Sunday 11 December 2011

Bušenje keramičkih pločica

Ja ne znam kako će mnogi od vas prepoznati sa mnom kada kažem da nekako Volim električne bušilice. Kao dijete, volio sam gledajući električare i druge poslove muškaraca bušenje kroz zidove i podove dok je radio oko moje kuće. Nemojte me pitati zašto, jer ja stvarno ne znam zašto. No, unatoč moje ljubavi za bušenje, jedna stvar koja mi je jako skeptičan oko bušenja su glazirana keramika pločice moje svježe renovirana kupaonica. Zaboravite pretjeran keramičkih pločica trošak instalacije, misao grebanje ili pucanja ni jedan od onih ostakljena ljepota je napravio mene misliti puno prije nego što sam odvažio na bušenje rupa u keramičkim pločicama. No, što je kupaonica mora imati ručnik nositelj, malo para i definitivno nositelj toaletni papir, ja napokon podlegao. Ono što sam shvatio je na kraju svega toga, je da samo trebate slijediti nekoliko osnovnih pravila i tvoj posao će biti učinjeno glatko kao moguće, bez pukotina, ogrebotina ili untowardly srcu prijeloma. Dakle, neka nas vidite neke od stvari koje morate imati na umu prije nego što zapravo bušenje keramičke pločice. Pročitajte više o keramičkih pločica podnice.
Što su keramičkih pločica?
Najviše definicija keramičkih je da je anorganski, sintetički proizveden kruta tvar koja je nemetalnih u prirodi. Keramičke pločice su whitewares izrađene od keramike i sastoji se od uglavnom gline i prilično delikatna i krhke. These gline keramičke pločice su caked s tankim slojem kvarcnog na jednoj strani koja tvori Jevrejin, ogledalo kao sloj u peći ili peći, dok se glina poprima avatar čvrste ploče nalik škriljevca na više načine. Pa, u stvarnosti, dok silika sloj daje keramičke pločice rock solid i teško gledati, gline ispod ih čini prilično mekan i popustljiv set ploča.
Opreme i Drill Dlijeta za bušenje keramičkih pločica
Budući da je, vi sada znate da je poseban slučaj keramičkih pločica, neka nam vidjeti što vam je potrebno za početak rada dosadno.
Drill: Za početak, molimo Vas da ga je rodila u glavu da ako ste bušenje rupe u keramičke pločice, onda to mora nikada biti učinjeno s čekićem bušilica. Kao što sam rekao ranije, keramičkih pločica su vrlo delikatna i brzo, ritmičke i neprestano udara vibracija čekić bušilica will definitivno i neminovno ispucati your crijep. Koristite čekić bušilica samo kad se pokušavate rodila u beton ili cigle, ali ne iu slučaju keramičkih pločica. Umjesto toga, koristite električna bušilica koje je regulator brzine odnosno okidač, koji omogućava vam da smanjite brzinu na barem jednom sto-dvjesto okretaja / min. Čak i oni prijenosni strojni bušilice koje se izvoditi na baterije će raditi u redu za ovu svrhu.
Drill Bits: Sada ćete morati kupiti određenu vrstu bušilica bitni za bušenje keramičkih pločica, since uobičajeno twist-svrdla neće moći prodrijeti tvrdi silike prevlake od pločica. Kupi actuated karbida vrhom zidove svrdlima koja su po mjeri za bušenje kroz keramičkih pločica i može istragu čak i ocjena 5 keramičke pločice. Bušenje rupa u porculan pločica će vam provaliti znoj ako koristite dijamant vrhom svrdla, kao silika sadržaj porculan je prilično visoka, što je materijal gotovo neprobojan. Dakle, kada je u pitanju keramičkih pločica vs porculan pločica bivši je definitivno lakše vježbati. Dijamant savjeti su zelenaški ali se može koristiti za bušenje kroz staklo kao dobro.
Ulje: Dostupno na većini prodajnih mjesta vodovod posuđe, svježeg rezanje ulje je vrlo važno za vas kupiti kada namjeravate na bušenje u keramičke pločice sa karbidnim vrhom svrdla. To je isto ulje koje stručnih vodoinstalateri koriste da se ohladi umire koristi za provlačenje cijevi. Kako je Vaš svrdlo doživjet će ogroman iznos od trenje u svom pokušaju napraviti rupu u našem keramičke pločice, to će se zagrijati i odvesti na grimiz nijansu. Trebate ga da se ohladi, a možete to učiniti uranjanjem svoj bitni u ovom ulje svakih 20 sekundi. Some ljudi preporučujemo korištenje vode kao dobro, ali slučajevima pritužbi malo savjeta razbijanje je prijavljen, kada je voda se koristi. Ne zaboravite, morate umoči svoj zalogaj u ulju, a zatim obrišite mazivo s pamučnom krpom tako da ne smear ni pločice ili žbuku iznutra.
Maskiranje ili ljepljive trake: U Jevrejin silika površini keramičkih pločica ih čini skliska. To je sasvim moguće da kao i ti početi bušenje keramičkih pločica, svrdla potpornja na poliranoj površini pločice, što je rezultiralo u najružnije ikad pločica abrazije. Uklanjanje keramičkim pločicama i zamjenjuje ih je daleko više nego dosadan bušenje rupa u njima i tako, kako bi se spriječio takav smetnja, možete zaposliti neke masking ili ljepljive trake učinkovito. Samo, izrezati dva 2 duge trake od traka i zalijepiti u jedan na vrhu druge u obliku "X" Pravo na vrhu mjesto koje ste izabrali za bušenje. Sada, sve što trebate učiniti je uzeti olovku i označiti epicentar rupu na vrhu traka tako da znate točan položaj gdje vam rupu treba.
Kako Drill keramičkih pločica?
Sada dolazi stvarni bušenje dio. , Start u spor stopa i nakon malo ćete primijetiti da je maleni stožasti rupu u rupu. Vaše držanje treba biti čvrsto na drill ali suzdržati od primjene previše pritisak, jer onda ćete završiti drobljenje crijep ukupno, nego dosadno kroz nju. , Povećanje brzine i malo tlaka kao što probiti teško silika i čine do gline dio. , Kad znate da crijep nije bušenih i sada površine ili sheetrock na s pločica je bila montirana, mora se bušiti, uklonite karbida vrhom malo i staviti na zidove normalno twist-kopar ili drvo bušilica ili bilo što drugo bušenje malo je pogodan za vaš zid površini. Donja brzinu da ne oštetiti površinu this as well. ; Sada možete učvrstiti vaš plastični sidro u rupu naliježu. Sidro treba sigurno uklopiti u stražnjem zidu za optimalnu potporu. Također, brine da se vidi da samo unthreaded vijak se koristi za dio sidro koja sjedi na keramičkih pločica. Korištenje navojem vijak može ispucati stvoriti pukotine na crijep. ; Kako Drill Veliki Rupe u Keramičke pločice?
Iako karbidnim vrhom rupe pile može se koristiti za napraviti velike rupe (do 3) u keramičke pločice, koštaju oko USD 40 do 50 godina. Dakle, pokušajte sljedeću metodu. , Korištenje bangle ili veće kružne matrica označiti konture rupe koje želite bušiti. ; Dalje, popraviti ¼ karbidnim vrhom malo na vas elektricni energije izbušiti rupe vrlo blizu jedni drugima, sve uz perimetar, da imaju točan kružni skup rupe, nalik na okrugli perforacije.. , A sada, uzeti loptu PEEN čekić i lagano dodirnite u trupu opseg kruga i za nekoliko minuta, kružni keramičkih pločica center će otpasti. , Vi svibanj također koristiti hacksaw opremljen karbida štap pile, ali to zahtijeva zapošljava crijep podršku, ručnim ili s spona, te se općenito više nezgrapan kao keramičkih pločica može puknuti ako niste sasvim naviknuti na proces. Završiti, međutim, puno glađe.
Pročitajte više na bavi keramičkim pločicama u:, kako smanjiti Keramičke pločice, keramički crijep uklanjanje, čišćenje keramičkih pločica: Kako ukloniti talog od keramičkih pločica, kako Lay keramički crijep, nadam se da sada znate kako vježba keramičkim pločicama ili barem shvatili osnovnih fenomena iza njega. Sjetite se, trebat će vam neke strpljenja rodila kroz keramičke pločice ili čak porculana crijep za taj tvar, tako da ne moć kroz crijep sa svim svojim moć. Vi svibanj kraj gore snosi neke dodatne troškove i napor. Bušenje keramičkih pločica stvarno je o korištenju ispravne opreme, zapošljavaju ispravne tehnike i ustrajan.

No comments:

Post a Comment