Sunday 25 December 2011

Bik Tattoo Designs

Zodiac je bio objekt fascinacije za ljude, jer milijunima godina. Tu je romantizam i magnetizam priključen na ideju o tome kako naše živote i djela sve su pod utjecajem nebeskih tijela. Malo je čudno da je zodijak tetovaže postao popularan. Bik je peta ned znak zodijaka i vlada Venera. Osobe rođene između 20. travnja i 20. svibnja doći na temelju ovog sunce znak. Bik je jedna od pet stalnih znakovi zodijaka. Jedno od obilježja ovog poznatog sunce znak je da voli biti izazvan i oni nešto postići izvanredan na svoje vlastite. Simbol se koristi za prikazati znak Bik sunce je bik, koja simbolizira snagu. Postoje razne Bik tattoo dizajna, koja se može koristiti kako bi tetovaža, ali prije nego što smo skrenuti pozornost na dizajn, neka je pročitati ukratko o Bika tetovaža značenje.
Bik Tattoo značenja
Bik se također naziva kao "bika". Strpljenja, pouzdanost, ljubav, topla srca, uporan, odlučnost, itd. su prednosti ovog sunce znak. Vjerojatno, to je podrijetlo izraz 'tvrdoglav kao bik'. Nedostaci ovog znaka su ljubomora, posesivnosti, ogorčen, nefleksibilan prirode, self-indulgence i pohlepe. Astrologically, Bik je negativan ženski znak je, međutim, utjelovljenjem Bull je intenzivno muški.
U grčkoj mitologiji, Zeus je rekao da su se u obliku bika, osvojiti svoju ljubav Europa. Bik je rekao da se solarne kao i lunarni stvorenje. Također je gledao na boga Sunca, koji stoji i za nebo i vatre. Međutim, ako se gleda kao mjesec Boga, to predstavlja zemlju, vodu, noć kao i smrt. Čitajte na bull tetovaže.
Tribal tattoo dizajna Bik simbolizira pripitomljavanje divljih životinja da služi čovječanstvu, kao i pobjede razuma over silu ili snagu. Na irski kulture, ako je ratnik naziva kao bik, to se uzima kao kompliment. Istovremeno, bik se može vidjeti da predstavljaju tiranija, smrti, brutalnost i požude. Kliknite da biste pročitati na plemenske tetovaže.
Bik Tattoo Designs
Jedno od popularnih znaku Bika tetovaže je bik pasivno zavaljen. Bik također može biti prikazan malo agresivan, ni punjenje, frka ili bijesan. Kako je bik je šef stada, je li vidio nadgledanje stada, ali on raste umoran od druženja, žudi za samoćom i sjedi na brežuljku, samo, miran i miran. Bik također može biti prikazan s princezom na leđima. To se može promatrati kao predstavljanje Zeus i Europa. Varijacija bi mogao biti ogroman bik s fer djevojku u svoje znamenitosti također se mogu koristiti da predstavljaju Zeus i Europa.
Bik tetovaža dizajne za muškarce i žene mogu biti sastavljeni koristeći svoj glif, što je krug sa dva roga na vrhu, koji oponašaju rogove bika. Crtani bull, frka iz zraka, također se može koristiti kako bi Bik tetovaža dizajne za muškarce i žene. Čak i samo lice bika, obličje naprijed sa svojim rog strši sa vrha glave čini za velike Bik tetovaža dizajne za djevojke i momci. Bik može biti prikazan sa prstenom u nos. Oblik prstena bi trebao biti u obliku bika zodijak znak.
Girly Bik dizajne tetovaža može biti one koji su zvijezde u njima. Zvijezde se također može izreći super napraviti sliku bika. Alternativa može se koristiti glif slike zajedno sa zvijezdama. Feminine Taurus dizajne tetovaža može biti one s nijansama crvene ili ljubičaste. Cvijeće se može koristiti s Taurus dizajna posuditi više ženski dodir za tetoviranje. Vi svibanj želite pročitati na bika tetovaža dizajne.
When tražite Bik tattoo dizajna, naići ćete na niz besplatnih Bika tetovaža dizajne na internetu. Govoreći na svoj tattoo umjetnik također može dokazati da bude od velike pomoći. Možete dobiti privremeni tattoo napravio prije nego ste dobili trajnu tetovažu napravio, kako bi se osiguralo sigurno nije kao što je dizajn, kao što je uklanjanje tetovaža može biti vrlo bolan proces, koju svibanj ne žele ići preko.

No comments:

Post a Comment