Sunday 4 December 2011

Pink Lipstick za afričke American žena

African American žene su obdarena sa skala niz različitih ten. Ten can biti svjetlo srednje ili tamno. Obično koža ton je mračan i intenzitet sumornost varira od jedne žene na drugu. Dakle, kada se odlučite za nijanse u ružičastoj, oni moraju ispuniti vaš ton koži kao dobro. Podignite desno boju maziti vaše usne i pustiti ih gledati sočan, pun i zavodljiv. Samo proći kroz ovaj članak o tome 'Pink ruž za afričke American žene i dobiti neke ideje za savršen roza ruž sami.
Pink ruža za usne - Vrste
Odabir odgovarajuće ružičasta shade ovisi o vašem ten i obliku vaše usne. Također možete stvoriti intenziviranje efekt dopustiti da vaše usne izgledaju pune i oblika. primjenjuju se throughout jednako kako bi vaše usne izgledaju atraktivno. Provjerite ove savjete i pokupiti boju po vašem izboru. Saznajte više informacija o roza ruža maslinovog kože.
Svjetlo ten, afro-američke žene koje imaju svjetlo ili wheatish kože možete isprobati u nijansama breskve, tupe i crvenu boju koja odgovara i na usnama. Intenzitet ružičasta boja može varirati od blijedo do duboke. Garnet, mistične magenta i ljubičastim bojama daju atraktivan izgled na usnama. Nijanse ljeskanje ruže i naranče učiniti usne izgleda sočno i seksi. Pročitajte više na crveni ruž na kožu.
Srednja ten; za srednje ten African American žene, tamno ili čak i svjetlost nijanse odijelo dobro. Uptown crveno, ružičasto ljubičast, pita od višanja, bakar bobica i carski vina nijanse izgledaju predivno. Srednja complexioned žene su sretni da imaju ovu boju kože kako bi mogli eksperimentirati s različitim nijansama ružičaste. Magenta i bronca također ruža za usne izgledati lijepo u srednje complexioned African American žene.
Tamne puti, tamne complexioned afroamerički žene moraju biti malo svjesni prije odabira pravo roza nijansu ruža za usne. Pink ruž za afričke American žena mogu biti i fuksija dubokim crvenim. Pink ruž za African-American žene moraju biti tamnije nijanse. Pale i svjetlo roza boje ne nadopunjuju njihov ton kože. Brončanog i tamno smeđe su nekoliko nijansi koje odgovaraju ih najviše. Strastven roza, crvena svjetlucanje and sparan roza nijanse su prikladni za tamne puti žene.
Good Pink Lipstick Marke
Uvijek je sugerirao da svaki put kada kupite bilo koji kozmetički, uvijek pokupiti najbolji brand dostupan u skladište. Isprobajte boje suđenje i kupiti pravu boju za vas. Također možete pomiješati dva boje da bi dobili boju po Vašem izboru. Mac, Clarins, Lancome i L'Oreal su neke od najboljih marki dostupnih na tržištu. Drugi dobar brandovi uključuju Revlon, Rimmel, Diora, Clinique i Crna Radiance. Pick up ruža za usne obogaćen kože moisturizers i vitaminima. Također možete kupiti good balzam za usne ili krema i Nanesite prije valjanja na usne boje. Njoj se čuva vaše usne hidratizirana dugo. Da biste dobili punu šminka i savršen oblik za tvoje usne, usna liner uključuju olovke u vašem makeup kit. Pročitajte više o njegu kože proizvode za afričkih Amerikanaca.
Iako možete imati tamniju boju kože, uvijek možete eksperimentirati s različitim nijansama roza ruž za African American žene. Mix uskladiti boje i izvedem savršenu nijansu. Imajte na umu mjesto i prigodu i nose pravo hladu. Nabavite prekrasna i prelijte dolje svoju ljepotu sa savršenim usnama.

No comments:

Post a Comment