Sunday 18 December 2011

Vrt Tea Party

Iako je prvobitno kao britanski koncept, čaj stranaka su vrlo dobro poznat u cijelom današnjem svijetu. Od male djevojčice mlade žene, svakog dvostrukog X kromosom voli ideju trošenje vremena ležerno kavu i švrća razgovor s prijateljima. Mnoge žene vole da se njihov čaj stranke bilo u kući ili u dvorištu. No, stranka vrt čaj je više zabave s prijateljima, sa zelenim stablima i barama oko vas. Ako imate vrt kod kuće, i ništa kao što je to, ali ako ne, slobodno se jednostavno postaviti lijep čaj stolom i blagdan daleko u lijepom vrtu u blizini. Ako ste idući u biti agresivan stranka vrt čaja, od vas će morati napraviti aranžmane. Tako spominje u nastavku su nekoliko ideja za vrt čajanka, pa pogledajte.
Vrt Tea Party Ideje
Čaj stranaka općenito su vrlo osobna stvar, ali sada dana su jednostavno prigodu da se zajedno i imati neki zabava djevojka pod suncem. čineći ga u stranci, kao što su povremene slavi rođendan, ili svadba tuš ili čak i beba tuš može biti velik ideja za party vrt čaja. Ali, sa svim planiranje, ti bi trebala napraviti sve što je potrebno za vaš party. Stoga smo sastavili nekoliko točaka koje mogu biti od pomoći u hosting stranke vrt čaja. Više o čajanka ideje.
Vrt Tea Party Pozivnice, Prva stvar koju morate brinuti je stvaranje pozivnica čajanka i da ih šalje van. Ako želite, možete imati party temu za svoju stranku vrt čaja i čine pozive na tu temu. Budući da će se pozivaju samo nekoliko bliskih prijateljica, odlučiti ženski teme za stranke. Napravite pozive na svijetlim bojama poput ružičaste, žute limuna, bež i svijetlo zlato ili srebro. Možete vezati trake i mašne za pozivnice dati ga ladylike izgled i napisati tekst u elegantnim rukopisom. Nakon što su spremni, uzmite adresar i poslati ti pozivi na sve svoje goste.
Vrt Tea Party Hrana i djelatnosti; hrane u čaj stranaka uvijek je vrlo zanimljiv. Postoji veliki broj čajanka recepata koje se mogu ili će se kod kuće ili donijeli gosti kako bi se događaja više zabavno. Sendviče s čaj je osnovni izbornika za svaki čajanka. Ali možete imati vlastiti izbornik jer it's your party. Cupcakes s lijepim ukrasima su samo poslastica za popodne pustinji i naravno ne možete ignorirati ukusan maslac krema kolači i slastice koje su mora. Keksi tradicionalnih Britanije također su vrlo poštovati na čaj stranaka kao su ukusne s čaj.
S obzirom da je strana vrt čaja, uvijek možete imati neki party igara i djeluje s gostima. Možete imati pjevača, plesača i čak neke glazbe koju će odigrati neke od vaših talentiranih gostiju. Ako ste bacanje tuš za prijatelja na čajanka, može postojati baby tuš igre koje možete organizirati za svakoga. Možete kliknuti slike i dati darove previše. Ako postoji bilo koji drugi prilika da želite baciti stranka vrt čaj, možete imati govor dao gostima. Ustanite komedija je također veliki party zabavljač danas.
Vrt Tea stranke favorizira, samo kao znak zahvalnosti za svoje goste, možete imati lijepe čajanka favorizira. ; Budući ste imali stranke vrt čaj, paket sjemena i vrtlarstvo rukavice bi biti velik čajanka naklonost. ; Dollar zlatarnica bi biti prilično ženstveno. ; Jeftin čaj postavlja, ako želite potrošiti malo više. ; Slama kape s prilično cvijeće. ; S tim jedinstvenim ideje za party vrt čaja, zar ne osjećate kao domaćin jedne sljedeći put dođete zajedno sa svojim prijateljima? Idi naprijed i imaju neke djevojka zabave s onima uglačan čaj šalice i elegantnim slame kape.

No comments:

Post a Comment