Tuesday 27 December 2011

Rezidba trešnje stabla

Životni vijek stabla za trešnju je samo 20 godina, bez obzira koliko njegu i održavanje je staviti u. Fine po prirodi, trešnje stabla treba pruned ispravno. Razlog obrezivanje stabala trešnje je jednostavna, proizvoditi veći i maksimalni iznos voća. Tijekom roka berbe, trešnje stabla pruned su zgodan i ona također pomaže u držati insekata i bolesti na zaljev. Također, obrezivanje trešnje stabla čini mlada grana rasti pravi način.
Cherry Tree rezidbe
Prije nego se počnete razumijevanje osnove orezivanja trešnje stabla, pokušajmo saznati najbolje vrijeme za posao. Idealno vrijeme za rezidbu trešnje stabla je rano ljeto ili kasno zimi. Nakon što ste odabrali sve voće, postupak je puno jednostavniji i štiti drvo od štetnih bolesti u hladnom. If stabla grane rastu prema van (ne gore) iz njezina glavnoga debla, neka im bude. To će vam dati sve grane nekog vremena, prostora, i dovoljno sunca za trešanja rasti. Na kraju, najvažniji razlog za trešnje obrezivanje kako bi bili sigurni da oni neće gladovati i izdahnuti.
Opširnije na:; Patuljak trešnja, rezidbe voćkama, kako orezati jedna trešnja, kao što sam spomenuo ranije, rezidba proces treba provoditi u ljeto nakon plod se bere. Mnoge fruit vitica su pruned tijekom zime, trešnje stabla su iznimka, jer su teško podložni srebro list bolesti koja ih napada u zimskim mjesecima. Dakle, obrezivanje drveća trešnje u toplom vremenu, barem jednom godišnje je idealan. , Prije svega, smanjiti bilo kakve mrtve ili bolesne grane. To pregledati if stablo je zaraženo, provjerite boju lišća. Ako oni imaju sivog lijeva na njima ili su boje i imaju rupe u njima, onda stablo definitivno je zaražen. , Rezanje mrtve grane će pomoći u boljem rastu stabla, što je jak, procvat sa zdravim granama, sprečavanje bolesti i bakterija iz oštećivanje stabla trajnost. ; Ne orezati previše, što znači, malo je uvijek korisno. Morat ćete rezidba škarama, rana sealer ili vrtlarskim tijesto napraviti zadatak. Za male grane i grančice čine mala klin u obliku rezanja (1 / 8 inča) pod grane. Tog reza će biti 3-5 cm udaljen od stabljike. Kao što ste to učinili klin rez, grana neće ispasti u vrpcama (ne želite to) i da će ga spriječiti od daljnje raste. Evo više o tome kako orezati jedna voćka. , Kako da napravite rez pod kutom, to će također pomoći da protok vode izvan nje. Ovaj izbjegava komplikacija od bolesti utočišta u blizini otvorenog rezovima u stabla. Za velike grane, to će biti isti kut klina izrezati ali 45 ° kut. Pazite da se ne previše blizu debla gdje je grana izrasla iz. ; Kada završite, pečat sve odrezaka uz pomoć drveta brtvljenje ili vrtlarskim paste koja ima neasfaltiranim baze. Tijesto će raditi kao bend pomoć za svježe pruned stabala. Kao stablo liječi, ona će zadržati štetne bakterije i bolesti daleko od rana. ; Pročitajte više na:; plačući drvo višnje orezivanja; Vrste cvatnje trešnje stabla; Post obrezivanje stabala trešnje navike uključuju, dezinfekcije alate koji su korišteni. Ovo sprečava od širenja bilo koje nezapažen bolesti u budućnosti. Možete očistiti alata u smjesu od 1 dijela bjelilo u 9 dijelova vode. Ako postoje bilo koje druga pitanja o obrezivanje stabala trešnje, da posjetite svoj lokalni dućan vrt za više informacija. Profesionalna pomoć ili savjet nikada ne treba zanemariti.

No comments:

Post a Comment