Wednesday 28 December 2011

Ognjište Mantel Ideje

Kamina je nepotpun bez mantel koja ga okružuje. Dobro osmišljen mantel kaminom može poboljšati eleganciju i vizualni apel svojoj dnevnoj sobi. Pa dok projektiranje vaš dnevni boravak, trebate obratiti posebnu pozornost na kamin mantel dizajna kao što to može biti žarište cijelu sobu. Evo ja podijeliti nekoliko ideja kamin mantel da možete izabrati iz.
Ognjište mantels imaju dugu i bogatu povijest. Neki od najranijih kamin mantels, poznat kao dimnjak dijelove tada datiraju iz dvanaestoga stoljeća. Diljem Europe, arhitektonske stilove bili pod utjecajem vala renesanse stilova i ideja. Kamin mantels, kao jedan od najvažnijih bogato ukrašen stavke, bilo iznimka. Do danas, utjecaj renesansne arhitekture još uvijek se može vidjeti u suvremenog dizajna kamin mantel.
Raskoš i značaj kamin mantels je bio takav da su povišeni do te mjere da se status simbola. Čak i danas, premda su moderni sustavi grijanja zamijeniti tradicionalne kamina uvelike, šarm ima kamin sa uređenom plašt nije izgubljeno.
Savjeti o odabiru dizajna Kamin Mantel
Prije nego što sam danas neke ideje kamin mantel, neka nam vidjeti što ono treba uzeti u obzir prilikom dizajniranja i odlučivanje o vrsti kamina mantel želite.
Troškovi gradnje, cijena je jedan od najvažnijih obzir i da je u velikoj mjeri diktira vrstu osnovnog materijala koji koristite za dizajn. Cijene mogu rasponu od $ 1000 do naviše od $ 5000, ovisno o materijalu i troškove rada izgradnje. Ovaj trošak raspon sama će vam dati ideju o rasponu od stilova koje možete se odlučiti za pri odabiru jedne od mnogih kamin mantel ideje.
Odgovarajući Styling; Još jedna važna stvar koju treba uzeti u obzir je da vaš kamin mantel dizajn treba biti usklađena s cjelokupni dizajn vašeg dnevnog boravka. Inače, kaminom mantel ističe kao neobično različite i izvan mjesta. Odlučivanje o Vašem proračunu i stil namijenjen suzili svoj izbor za kamin mantel ideje.
Kamin Mantel Design Ideje
S obzirom da kamin mantels su oko za više od 800 godina, to je prirodno, ali da imate spektar izbora kada je u pitanju kamin mantel ideje. Ovdje sam iznijeti neke ideje kamin klasificirani prema izboru materijal koristiti za izgradnju mantel.
Drveni Kamin mantels, Drveni kamin mantel ideje su najjeftiniji u smislu troškova. Oni također pružaju vrlo širok spektar stylinga i ukras opcije za vas odabrati iz. Postoji mnogo drvenih materijala na raspolaganju za izbor. Možete odabrati bilo koji jedne od trešnja, hrast, bor i javor. Prednost imaju drvenih kamina je da oni mogu lako zamijeniti i remodeled.
Mramorni kamin mantels, a costliest svih na izbore, mramorni kamin mantels daju čvrst i elegantan osjećam da ukupni ambijent u sobi. Uređenje ideje za mramorni kamin mantels su mnogi, uključujući rukom izrađenih ukras koji daje po defaultu od strane kipara. Ovisno o kvaliteti mramora koristi i pojedinostima of handcrafting, cijene mogu biti ništa više od $ 5000. Međutim, cijena će sigurno biti vrijedno svake denar kad vidite krajnji rezultat.
Brick Kamin mantels, u slučaju tražite uglu ideje kamin mantel, možete otići na mantel cigla kamin, koji dolazi u sredine raspona u odnosu na drvene i mramora mantels. Oni mogu biti jednostavan, ali elegantan dodatak za domovinu stilu, ako uz potporu inovativnim uređenje i odličan ukupni dorade.
Pročitajte više na:, savjete o Dekoriranje Kamin Mantel, ognjište Mantel dizajna: Kako to Graditi Mantel, Antique Kamin mantels: kamen i drvo Kamin mantels, Dakle, ovo su neke od osnovnih izbora kada se radi o idejama kamin mantel. Postoje montažni i po mjeri kamin mantels dostupan danas. Uvijek imate mogućnost gradnje jednog na svoju vlastitu, ako posjeduju potrebnu stručnost. Odaberite onaj koji odgovara vašim stil i proračun.

No comments:

Post a Comment