Wednesday 14 December 2011

Zaklada Brtvljenje

Zaklada za brtvljenje ili vode provjeru je potrebna mjera u bilo kojem projektu gradnje kuće kako bi osigurali da ne postoje problemi zbog propuštanja vlage. Ako zgrada temelj je stajati test vremena, onda je bitno da temelj brtvljenje ispravno je učinio. Učinkovito šalterima podzemne vlage koji inače može učiniti miješati i izazvati nevolje. Ovaj članak je kratki uvod u temelj brtvljenje tehnike.
Zašto je Zaklada Brtvljenje potrebno?
Strukture koje su ugrađene na zadnji imaju jak temelj. Osim strukturne stabilnosti koja je vitalna za bilo koju strukturu stajati test vremena, to treba biti spreman za napad vlage s donje strane. Voda ili vlaga polako možete učiniti miješati se u jednom podrumu i oslabi, tijekom vremena. Temelji su građeni od betona, ali vlaga je način curi kroz male pore ili pukotine i na kraju čak i dovesti do podrumu poplava. Osim što uzrokuje probleme kao što je kalup rasta koji mogu uzrokovati ozbiljne zdravstvene probleme, to može dovesti do pucanja temelja i podrumski zidovi na kraju. To je razlog zašto je bitno da vas odvesti podrumu zaklade brtvljenje ozbiljnije. Zaklada brtvljenje je vaš bedem protiv ovog problem s vlagom i jednostavan štete prevencije tehnika. U sljedećem odjeljku, ja pružiti kratak uvod u osnivanje brtvljenje tehnike.
Zaklada Brtvljenje Tehnike
Zaklada je u osnovi brtvljenje hidroizolacija osnova svake zgrade koristeći razne tehnike koje mogu učinkovito učiniti vaš podrumu vodonepropusno i zadržati vlagu u uvali. Zaklada za brtvljenje tehnike također iskorišten za jačanje bilo koju staru strukturu koja je oslabljena temelj.
Zaklada brtvljenje je obično obavlja tijekom faze izgradnje sama. Vrsta i razina temeljnog brtvljenje uglavnom će se razlikovati u skladu s tla, vlage i vrste strukture. Važno je da je građevinski inženjer biti konzultirani o temelj za brtvljenje, prije izgradnje. On vam može dati savjet o vrsti interijera ili eksterijera zaklade brtvljenje da je vaš dom može zahtijevati. Brtvljenje zaklade općenito dio graditelja posao, ali ponekad vam svibanj je potrebno za najam izvođačima obaviti posao za vas.
Bilo da je bilo kakve temelje za brtvljenje projekt, ona počinje temeljita primjena mastiks premaz preko čitave površine kuće ili zgrade temelj. This primary sloj sprečava seeping vlage. Nakon primjenu ove mastiks sloja ili premaza, drugu razinu obrane protiv vlage juriš stvoren u obliku odvod odbora s posebnim odvod pločice postavljeni nad temelj. This odvod zajednica je glavna linija obrane i ona učinkovito skreće vlagu.
Većina kuća ima podrumu čiji podovi i zidovi su osjetljive na vlagu seeping u. To je razlog zašto, kada podrumu je uključena, posebna vrsta para otpornih šljunak je legao ispod glavni ploča tijekom gradnje podruma. Podrum podnice također je zapečaćena učinkovitije primjene mastiksa premaza i drugih epoksi bazi smola premaza. Tekući gumeni početnice također koriste za brtvljenje suterenu podu.
Za postojeće domove koje se suočavaju propuštanje zbog napuknuća i poroznosti osnutka, tekućeg temelj za brtvljenje se kemikalije koriste. Se u takvom slučaju katu prvi se suši i zatim tretirati. Obično prvi pukotine su ispunjene betonom i zatim poseban hidroizolacijska tekućina se primjenjuje kako bi se spriječilo daljnje oštećenje. Male pukotine se lako može zakrpati bilo koje vlasnik kuće koristeći podrumu hidroizolacijska tekućina, ali velika je potrebna stručna pomoć.
Pročitajte više o:, to učiniti sami (DIY) Zaklada Popravak, kako Vodootporno podruma; Podrum Hidroizolacija boja; Podrum Hidroizolacija Trošak; Pravodobna zaklade brtvljenje posao može učinkovito spriječiti velike štete, zbog vlage, u budućnosti. Pobrinite se da vaša kuća je temelj ispravno vodonepropusne i dovoljno utvrđeno da stoje test vremena.

No comments:

Post a Comment