Monday 5 December 2011

Angel Truba Sjemenke

Angel truba je cvjetnice biljka koja pripada obitelji velebilje. To je ista obitelj kao da je rajčica, krumpira, petunias, itd. Prosječna visina tih grmova su 3 do 5 metara. Listovi su ovalnog oblika i 7 do 8 inča dugo. Angel truba cvijeće su egzotični se sastoji od 5 velikih režnjeva i najčešće naći u bijeloj boji. Kod nekih vrsta, žute, plave ili crvene boje cvjetovi nalaze previše. Njegovi plodovi su prekrivene bodljama i stoga se naziva tatula. Zavičaj ovih biljaka su jugoistoku Brazila. Danas je propagirao u različitim dijelovima odriješen Državama i Meksiku. Najbolji način da se propagira njih je po sadnog anđeo trube.
Kako to sjeme biljaka trublju Angel?
Idealno vrijeme za sjeme biljaka truba anđeo je proljeće nakon hladne zime je otišao. Sadnja sjemena anđeo truba je prilično jednostavan zadatak. Kada je to učinjeno pod pravo stanje, onda možete pronaći sadnica počeo rasti ni u kojem trenutku. Korak po korak upute su kako slijedi:
Korak # 1: Prvi korak uključuje branje sjemenki. Morate pokupiti suho sjeme u ranom dijelu godine. Odaberite one sjeme pods koje su presušili u potpunosti. Možete prepoznati ovu kad vidite da su vanjski ljuska od mahuna Split zbog suhoće. Ako ne pronađete ove vrste mahuna, zatim uzeti neke mahuna that gotovo su dospjele, a zatim ih osušiti stabla. Čuvajte ove sjemena u hladnjaku do u pravo vrijeme za sadnju ih stigne.
Korak # 2: Angel truba seeds uzeti puno vremena da klijati. Zbog toga, morate se pripremiti sjeme dobro unaprijed kako bi se olakšalo brže klijavost. Prije nego im biljka, izvadite stan i žute boje sjemena Zatvoreni i izrezati njihova površina sa nožem. Zatim ih potopiti u zdjelu vodi preko noći. Na sljedeći dan, odvoditi iz vode te ih koristiti za sadnju.
Korak # 3: Uzmite veliki lonac veličine ili kontejnera za sadnju sjemena anđeo truba kao ove biljke rastu jako brzo. Napunite se s potting mix pokriva oko četiri inča u kontejner. Odaberite svjetlo potting mix u ovu svrhu kao što pruža dobru drenažu. Teški potting tla treba izbjegavati jer zadržava veliku količinu vode što zauzvrat može truleži the sjeme mnogo prije klijanja. Neki mix kompost u tlo je poboljšati njezinu kvalitetu.
Korak # 4: Daj neke vode u tlo, tako da se može riješiti u lonac ispravno. Sada sijati sjeme priprema direktno u lonac. Za to morate učiniti udubljenje u tlu koja bi trebala biti oko četvrtine inča duboko. Stavite sjeme u nju i to prikrije stavljajući neke tlo nad njim. Ne pritišćite previše tla preko njega. Zatim dodati malo više vode u lonac.
Korak # 5: Teze sjeme zahtijevaju vlažne stanje sa toplim danima i hladnim noćima za klijanje. Držite posudu u jednom takvom području, gdje će primiti djelomično suncu. Tlo treba biti zalije na takav način da ostane vlažan ali ne dobiti potopljena. Ako vrijeme stanje u vašem području je vruće i suho, trebate vode tlo svakodnevno. Obično, klijavost sjemena počinje roku od 2 - 3 tjedna od sjetve sjemena.
Tako da možete razviti ovom čudesnom ukrasna biljka iz sjemena. Kada se mlada biljka je nastao iz sjemena anđela, truba, morate uzeti dobru brigu o da i dalje ostane zdrava. To zahtijeva puno vode i hranjivih tvari za proizvodnju tih atraktivnih cvjetova. Dodati malo zajedničkog đubriva u tlo nakon razmak od 2 do 3 tjedan. Držite okolici biljaka bez malčiranja korove redovito. Na kraju, želio bih reći da različitim dijelovima anđeo trube su otrovni. Dakle, ne biste trebali posaditi u svoj cvjetnjak ako imate male djece i kućnih ljubimaca u kući.

No comments:

Post a Comment