Friday 16 December 2011

Prirodni ovlaživač za lice

Hidratantni vaše lice bitan dio cijele kože njegu režim. To pomaže držati tvoj kožu mekom i podatnom. Također izbjegava sušenje kože koji vodi na taj neugodni osjećaj. Redovita vlaži daje čvrstoću i elastičnost za vašu kožu. Ona također pomaže držati daleko problem pjegav kože. Možda ćete vidjeti razne kozmetički proizvodi koji su prodali kao prirodni moisturizers, ali su oni stvarno sigurna? Pa, to može biti poznata tek nakon što ih koristite. Neki štetnih sastojaka moisturizer moglo oštetiti vašoj koži i neke također možda smrknuti Vašu osjetljivu kožu. Dobro, ako žele sigurno i čisto prirodni ovlaživač, zašto ne napravite sami? Da, možete lako napraviti prirodna hidratantna krema za lice s malo sastojaka. Tako omogućava prelazak na znati kako to izraditi hidratantna krema za lice.
Priprema Domaći hidratantna krema za lice
Kakao maslac hidratantna krema za lice, trebat će vam 1 tbsp kakao maslaca i 1 žlice jojobe za ovaj recept lice krema. Trebat će vam dvostruko kotao da ovaj prirodni hidratantna krema za lice. Transfer sastojke u tom paru i to mjesto preko srednje topline. Nakon sastojke rastopiti, dodati žlica aloe vera gel. Sada dobro promiješati na laganoj vatri i isključivanje topline. Transfer ga u bocu i ostavite da se ohladi. Primijeni ove kože ovlaživač dva puta dnevno za najbolje rezultate.
Jaje i mlijeko hidratantna krema za lice, Da bi se to prirodno lice hidratantnu kremu uzeti dva jaja i 1 ½ šalice mlijeka. Dodajte dvije yolks jaje mlijeka. Beat je dobro, tako da oni dobro izmiješati i tijesto se formira. ga prenijeti u čašu zdjelu i stavite u hladnjak preko noći. Pomoću ove prirodne hidratantna krema za lice, bogatu bjelančevinama prije odlaska u krevet dnevno.
Maslinovo ulje ovlaživač za lice, da bi se ova prirodna hidratantna krema za lice, mix 2 žlice maslinovog ulja 1 ½ tbsp od mljevenih badema. Čuvajte to u hermetičan boca. Primijenite svakodnevno imaju prekrasan izgleda kože lica. To čini najbolje noć hidratantna krema za lice. Također možete koristiti samo maslinovo ulje kao hidratantna krema za vaše lice. Vjerujte mi ovo je najsigurnija i najbolja hidratantna krema za suhu kožu i to radi iznimno dobro u dajući vam mekana i blistava koža. Pobrinite se da koristite ovo prije odlaska u krevet, jer će ostaviti vaše lice masnu.
Jogurt hidratantna krema za lice, ovdje je recept za najbolju krema za suvu kožu. U staklenoj posudi uzeti 3 žlice jogurta i dodati sok od limuna izvađen iz ½ limuna, 1 ½ žličica meda. Izmiješati dobro, a zatim dodati 1 tučeno jaje bijelo na ovu smjesu. Opet dobro promiješati. Primijenite prirodne hidratantna krema za lice svakodnevno prije odlaska u krevet ili 15 minuta prije imaju kadu. Ovo je prekrasna krema za acne sklone kože.
Strawberry hidratantna krema za lice, za ovaj recept trebate mashed jagode, vitamina E ulje, biljno ulje, maslinovo ulje i kokosovo ulje. Mix 2 žlice pire jagode sa ¼ žlice svake od gore navedenih ulja. Pomiješajte smjesu dobro. Primijeni ovo krema dnevno prije odlaska u krevet. Check out najbolja lica moisturizers.
Koristeći navedeni recepti prirodnih krema za lice možete napraviti svoj suhu i neujednačen kožu izuzetno mekom. Pobrinite ste dodali ovaj na svoju dnevnu njegu kože lica režim. Korištenjem ovih prije će biti ili 30 minuta prije imaju kadu je sjajan način da dobijete maksimalnu korist.

No comments:

Post a Comment