa svjetlom jednobojne sheme boja je dobra ideja ako imate malu kuhinju dizajn. Ipak, bez obzira veličinu kuhinje, jedne treba dodati neke elemente u kuhinji, koji daju nagovještaj boje. Uravnotežiti iz kompliment ili bijele kuhinja ormarića, koristite ove ideje kuhinje s bijelim ormarićima.
Ukras Kuhinja Ideje bijelih elemenata
Wall Boje: Nakon što ste odabrali svoje bijele kuhinja ormarića hardver, prvi korak je da se bojite zidove. Uzimajući u obzir bijeli kuhinja ormarića, u unutrašnjosti boja boje da će izgledati odlično su aqua plava, svjetlo plava perzijski, svjetlo nijansu lavande, sive i srednje svijetlo crvena ili tamna smeđa hladu. Te boje zida će pomoći u ravnotežu bijele ormare, te ih compliment lijepo. Ako želite vaše bijele ormarića ne gledati oku uhvatiti, zatim ići sa svijetle ili tamne nijanse zidna boja boja. Također možete ići s mekom svjetlu nijanse boje poput plave ili zelene boje, ako želite ormarića kako bi se uklapale, ali i dalje atraktivan izgled.
Wall Art Ideje: možete također razmislite o dodavanju nekoliko dizajna zid umjetnosti, kako bi stvorili vizualni akcenti. Možete koristiti matrice ili četkom slikati some elegantan i mala mrlja dizajna na zidovima. Na primjer, na aqua plava zidovima, bijeloj boji cvjetnim matrica i na bijele ormare, aqua boje cvjetne umjetnosti matrica će stvoriti lijep dizajn kontrast kuhinja i kombinacije boja.
Flooring: Ovo je važan element kada koristite bijeli ideje kuhinja dizajn, bilo da je riječ o pregradnja, ili projektiranje nove kuhinje. Idi s drveta podnice za svoju kuhinju, ali hladu drvenih podova bi trebao biti srednje hlad i ne baš privlačan. Ako želite otići na tamne boje drvenih podova, a zatim provjerite ostale elemente kao što je zid boje su također svijetle ili vrlo tamne u hladu.
Backsplash Ideje: Kuhinja backsplash ideje će pružiti dobru vizualne efekte na zidovima koji su svjetla hladu. Također možete imati mali backsplash iza sudopera. To može biti jednostavan popločan uzorak ili nešto mozaika.
Čelik / krom Metal: Drugi element kuhinja, koja bi trebala biti odabrana i. Ako projektiranje kuhinja sa suvremenim idejama kuhinja, a zatim ići s čeličnim sudopera i ostalih metalnih čvora. Međutim, za rustikalne kuhinje s bijelim ormarića dekor, ići s kromiranim metalnim čvora. Također možete visiti mesinga plovila u francuskom zemlji kuhinja temu.
Countertops: Iako countertops uzeti mali iznos od kuhinje prostor, oni se mogu koristiti kreativno stvaranje vizualne akcenti. Možete ići s crne boje kuhinja countertop, i sive boje zida. Ili možete ići s bež zidovi, vapnenac countertop, tamno žutoj drvenih podova i pratiti s malim šarenim ukrasnih predmeta za dodavanje dodir boje.
Mali Dekorativni Akcenti: Dodavanje malih ukrasnih predmeta uvelike može pomoći da bi vizualni pozornost na kuhinju, koja ima svjetlo monokromatski shemu. Ove stavke mogu biti dodan kako bi se slagala kuhinju dekor i koristi kako bi se poboljšala kuhinja ukras. Možete dodati stavke kao što su biljke, vaze, svjetiljke, zdjela voća, slike, itd. u Vašoj kuhinji.
To su bili različiti kuhinja ideja s bijelim ormarićima. Ključ za uređenje kuhinje s bijelim ormarića je koristiti samo 2-3 boje i ravnoteža iz bijelog hladu ormarića. Dakle, koristiti neke od gore spomenutih ideja i stvaranje velika potražnja kuhinja prostor, da pozdravi svoje bijela ormarića lijepo.

No comments:

Post a Comment