Monday 26 December 2011

Origami srca

Origami je japanska umjetnost savijanja papira koji je vrlo popularan i kod mladih ljudi i odraslih. Ima mnogo različitih stvari koje možete napraviti s origami i jedan od ovo je origami srce. Origami nije samo kreativni potraga ali nedavna istraživanja su pokazala da je vrlo učinkovite kao terapija za osobe koje pate od kronične depresije. Origami srce savršen dar za svoje ljubio jednom kada želite da ga iznenaditi / joj s romantičnom gestom. Dakle ovdje su neke koraka po korak upute kako napraviti origami srce. Više o umjetnosti origami.
Jednostavno Origami srca
Za izradu origamija srce, morate komad origami papir koji je savršen kvadrat. Presavijte papir na pola i zatim ga puta ponovno. Otvorite papir, tako da ćete imati dvije nabore na papiru. Stavite origami papir na takav način da izgleda kao signal u obliku dijamanta. Sada preklopite komad papira tako da je vrh dio ruba papira zadovoljava nabor u centru. Presavijte donji dio papira, tako da zadovoljava gornjem dijelu zatim preklopite desnoj strani u susret pregib na sredini centra. Isto preklopite lijevu stranu tona zadovoljavaju nabor u centru. Okrenite papir i fold i rubove s lijeve i desne strane. Sada preklopite na vrh bodova srca rubove na obje lijeve i desne strane. Flip papir opet i vaše origami srce je spreman! Pročitajte više na papiru obrta.
Origami srce sa krilima
Da bi origami srce sa krilima, uzeti komad origami papira i ovčinjaka papir u pravokutnik pola dužine mudar. Sada je puta ponovno napraviti trg i otvoriti papir u potpunosti da se dva nabora. Presavijte papir ponovno na takav način da je donja polovica rada zadovoljava centra nabor i ponovite isti korak na gornjoj polovici papira. Flip u radu na drugu stranu i poklopac desnog ruba papira do preklapanja na nabor u centru, pazeći da ne odustati poklopcu preko njega. Ponovite iste korake s lijeve strane dok ne dobijete trokutasti komad papira s poklopaca peeking kroz vrh. Okrenite papir pa ćete vidjeti brod obrnuti oblik. Presavijte pravokutnoga dijela u jednakim polugodišnjim i da ćete vidjeti da je gornja polovica pravokutnika sastoji od dva preklopa ili dva dijela. Fold desnoj strani papira da izgleda kao trokut i učiniti isto s drugim režnjem. Sada označite dva trokuta preokrenut na pravokutnom dijelu rada i preklopite ih prema dolje. Napravite dva više nabora na gornjem dijelu režnja tako da je trokutastog ruba. Flip the papir i vaše srce s origami krilo je spremna! Pročitajte više o naučiti origami.
Origami Beating Heart
Za izradu srca origami tuče, morat ćete odustati origami papir na pola kako bi pravokutnik. Presavijte kutove kako bi se centar nabore na obje strane. Okreni ga i fold strane kako bi novi trg. Okrenite ga na drugu stranu i poklopac unutarnje granice do sredine nabor, tako da ćete dobiti signal u obliku dijamanta. Otvaranje unutarnje granice i da ih po dužini puta. Presavijte dva inča iz dna i pol inča od unutarnjeg ugla. Izvucite unutarnji male zaliske van i spremati ih tako da ih sklopivi iza vanjskog zaliske. Sada pak papir na drugoj strani i stavite prste na zaliske iza. Premjestiti svoje prste prema naprijed i natrag kako bi dobili iznenađujuće origami srce da kuca. Pročitajte više o; Kako napraviti origami srce; Easy origami upute, Easy to Make Origami; Dakle, ovo su neke origami srce upute. Pokušajte što origami srca različitih tekstura i vrste papira. Možete dar these origamija srce nekog dragog i pero dolje citat ili mali pjesma na njemu.

No comments:

Post a Comment