Wednesday 14 December 2011

Tradicionalni Rose Tattoo

Rose je trajnica cvjetnice grm, koja pripada rodu Rosa, unutar obitelji Rosaceae. Postoji više od 100 vrsta u ovoj obitelji, kao i karakteristike svakog od njih je različit od drugih. Neke od vrsta pripadaju skupini uspravno grmlja, dok su drugi koji su gubili ili penjanje biljaka. Najčešći karakteristične su oštro trnje na stabljikama. Rose zapravo je porijeklom iz Azije i mali broj vrsta porijeklom iz Europe, Sjeverne Amerike, Afrike, itd. Zbog svoje ljepote tradicionalne, ruže imaju tetovaže stekao popularnost među najveće cvijet tetovaže. Ljepota ruže tetovaže je u tome da svaki od njih može se biti drugačiji, s različitim bojama na raspolaganju.
Tradicionalni Rose Tattoo značenja
Ruža cvijet već odavno cijenjena zbog svoje ljepote. Boginja ljubavi, nazivaju Afrodita i Venera u grčkom i rimskom, odnosno kultura, je simboliziran s ruža. Među ranim kršćanima, u pet latice ruže su identificirali s pet rana Isusa Krista. Međutim, čelnici crkve su neodlučan da usvoje simbol, jer ona također bila povezana s rimskim ekscesima i poganska vjerovanja i rituale. With vremenom, ruža je usvojena kao simbol krvlju kršćanskih mučenika. Kasnije, ruže su također identificirali s Majkom Marijom.
Uz navedene značenja pridaje ruže, oni su simbol ljubavi i ljepote. Univerzalno, tradicionalne tetovaže ruža predstavlja ljepotu, strast kao i romantičnu ljubav. Tipična crvene boje je dugo bio povezan s krvlju, kao i sa životom. Rose tetovaže trnjem, rekao je da podsjeti osoba koja ljepota ne površini u odsutnosti i žrtvu nedaća.
Tradicionalni Rose Tattoo Designs
Normalno, jedan tradicionalni ruža tetovaže su, jer oni čine cjelovitu dizajna u sebi. Drugi tradicionalni ruža tetovaža dizajne su ruže krase lišće, stabljike duge i trnje. Istodobno, ruže u različitim bojama također imaju različita značenja povezanih s njima. Tamno crvena ruža stajati nesvjesne ljepote, dok je crvena ruža tetovaže simboliziraju ljepotu, duboke ljubavi, ljubavi, poštovanja, romantiku, i da se ne zaboravi, život. Plava ruža tetovaže, s druge pak strane, predstavljaju nemogućnost, dok koralja ruže pokazuju želju. Žuta ruža tetovaže simboliziraju radost i prijateljstvo, bijele ruže tetovaže stajati poštovanje, nevinost i čistoću, svjetlo roza ruža tetovaže simboliziraju simpatije, milost, otmjenost i divljenje, narančasta ruža tetovaže simboliziraju entuzijazma i crne ruže tetovaže simboliziraju smrću. Crna ruža tetovaže se također može vidjeti u buntovnički venu i to je bio usvojen od strane nekoliko anarhističkih i anti-autoritarne skupine.
Bijela ružin pupoljak tetovaža dizajne su također postaju vrlo popularan ovih dana. Oni se često izrađuju kako bi proslavili rođenje žensko dijete. Ruža tetovaža dizajne dostupni su u brojnim oblicima i veličinama i mogu se kombinirati s drugim nacrtima. Najčešći one uključuju leptir tetovaža, vilinski tetovaža, srce tetovaža, itd. Također se može kombinirati s Celtic tetovaža, bodež, križ, itd. Druga varijacija od ruža tetovaža dizajn je da se ruža i bodljikava žica tetovaža je na prsima, ruke, prsa i dr. Ako ste voljeti plemenske tetovaže, a zatim vam svibanj ištanje to popuštanje plemenske tetovaže ruža misao. Kompas ruža tetovaže su jako popularne među pomorcima, tako da ako si mornar, vi svibanj želite dati misao.
Pročitajte više o; gotike Fairy Tattoos, Fairy Tattoos žene; ljepotu tradicionalne ruže tetovaže je da, oni su ne samo popularne među ženama, nego i među ljudima. Postoji nekoliko značenja u prilogu broj ruže staviti zajedno i boje se koriste kao dobro. Neki od značenja povezana su jednim porasla stoji za "volim te", a trn-manje ruža je gledao kao 'ljubav na prvi pogled'. To je uvijek dobro provesti temeljito istraživanje kako bi pronašli pravo tattoo dizajna prije uzimajući tetovažu napravio. Razgovor na svoj tattoo umjetnik također može dokazati da neizmjerno korisno.

No comments:

Post a Comment