Saturday 24 December 2011

Koktel odjeća

Postoje razne vrste odjeće koje su potrebne da se u obzir za određene prigode poput vjenčanja ili svečanih. A ako ne želite da ljudi govoriti o vama se overdressed ili pod-odjeveni, to je bolje slijediti određene odjeće koja odgovara tom prigodom. Koktel ruho je jedna od haljina kodova koji zbunjuje goste najviše.
Koktel odjeća
A koktel ruho se nosi samo ako gosti su predložili da to učinite. Možete napraviti siguran ako morate nositi ovu vrstu odjeće tražeći domaćin prigodu. Ako pozvani na vjenčanje, odgovarajuće odjeće će biti navedeni na poziv sebe, tako da možete doći odjeveni sukladno tome. Kad je riječ koktel odjeće za muškarce, komponente u ruhu su malo jednostavnije. Međutim, u slučaju cocktail odjeće za žene, morate uzeti u obzir neke važne stvari. Tipično, koktel ruho je skup standarda, ali čak i odjeća mogu uključivati ​​dodatnu opremu i druge odjeće u skladu s vremenom u godini.
Koktel odjeća za muškarce
Na koktel odjeće za muškarce, odjeća sastoje se od jednostavnih odijelo, ili samo dobro opeglati hlača s tipku košulju i kravatu. Ako niste sigurni o ruhu, možete nositi gumb dolje košulja, jedna lupanje srca s kravatu i jaknu dobiti zajedno s vama, u slučaju da ste saznali da je većina gost nosi jaknu. Kravata nije nužan dio ove nošnje. To nije dobra ideja da se nose nešto slično u smoking za događaj gdje koktel haljina je sugerirao da se nosi. Sportska jakna, jedan ovratnikom košulje i khakis još jedan izbor koji se može smatrati u tom ruhu.
Boje odjeće su biti izabrani u skladu s vremenom u godini. For sezone, kao što su jesen i zimi, dobar izbor boje može biti tamniji nijanse poput smeđe ili ugljen. Ako je proljeće ili ljeto da ste pohađaju događaj u, odlučiti za haljinu kodovi s svjetlije nijanse u kojima ćete se osjećati ugodno. Standardna praksa je da se drži dio svijetle boje marama izvan džepu svoje tamne dlake. Nemojte čak i razmišljati o dolaze na koktel događaja bili obučeni u traperice, majice i tenisice, to će napraviti vrlo loš dojam na goste.
Koktel odjeća za žene
Kada je u pitanju koktel odjeće žena, postoje mnoge haljine, kao što je svečana odijela i haljine. Tipičan koktel party haljina je tamno i koljeno duljine. Ako se događaj održava se u jesen ili zimi, možete uzeti u obzir nosio tamnu vunenu haljinu s čarapa. Ako se sezona u proljeće ili ljeto, jednom bez naramenica ili s jednim remen haljina čini se prikladnim za tu prigodu. Koktel ruho mogu napravio da izgledaju bolje korištenjem različitih frizura, modni nakit, torbe, cipele ili sandale, i druge modne dodatke. Još jedan dobar izbor mogu biti džemper s koljena suknju dužine, ili pantsuit. Ako je događaj se održava u ljeto i da je vani, dobro haljina će biti svijetle boje ned-haljinu. Ako je događaj prevelikom formalno, izbjegavajte nošenje mnogo jarkih boja i pribora.
Pročitajte više na:; Cocktail Party ruho; Polu Svečana odjeća; Što je poslovni casual odjeća, a to je neke informacije o koktel ruhu. Ako žena odlučite nositi modne dodatke, trebali bi bili sigurni da oni idu dobro uz boju haljine.

No comments:

Post a Comment