Tuesday 13 December 2011

Lemongrass Eterično ulje

Prije nego počnemo raspravlja Lemongrass eterično ulje koristi, neka nas razumjeti važna svojstva limunskom travom, a neki upozorava treba uzeti u obzir dok koristite ovaj ulja. By razumijevanje ljekovitost eteričnog ulja, možete ga koristiti za višestruke svrhe. Također, važno je zapamtiti upozorava dok koristite ovaj proizvod, kako bi se spriječilo bilo kakve zdravstvene probleme.
Lemongrass Eterično ulje svojstva; Lemongrass eterično ulje je antiseptik i antibiotik. Dakle, može se koristiti za čistu rana. It je stimulirajući, antidepresiv, analgetik i osvježavajuće, zbog čega se čini dobar aromaterapiji ulje, jer ima jak miris koji je slađi od eteričnog ulja limuna. Također se može koristiti i kao dezodorans. Jedan od najvažnijih koristi i poznate imovine ovog eteričnog ulja je da je to sredstvo protiv ugriza insekata. Na taj način možete ga dodati na druge proizvode, i napravite svoj vlastiti prirodni mješavine komarac odbija. Pročitajte više o aromaterapiji.
Lemongrass Eterično ulje oprezi, Iako, ne postoje nuspojave korištenja Lemongrass eteričnog ulja. Još uvijek mora slijediti određene smjernice, dok pomoću eteričnih ulja. Nikada nemojte koristiti koncentriran Lemongrass eteričnih ulja na kožu. miješati s kremom, gel ili lagani nosač ulje i onda samo ga koristiti. Ako je koristite kao bug odbijajući onda pomiješati sa kremom ili ulje i onda ga koristiti, ili poprskajte sprej, nekoliko kapi na odjeću kako bi otjerati bugova. Ja mix lemongrass eterično ulje s aloa verom gel, i koristiti ga kao prirodni kukac odbojan. Aloe pomaže da se umiriti kožu, i uboda insekata iu kombinaciji sa limunskom travom ulja, to djeluje kao učinkovit sredstvo protiv ugriza insekata. Možete dodati dvije do tri kapi čistih eteričnih ulja Lemongrass do 10 kapi ulja kao što je bilo prijevoznik jojobe ili maslinovo ulje, a zatim ga koristiti, ili dodati nekoliko kapi eteričnog ulja Lemongrass na vrhnje, a zatim primijeniti kreme na kožu. Ako vam se da ga dodate u kadi, a zatim provjerite jeste li peder vode i nakon dodavanja tog ulja.
Lemongrass Eterično ulje koristi, limunskom travom Za korištenje eteričnih ulja za masažu i pomiješati ga s nosioca ulje kao bademovo ulje ili maslinovo ulje i uživati. Također možete koristiti ovaj spoj kao veliki kože ovlaživač svakodnevno. Nakon kupanja, primjene tog miksa na cijelo tijelo, za dubinski hidratizira. Lemongrass eteričnog ulja, ne samo će držati tvoj mek kožu i hidratizirana, ali kada se koristi redovito, može vam pomoći poboljšati elastičnost kože. ; Lemongrass eterična ulja koristiti za liječenje mnogih kožnih bolesti kao mangan and ringworm. Pomiješajte 4 kapi eteričnog ulja Lemongrass s 10 kapi jojobe i zatim se primjenjuju na zaraženom kožu redovito, da liječe kožu prirodno. Ako je vaša koža osjetljiva onda koristiti manje koncentracije Lemongrass eteričnog ulja. , Da ga koriste kao bug odbijajući u domaćinstvu, možete dodati nekoliko kapi eteričnog ulja Lemongrass na bocu raspršivač s vodom, i sprej u sobi, kako bi se komarci daleko. , Ako imate glavobolju onda staviti kap na svakom hramu, da biste dobili osloboditi od glavobolje. , Kao lemongrass je antibakterijski, možete miješati with mlijeko za čišćenje ili druge cleansing proizvod i koristiti ga očistiti acne sklone kože. , Kada pate od bolova u grlu, kuhati vodu u lonac pa dodajte nekoliko kapi eteričnog ulja u vodu i udisati pare. ; Lemongrass mješavine dobro s drugim eteričnim uljima poput lavande, geranija, paprena metvica, ruzmarin, ylang ylang, tamjan, majčina dušica, cimet, bosiljak i jasmin ulja. Dakle, možete je dodati na te eterična ulja i stvoriti vlastiti personalizirani aromatičnih mješavina. , Dok su domaće izrade sapuna, dodati neke Lemongrass eteričnog ulja i nekoliko slomiti lišće sušene Lemongrass na bazi glicerin sapun. Imat ćete sapun koji ima veliko stimulativno i osvježavajuće bit, i vidjeti kroz glicerin zanimljiv uzorak Lemongrass lišća. , To je sve oko Lemongrass eterično ulje. Dakle, zašto ne kupiti bočicu eteričnog ulja i isprobati gore navedene terapijske i aromaterapijom koristi ove nafte?

No comments:

Post a Comment